Communiekaartjes

Gratis proefdruk
Voor het mooiste resultaat!

Communiekaarten

van Kaartje2go, omdat:
 • Leuk, eenvoudig en origineel
 • Nieuwe klant? 1e kaart gratis!
 • Veilig en gemakkelijk betalen
 • Meerdere malen als beste getest
 • Communiekaarten vanaf 0,99

Communie 2015

Ben je op zoek naar een leuke en originele communiekaart? Bij Kaartje2go zit je goed, want hier vind je de grootste collectie communiekaartjes van Nederland en België. In onze galerij vind je communiekaarten voor een jongen, een meisje, communie bedankjes, communie uitnodigingen… en nog veel meer. Zoek je iets speciaals, gebruik dan het zoekvakje linksboven. Ben je voor het eerst bij Kaartje2go en wil je het eens uitproberen? Voor alle nieuwe klanten is de eerste kaart gratis!

Gratis
proefkaart
Gratis proefkaart bij Kaartje2go

Topkwaliteit én zo goedkoop? Probeer het nu, vraag je gratis proefkaart aan!

gratis proefkaart
Gratis bezorging
van pakketjes

Wij bezorgen alle pakketjes met kaarten gratis bij je thuis. Handig en voordelig!

bekijk alle prijzen

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen
 • iDEAL
 • Overboeking
 • PayPal
 • Credit Card
Betalingsmogelijkheden 101% Garantie: Niet goed = Geld terug
Supersnel verzonden

Bestel je kaarten voor 20:00 uur en wij doen ze dezelfde dag nog voor je op de post (op werkdagen). De postbode van PostNL bezorgt jouw kaart dan snel!

Bekijk levertijden >
Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 1077 beoordelingen
Maak ook je
eigen handschrift
maak je handschrift
Heel gemakkelijk
adresseren

Adresseren werkt bij ons eenvoudig en snel. Gebruik je eigen bestand, excel of csv. Even uploaden... klaar!

Daarom Kaartje2go
 • De mooiste kaarten
 • De meeste keuze
 • Nr. 1 in de KASSA test
 • meer dan 350.000 tevreden klanten
 • Beste in test Consumentenbond

Communiekaarten sturen: zo werkt het

Een originele commmuniekaart maken is bij Kaartje2go heel gemakkelijk. We hebben hele leuke kant-en-klare communiekaarten, maar je kunt jouw kaartje ook helemaal zelf ontwerpen.

Communiekaarten maken

Je kiest een kaart uit de collectie communiekaartjes of je maakt zelf je eigen communiekaart. Je kunt namelijk zelf foto's toevoegen, teksten plaatsen (kijk ook bij onze teksten voor communiekaarten) en we hebben leuke figuren en kaders om je kaart mee te versieren. Van onze klanten horen wij vaak dat ze vele leuke reacties hebben gekregen van familie en vrienden. En je kunt de kaart vantevoren plannen, want de verzenddatum kun je zelf bepalen. Voor inspiratie en ideeën kun je ook eens kijken bij deze leuke voorbeelden van communiekaarten.

Uitnodiging communie

Je vrienden, kennisen en familie uitnodigen voor een communie gaat heel gemakkelijk bij Kaartje2go. Je maakt jouw communie uitnodiging in de kaartmaker en wij verzenden de kaartjes voor jou. Vergeet niet te vragen of je gasten willen laten weten of ze komen of niet. Dan kan je daar verder rekening mee houden. Zo wordt het sowieso een geslaagde communie! Bij Kaartjego verstuur je ook communie bedankjes.

Communiekaartjes gratis proefdruk

Als je communiekaartjes gaat maken bij Kaartje2go, dan kun je altijd een gratis proefkaartje aanvragen. Als je nieuw bent bij Kaartje2go dan kun je meteen je gratis proef communiekaart maken. Heb je al een account, stuur dan een mail naar de klantenservice voor een gratis proefdruk van je communiekaartje. Zo weet je zeker dat je helemaal tevreden bent met je communiekaarten voordat je de definitieve bestelling plaatst.

Wat is communie?

Communie is afgeleid van het Latijnse woord communio, dat "gemeenschap" betekent. Wanneer je communie hebt gedaan, dan mag je voor het eerst deelnemen aan de maaltijd van de Heer. Voor de communie wordt brood en wijn gebruikt, wat voor het lichaam en het bloed staat van Jezus Christus. 

Wordt er ook iemand gedoopt? Kijk dan ook eens bij onze doopkaarten!