Ga naar de inhoud
Geslaagd kaartenVertel hoe trots je bent met een vrolijke kaart
Cadeaus bij jouw geslaagd kaart

Geslaagd kaarten

Hoera, geslaagd! Bij Kaartje2go vind je de leukste felicitatiekaarten voor die ene topper. Of diegene nu geslaagd is voor de middelbare school, het rijexamen of zwemdiploma. Duik in onze collectie en ga op zoek naar de mooiste geslaagd kaart.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.242 beoordelingen

Zelf een geslaagd kaart maken

Niks is zo persoonlijk als een zelfgemaakte geslaagd kaart. Ga dus snel aan de slag in onze kaartmaker! Kies een kaartje uit de galerij of start met een blanco- of fotokaart. Voeg vervolgens leuke kaders, figuren en foto’s toe. Denk aan een diploma voor de afgestudeerde of een auto voor die topper die zijn rijbewijs heeft gehaald. Schrijf tot slot een tekst aan de binnenkant en je kaartje is helemaal geslaagd! 

🍾 Tip: Jouw felicitatie springt er helemaal uit wanneer je kiest voor een luxe papiersoort en de kaart laat drukken in een extra groot formaat.

Een geslaagd kaartje maken is eenvoudig en zo gepiept. Zo werkt het: 

  • Kies een kaartje en klik op ‘Bewerk kaart’
  • Pas het uiterlijk van de kaart aan door een achtergrond toe te voegen en hier kaders en figuren op te plaatsen. 
  • Schrijf een leuke tekst op de geslaagd kaart.
  • Klik op verzenden

🎊 Tip: Weet je niet zo goed wat je op de kaart moet schrijven? We hebben de leukste geslaagd teksten voor je op een rijtje gezet. 

Ja, dat kan zeker! De geslaagde verdient het namelijk om in het zonnetje te staan. In onze kaartmaker upload je eenvoudig foto’s vanaf je computer, telefoon of social media kanalen. Het maakt niet uit welke geslaagd kaart je kiest, het is altijd mogelijk een foto toe te voegen.

Geslaagd kaart voor een diploma of rijbewijs 

Kun je je nog herinneren toen je zelf geslaagd voor school was? De vlag mocht uit, iedereen feliciteerde je met je diploma en je ontving veel lieve geslaagd kaarten voor dit bijzondere moment. Onvergetelijk! Maak daarom nu zelf ook een kaart en bezorg de geslaagde een hele speciale dag. Ga bijvoorbeeld voor een kaart met een afstudeerhoed.

Heeft iemand zijn rijbewijs gehaald? Kies dan voor een kaart met een auto, trekker of scooter. Met een van onze kaarten maak je zijn of haar moment nog mooier.

Laat met een geslaagd kaart weten dat je trots bent

Een geslaagd kaartje maak je makkelijk en snel bij Kaartje2go. Als je de kaart gekozen hebt, kun je deze zelf nog mooier maken met figuren, een foto en een leuk lettertype. In onze kaartmaker maak je zo in een handomdraai een unieke en originele kaart voor als iemand geslaagd is. Weet je niet zo goed wat voor tekst je op een geslaagd kaart moet schrijven? ‘Gefeliciteerd, je bent geslaagd voor je diploma/rijbewijs!’ past erg goed bij de gelegenheid. Ook kun je vertellen dat je trots bent op de geslaagde en dat hij of zij het goed gedaan heeft! En een simpel ‘Gefeliciteerd, geslaagd!’ of ‘Geslaagd, gefeliciteerd!’ zal de geslaagde ook waarderen. Wil je graag een originele tekst voor een geslaagd kaart? Kijk dan op onze pagina met geslaagd teksten.

Geslaagd kaart verzenden

Met deze geslaagd kaart wordt het feest van de geslaagde nog groter! En rond je je bestelling af op werkdagen voor 20:00 uur? Dan verzenden we de kaart dezelfde dag nog. Zo weet je zeker dat de kaart arriveert wanneer de feeststemming nog volop aanwezig is! Heb je toch nog vragen over het bestellen van je kaart? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam. We helpen je graag met het maken of versturen van je geslaagd kaart!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.