Communiekaarten: uitnodiging communie

De mooiste communie uitnodigingen maak je zelf

Ieder jaar doen veel kinderen hun eerste communie. Samen met familie, vriendjes en vriendinnetjes vieren zij deze grote stap in hun leven. Bij zo’n bijzonder moment horen natuurlijke speciale uitnodigingen. En wat is er nu origineler dan deze communiekaarten zelf te ontwerpen? Kies een mooie communiekaart uit onze collectie en pas deze helemaal aan naar jouw wens. Met je eigen foto’s, teksten en allerlei vrolijke figuren maak je er heel eenvoudig een unieke en originele communiekaart van.

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Supersnel verzonden

Rond je vóór 20:00 uur bij ons je bestelling af, dan doen wij het dezelfde dag (op werkdagen) nog op de post voor jou.
Bekijk levertijden

Daarom Kaartje2go:

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9089 beoordelingen

Wat houdt het doen van de eerste communie in?

Communie is afgeleid van het Latijnse woord communio, dat gemeenschap betekent. Wanneer je de eerste communie hebt gedaan, mag je voor het eerst deelnemen aan de maaltijd van de Heer. Voor de communie worden brood en wijn gebruikt, welke staan voor het lichaam en het bloed van Jezus Christus.

Waarom stuur je communiekaarten?

Als de eerste communie (als dienst in de kerk) achter de rug is, viert men dit over het algemeen groots. Je stuurt van te voren een uitnodiging voor de communie dienst en het bijbehorende communiefeest naar je dierbaren. Zij vieren dan samen met je zoon of dochter de eerste communie. Het is ook erg leuk om achteraf een communie bedankje aan de aanwezigen te sturen.

Communiekaartjes met eigen foto

Tijdens de communie staat het kind centraal. Een communiekaart met een foto van de communicant is daarom extra leuk. Upload een foto van je kind of gebruik je eigen foto in een van de bestaande ontwerpen van onze designers. Vervolgens versier je de kaart met vrolijke kaders en figuren en plaats je nog een leuke tekst voor communie op de kaart. Voilà, klaar is je kaart.