Zakelijke kerstkaartenBedankt voor 2021, op naar een succesvol 2022!
Zakelijke kerstkaart stijlvol bedankt in goudlook
Zakelijke kerstkaart chic blauw sterren goud
Zakelijke kerstkaart fijne feestdagen sterren goud foto
Stijlvolle zakelijke kerstkaart 2022 goudlook met sparkles
Zakelijke kerstkaarten - klanten van Kaartje2go
Zakelijke kerstkaart warm wishes goud confetti sterren
Zakelijke kerstkaart dierverzorging met gouden pootafdrukjes
Stijlvolle zakelijke kerstkaart warm wishes sterretjes foto
Zakelijke kerstkaart stijlvol fijne feestdagen vuurwerk foto
Sluitzegels bij jouw kerstkaart
 • Bestellen op factuurbasis
 • Prijzen inc. btw & drukkosten
 • Eenvoudig adresseren
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.820 beoordelingen

Zakelijke kerstkaarten

Kerst is het uitgelezen moment om zakelijk relaties een persoonlijke boodschap te sturen. Bedank leveranciers voor een prettige samenwerking, klanten voor hun vertrouwen in jouw organisatie en medewerkers voor hun inzet. Maak en bestel online zakelijke kerstkaarten en wens jouw zakelijke relaties fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe.

Zakelijke kerstkaarten met eigen logo & foto

Een kerstkaart met logo en foto is uitermate geschikt om jouw bedrijf tijdens de kerstdagen positief onder de aandacht te brengen. Onze designers weten precies wat jij zoekt: een zakelijke kerstkaart met een eigen foto en logo.

 • Je kunt kiezen uit een enorm aanbod kant-en-klare kerstkaarten die je zelf kunt aanpassen. 
 • Voeg je eigen foto of bedrijfslogo toe en ontwerp in een paar muisklikken een originele kerstkaart voor jouw bedrijf. 

Het effect van een zakelijke kerstkaart

Twijfel je om een zakelijke kerstkaart te sturen? Dit is het effect van een zakelijke kerstkaart: 

 • Een persoonlijke kerstkaart wordt gewaardeerd door de ontvanger. 
 • Het is ook een blijk van jullie waardering naar medewerkers, collega's en klanten. 
 • Je merk komt positief onder de aandacht.
 • Het is een goede manier om zakelijke relaties te onderhouden.

Prachtige kaarten, geweldige service

We maken al 14 jaar de mooiste kerstkaarten. Onze goede service is dan ook een van de redenen waarom onze klanten blijven terugkomen. We zijn als beste beoordeeld door de Consumentenbond en BNNVARA Kassa en van AVROTROS Radar ontvingen we de Warme Douche! Lees hier de reacties van onze zakelijke klanten over hun kerstkaarten!

Wij zijn pas blij als jij blij bent

Daarom ontvang je bij ons bijvoorbeeld een GRATIS proefdruk, zodat je onze hoge kwaliteit zelf kan beoordelen; helpen we je graag als er toch iets mis is gegaan; ontvang je bij niet goed je geld terug en staat ons klanttevredenheidsteam altijd voor je klaar. 

Wil je ook je familie en vrienden fijne feestdagen toewensen? Kijk dan ook eens bij onze kerstkaarten! Deze kaarten zijn ook heel geschikt voor zakelijk gebruik.

Veelgestelde vragen over zakelijke kerstkaarten

Kerstkaarten voor je bedrijf bestellen is heel eenvoudig. Heb je een vraag of kunnen we je ergens bij helpen? Wij staan voor je klaar!

  De kerstperiode is al druk genoeg, daarom moet het maken van zakelijke kerstkaarten snel en eenvoudig zijn. Wij maken het je graag zo makkelijk mogelijk. In een paar muisklikken maak je een originele, zakelijke kerstkaart voor jouw bedrijf. Dit is hoe je een kerstkaart voor je bedrijf kan maken:

  1. Kies een zakelijke kaart uit onze kaartencollectie, upload je eigen ontwerp of begin met een blanco kaart.
  2. Voeg een logo toe of upload eigen foto’s.
  3. Schrijf een passende en persoonlijke kerstgroet op de kaart.
  4. Kies het aantal en de verzendmethode en klaar is je bestelling.

  Zo eenvoudig is het.

  Het kan soms best lastig zijn om een persoonlijke en professionele tekst op een kerstkaart te zetten. Heb je geen inspiratie voor een pakkende tekst? Wij hebben een heleboel zakelijke teksten voor kerstkaarten voor je verzameld.

   We snappen dat betalen op factuur handig is voor de boekhouding. Daarom kun je bij Kaartje2go kun je betalen op factuur. Neem hiervoor contact op met ons klanttevredenheidsteam. Zij helpen je ook graag met een offerte.

    De prijzen die je op de website ziet zijn inclusief BTW en drukkosten.

     Als je op werkdagen voor 20:00 uur besteld, worden de kaarten nog dezelfde dag nog verzonden. Onze kaarten en pakketten worden door PostNL geleverd. In 95% van de gevallen ontvang je het pakketje de volgende dag in huis. Bovendien is de verzending van het pakketje gratis.

      • Adressen kun je direct toevoegen vanuit je eigen adressenbestand (excel of csv). Met onze verzendservice verstuur je zo eenvoudig gepersonaliseerde zakelijke kerstkaarten naar een groot klantenbestand. 
      • Natuurlijk kun je de kaarten ook als pakket bezorgen op het door jouw gekozen adres. In dat geval kan het handig zijn om adresstickers bij te bestellen. De adressen hoef je dan niet handmatig op de enveloppen te schrijven.
      • We zijn uiterst voorzichtig met de adresgegevens en nemen de AVG richtlijnen uiterst serieus. Je kan op ons vertrouwen.

      Ben je op zoek naar een leuke manier om jouw zakenrelaties fijne feestdagen toe te wensen? Kies dan voor een handige kerstkaarten mailing van Kaartje2go! Een echte kerstkaart is veel persoonlijker dan een geautoriseerde e-mail. Maak het verschil en kies voor een mooie en persoonlijke kerstkaart. Jouw zakenrelaties zullen de kaart in de bedrijfskantine zetten en nog vaak aan je denken. Wie weet levert het jou wel die gave nieuwe opdracht op. Zet je kerstmailing eenvoudig en snel klaar en kies ervoor de kaarten naar jouw bedrijfsadres te sturen zodat je ze uit kan delen. Of voer de adressen van je zakelijke relaties in en wij zorgen dat ze op de plaats van bestemming komen. Handig!

      Ja, je kunt eenvoudig een kaart met een persoonlijke aanhef naar meerdere mensen versturen, met onze zogenaamde {{placeholders}}. Aan de hand van de adressenlijst wordt de voornaam, achternaam of volledige naam op de plek van de placeholder op de kaart geplaatst.

      Let op: dit kan alleen als de kaarten rechtstreeks naar de ontvanger worden verstuurd, maar niet als het om enkele vierkante kaarten gaat of enkele rechthoekige kaarten waarbij de  volledige achterzijde is bewerkt.

      In de kaartmaker kun je de volgende placeholders gebruiken:

      • {{naam}} -> Hiermee zet je de voor- en achternaam van de geadresseerde op de kaart. Bijvoorbeeld Jan Janssen.
      • {{voornaam}} -> Hiermee zet je de voornaam van de geadresseerde op de kaart. Bijvoorbeeld Jan.
      • {{achternaam}} -> Hiermee zet je de achternaam van de geadresseerde op de kaart. Bijvoorbeeld Janssen.

      Zo werkt het gebruik van de placeholder:

      1. Kies een mooie kerstkaart uit en klik op ‘Kaart bewerken’.
      2. Kies de placeholder uit die je wilt gebruiken en zet deze ergens in de tekst. Je kunt kiezen uit drie varianten (als voorbeeld gebruiken we de naam Jan Janssen):
       • {{naam}} geeft Jan Janssen
       • {{voornaam}} geeft Jan
       • {{achternaam}} geeft Janssen
      3. Kies voor Rechtstreeks versturen en vul de adressen in van degenen die je een kaart wilt sturen. Je kunt ook een Excel-adressenlijst uploaden.
      4. In elke kaart komt nu automatisch de naam van de geadresseerde te staan. Let op: dit is precies dezelfde naam als die je hebt geselecteerd bij het bijbehorende adres uit je lijst. 
      5. Bij de stap Controleer je kaart, krijg je één voorbeeld te zien met de langste naam uit je lijst. Zo kun je zien of de naam goed op de kaart past.
      6. Rond je bestelling af en kies een verzenddatum, zodat wij de persoonlijke kaarten kunnen afdrukken en verzenden op de aangegeven datum.

      Op deze manier maak je je kaarten nóg persoonlijker!