Zakelijke kerstkaarten

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Zakelijke kerstkaarten - klanten van Kaartje2go

Eenvoudig zakelijke kerstkaarten maken met je eigen foto en logo

De kerstperiode is al druk genoeg, dus moet het maken van zakelijke kerstkaarten snel en vlekkeloos verlopen. Daarom hebben wij het je zo makkelijk mogelijk gemaakt. Je kunt kiezen uit een enorm aanbod kant-en-klare kerstkaarten die je zelf kunt aanpassen. Voeg je eigen foto of bedrijfslogo toe en je ontwerpt in een paar muisklikken een originele kerstkaart voor jouw bedrijf. Kijk ook eens bij de ‘gewone’ kerstkaarten, want deze zijn ook heel geschikt voor zakelijk gebruik.

Supersnel verzonden

Rond je vóór 20:00 uur bij ons je bestelling af, dan doen wij het dezelfde dag (op werkdagen) nog op de post voor jou.
Bekijk levertijden

Zakelijke kerstkaarten maken

Kerstkaarten voor je bedrijf bestellen is bij Kaartje2go heel gemakkelijk. In een paar muisklikken maak je een originele, zakelijke kerstkaart voor jouw bedrijf.

Zakelijke kerstkaart maken

Hoe werkt het? Je kiest een zakelijke kerstkaart uit onze kaartencollectie of je ontwerpt de kaart helemaal zelf. Ook voeg je je eigen tekst en foto's toe in onze kaartmaker. Geen inspiratie voor een pakkende tekst? Kijk dan bij onze teksten voor zakelijke kerstkaarten. De adressen voeg je direct toe met je eigen adressenbestand (excel of csv) of je laat de kaarten in een pakket bezorgen op het door jou gekozen adres.

Het effect van een zakelijke kerstkaart

Een persoonlijke kerstkaart doet het altijd goed. Je merknaam komt weer even onder de aandacht en het is ook een teken van waardering naar medewerkers, collega's en klanten. Het is een goede manier om zakelijke relaties te onderhouden en ze fijne feestdagen te wensen. Stuur je liever een gewone kerstkaart naar geliefden? Kijk dan ook eens bij onze kerstkaarten!

Supersnelle levering

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld en betaald, is dezelfde dag nog verzonden.

Prachtige kaarten, geweldige service

We maken al 10 jaar de mooiste kerstkaarten. Onze goede service is dan ook een van de redenen waarom onze klanten blijven terugkomen. Niet voor niets zijn we meerdere malen als beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond en BNNVARA Kassa. En van AVROTROS Radar ontvingen we de Warme Douche! Heb je een vraag of kunnen we je ergens bij helpen? Wij staan voor je klaar!

Lees hier de reacties van onze zakelijke klanten over hun kerstkaarten!