Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?
Communiekaarten
CommuniekaartenKom je op mijn communiefeestje?
  • Gratis proefdruk!
  • Voor 20.00 uur besteld: vandaag verstuurd
  • Niet goed = geld terug
Communie uitnodiging stoer waterverf blauw met sterren
Stijlvolle uitnodiging communie met foto voor een jongen
Trendy uitnodiging communiefeest met goudlook en foto's
Stijlvolle communiekaart met gouden takjes en foto
extra's bij jouw communiekaart
  • Communiekaarten al vanaf 0,49
  • Voor 20.00 uur besteld: vandaag verstuurd
  • Niet goed = geld terug
Menukaart stoer waterverf blauw met sterren
Hippe communie uitnodiging met planten, foto en goudlook
Vormsel uitnodiging goud confetti
Communiekaart met bollen
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 12123 beoordelingen

Communie uitnodigingen

De mooiste communie uitnodiging maak je zelf

Ieder voorjaar doen veel kinderen hun eerste communie. Samen met familie, vriendjes en vriendinnetjes vieren zij deze grote stap in hun leven. Bij zo’n bijzonder moment horen natuurlijk speciale uitnodigingen. En wat is er nu leuker dan deze communiekaarten zelf te ontwerpen? Kies samen met je zoon of dochter een mooie communiekaart uit onze collectie en pas deze helemaal aan naar eigen wens. In de kaartmaker voeg je eenvoudig eigen foto’s, teksten en allerlei vrolijke figuren toe aan je kaart. Zo maak je in een handomdraai een unieke en originele communie uitnodiging.

Wat houdt het doen van de eerste communie in?

De eerste communie is een feestelijke gebeurtenis waarbij kinderen van zo’n 7 a 8 jaar oud kennis maken met het geloof. Er wordt gevierd dat het kind voor het eerst de Eucharistatie nadert, wat onder andere inhoudt dat hij of zij voor het eerst mag deelnemen aan de maaltijd van de Heer.

Communie uitnodiging versturen

Als de eerste communie (als dienst in de kerk) achter de rug is, viert men dit over het algemeen groots. Je stuurt zo’n 3 tot 5 weken van te voren een uitnodiging voor de communie dienst en het bijbehorende communiefeest naar je dierbaren. Zo weten zij precies waar en wanneer het communiefeest plaats vindt.

Communiekaarten maken

Bij Kaartje2go kun je heel gemakkelijk zelf een mooi communiekaartje maken. In de galerij vind je meer dan 300 communiekaarten die geheel naar eigen wens zijn aan te passen. Kies bijvoorbeeld een stoer communiekaartje voor een jongen of een lief kaartje voor een meisje.

Communiekaartjes met eigen foto

Tijdens de communie staat het kind centraal. Een communiekaart met een foto van de communicant is daarom extra leuk. Gebruik de foto van je kind als basis of kies een kaart uit de collectie en bewerk deze met eigen foto’s. Vervolgens versier je de kaart met vrolijke kaders en figuren en plaats je nog een leuke tekst voor communie op de kaart. Voilà, klaar is je kaart.

Het is ook erg leuk om achteraf een communie bedankje aan de aanwezigen te sturen.