Geslaagd kaartenVertel hoe trots je bent met een vrolijke kaart
Cadeaus bij jouw geslaagd kaart
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen

Geslaagd kaarten maken

Geslaagd felicitatiekaarten maken? Bekijk onze geslaagd felicitatie kaarten en onze geslaagd felicitatiekaarten met foto en maak nu een leuke kaart voor de geslaagde. Kies ook een van de luxe papiersoorten, zodat jouw geslaagd kaart nog mooier wordt. En om je kaart echt op te laten vallen kies je natuurlijk een grote of supergrote kaart. Wens iemand dus ‘Gefeliciteerd met je diploma!’ en laat weten dat je blij bent. Hij of zij heeft het verdiend om in het zonnetje te staan!

Geslaagd kaart voor een diploma of rijbewijs

Kun je je nog herinneren dat je zelf je diploma haalde? De vlag mocht uit, iedereen wenste je gefeliciteerd met je examen of diploma en je kreeg heel veel kaarten voor dit bijzondere moment. Maak daarom nu zelf ook een leuke geslaagd kaart en leef mee met de geslaagde. Geslaagd zijn voor je opleiding of diploma is namelijk een grote mijlpaal. Heeft iemand zijn rijbewijs gehaald? Ga dan voor een kaart met een auto of rijbewijs. En als iemand geslaagd is voor zijn school examens, dan kun je een leuke geslaagd kaart kiezen met een afstudeerhoed. Met een van deze geslaagd kaarten maak jij er een nog mooier moment van!

Laat met een geslaagd kaart weten dat je trots bent

Een geslaagd kaartje maak je makkelijk en snel bij Kaartje2go. Als je de kaart gekozen hebt, kun je deze zelf nog mooier maken met figuren, een foto en een leuk lettertype. In onze kaartmaker maak je zo in een handomdraai een unieke en originele kaart voor als iemand geslaagd is. Weet je niet zo goed wat voor tekst je op een geslaagd kaart moet schrijven? ‘Gefeliciteerd, je bent geslaagd voor je diploma/rijbewijs!’ past erg goed bij de gelegenheid. Ook kun je vertellen dat je trots bent op de geslaagde en dat hij of zij het goed gedaan heeft! En een simpel ‘Gefeliciteerd, geslaagd!’ of ‘Geslaagd, gefeliciteerd!’ zal de geslaagde ook waarderen. Wil je graag een originele tekst voor een geslaagd kaart? Kijk dan op onze pagina met geslaagd teksten.

Een geslaagd kaart maken

Met deze geslaagd kaart wordt het feest van de geslaagde nog groter! En rond je je bestelling af op werkdagen voor 20:00 uur? Dan verzenden we de kaart dezelfde dag nog. Zo weet je zeker dat de kaart arriveert wanneer de feeststemming nog volop aanwezig is! Heb je toch nog vragen over het bestellen van je kaart? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. We helpen je graag met het maken of versturen van je geslaagd kaart!