Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Geslaagd? Feliciteer met een kaart!
Geslaagd? Feliciteer met een kaart!

Feliciteer een geslaagde met het behalen van bijvoorbeeld de opleiding, een zwemdiploma of het rijbewijs

Geslaagd kaart - Je bent een topper!
Geslaagd kaart - Hebbes!
Geslaagd, in the pocket
Geslaagd kaarten egelvis zwemdiploma A,B,C of anders
Geslaagd meisje op hippe fiets
Geslaagd kaart rijbewijs met confetti en trompet
Geslaagd jongen op hippe fiets
Geslaagd kaart gouden 'Geslaagd' met panterprint
Gezakt kaart citroen
Geslaagd kaarten zeeschildpad zwemdiploma A,B,C of anders
Geslaagd kaarten clownvis zwemdiploma A,B,C of anders
Geslaagdkaart You did it kies kleur
Extra's bij jouw geslaagd kaart
Geslaagdkaart no drama lama blauw
Geslaagd Typografisch met luipaardprint
Felicitatiekaart geslaagd waterverf roze driehoekjes
Felicitatie - yes rijbewijs gehaald
Geslaagdkaart zo trots als een pauw
Hip felicitatie kaartje voor promovendus
Geslaagd rijbewijs Be cool and drive a car
Geslaagd kaarten zeepaardje zwemdiploma A,B,C of anders
Geslaagd kaart Rijbewijs met naam
Geslaagd pittige pepers
Geslaagd! Apetrots op jou!
Geslaagd kaart met neon letters

Geslaagd kaarten maken

Geslaagd felicitatiekaarten maken? Bekijk onze geslaagd felicitatie kaarten en onze geslaagd felicitatiekaarten met foto en maak nu een leuke kaart voor de geslaagde. Kies ook een van de luxe papiersoorten, zodat jouw geslaagd kaart nog mooier wordt. En om je kaart echt op te laten vallen kies je natuurlijk een grote of supergrote kaart. Wens iemand dus ‘Gefeliciteerd met je diploma!’ en laat weten dat je blij bent. Hij of zij heeft het verdiend om in het zonnetje te staan!

Geslaagd kaart voor een diploma of rijbewijs

Kun je je nog herinneren dat je zelf je diploma haalde? De vlag mocht uit, iedereen wenste je gefeliciteerd met je examen of diploma en je kreeg heel veel kaarten voor dit bijzondere moment. Maak daarom nu zelf ook een leuke geslaagd kaart en leef mee met de geslaagde. Geslaagd zijn voor je opleiding of diploma is namelijk een grote mijlpaal. Heeft iemand zijn rijbewijs gehaald? Ga dan voor een kaart met een auto of rijbewijs. En als iemand geslaagd is voor zijn school examens, dan kun je een leuke geslaagd kaart kiezen met een afstudeerhoed. Met een van deze geslaagd kaarten maak jij er een nog mooier moment van!

Laat met een geslaagd kaart weten dat je trots bent

Een geslaagd kaartje maak je makkelijk en snel bij Kaartje2go. Als je de kaart gekozen hebt, kun je deze zelf nog mooier maken met figuren, een foto en een leuk lettertype. In onze kaartmaker maak je zo in een handomdraai een unieke en originele kaart voor als iemand geslaagd is. Weet je niet zo goed wat voor tekst je op een geslaagd kaart moet schrijven? ‘Gefeliciteerd, je bent geslaagd voor je diploma/rijbewijs!’ past erg goed bij de gelegenheid. Ook kun je vertellen dat je trots bent op de geslaagde en dat hij of zij het goed gedaan heeft! En een simpel ‘Gefeliciteerd, geslaagd!’ of ‘Geslaagd, gefeliciteerd!’ zal de geslaagde ook waarderen. Wil je graag een originele tekst voor een geslaagd kaart? Kijk dan op onze pagina met geslaagd teksten.

Een geslaagd kaart maken

Met deze geslaagd kaart wordt het feest van de geslaagde nog groter! En rond je je bestelling af op werkdagen voor 20:00 uur? Dan verzenden we de kaart dezelfde dag nog. Zo weet je zeker dat de kaart arriveert wanneer de feeststemming nog volop aanwezig is! Heb je toch nog vragen over het bestellen van je kaart? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. We helpen je graag met het maken of versturen van je geslaagd kaart!

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11207 beoordelingen