Communiekaarten: uitnodiging communie

Communie uitnodigingen: gratis proefdruk

De eerste communie is een unieke gebeurtenis voor elk kind. Bij zo’n belangrijk moment hoort een originele uitnodiging. Om zeker te zijn dat jouw communiekaarten er perfect uit komen te zien, bieden we je een gratis proefdruk. Het werkt heel simpel: klik op de link ‘Gratis proefdruk’ en volg de aanwijzingen. Kies vervolgens een mooie communiekaart uit onze collectie en pas deze helemaal aan naar jouw wens. Met je eigen foto’s, teksten en allerlei vrolijke figuren maak je er echt een unieke en originele communiekaart van. Je ontvangt jouw proefdruk snel in huis!

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Supersnel verzonden

Rond je vóór 20:00 uur bij ons je bestelling af, dan doen wij het dezelfde dag (op werkdagen) nog op de post voor jou.
Bekijk levertijden

Daarom Kaartje2go:

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 1177 beoordelingen

Wat houdt het doen van de eerste communie in?

Communie is afgeleid van het Latijnse woord communio, dat gemeenschap betekent. Wanneer je de eerste communie hebt gedaan, mag je voor het eerst deelnemen aan de maaltijd van de Heer. Voor de communie worden brood en wijn gebruikt, welke staan voor het lichaam en het bloed van Jezus Christus.

Waarom stuur je communiekaarten?

Als de eerste communie (als dienst in de kerk) achter de rug is, viert men dit over het algemeen groots. Je stuurt van te voren een uitnodiging met een leuke tekst voor communie voor de communie dienst en het bijbehorende communiefeest naar je dierbaren. Zij vieren dan samen met je zoon of dochter de eerste communie. Het is ook erg leuk om achteraf een communie bedankje aan we aanwezigen te sturen.