Geslaagd? Gefeliciteerd! - felicitatiekaarten

Leuke geslaagd kaart maken

Geslaagd? Gefeliciteerd! Zodra iemand een rugtas/schooltas aan de vlaggenmast heeft hangen weet je genoeg. Hij/zij is geslaagd! Een leuke gelegenheid om een felicitatiekaart te sturen. Van onze klanten horen wij vaak dat ze vele leuke reacties hebben gekregen van familie en vrienden. Daarnaast is Kaartje2go als beste getest door de Consumentenbond en Kassa.

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen

iDeal, Overboeking, PayPal, Eenmalige machtiging, Creditcard

Veilig betalen
101% Garantie:
Niet goed = Geld terug

Daarom Kaartje2go

Kaartje2go krijgt een9.6 van 10uit 9692 beoordelingen

Geslaagd kaarten maken met plezier

De mooiste geslaagd kaart felicitatie maak je zelf, bij Kaartje2go. Kies uit de unieke en grootste collectie geslaagd kaartjes van Nederland. Het leukst om te maken, het mooiste om te krijgen! Je maakt een geslaagd kaart in drie eenvoudige stappen.

Geslaagd kaart maken

We hebben in onze galerij hele leuke kant-en-klare geslaagd kaarten, maar je kunt jouw kaart ook helemaal zelf ontwerpen. Je kan zelf foto's toevoegen, je eigen teksten plaatsen (kijk ook bij onze teksten voor geslaagd kaarten) en we hebben leuke figuren en kaders om je kaart mee te versieren. En je kunt de kaart vantevoren plannen, want de verzenddatum kun je zelf bepalen. 

De geslaagde feliciteren

Je kan voor heel veel dingen slagen, bijvoorbeeld voor het rijbewijs, voor het schooldiploma, voor het zwemdiploma en je kunt zelf slagen voor het veterstrikdiploma! Het is natuurlijk een hele prestatie wanneer je geslaagd bent voor iets, je hebt namelijk iets met succes afgerond. Feliciteer daarom de geslaagde met een leuke geslaagd kaart!