Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaarten met kerstman

Een rode muts, een krullende baard en een bolle buik. Kerst is niet compleet zonder de kerstman. Heeft de man met de slee ook een plekje in jouw hart veroverd? Wens dierbaren fijne feestdagen toe met een stoere, grappige of lieve kerstman kaart!

Kerstkaarten met kerstman maken

Ho, ho, ho … de feestdagen staan weer voor de deur. De tijd van fonkelende kerstbomen, leuke cadeautjes, lekker eten én mooie kerstkaarten! Wil je die lieve kerstman op je kaart in de spotlights zetten? Dan zit je hier goed met de allerleukste kerstman kerstkaarten. Santa Claus is coming to town!

Wat voor kerstkaarten met kerstman zijn er?

Waar Sinterklaas een icoon is in de Lage Landen, zijn ze in de Verenigde Staten dol op de kerstman. Ook in Nederland wordt de man met zijn rendieren en elfjes steeds populairder. Vooral onder kinderen staat de kerstman symbool voor kerst. Onze collectie bevat dan ook veel grappige kerstkaarten met een illustratie van de kerstman. Liever een kaart met een nostalgische uitstraling? Onze designers hebben ook kerstman kaarten ontworpen in een meer traditionele stijl.

Kan ik korting krijgen op kerstman kaarten?

Ja, iedereen kan korting ontvangen op onze kerstkaarten. Bij Kaartje2go geldt namelijk: hoe meer kaarten je bestelt, hoe meer korting je ontvangt. Meer kerstkaarten met kerstman = dus meer korting. Ben je ingelogd in je gratis account? Dan bouw je ook nog eens bonuspunten op die je kunt verzilveren voor tegoed. Hiermee bestel je je volgende kaart met korting of zelfs gratis!

Hoe maak ik een kerstkaart met kerstman?

Een kerstman kaart is zo gemaakt bij Kaartje2go. Kies een leuk ontwerp uit onze collectie en open de kaart in de kaartmaker om er een eigen draai aan te geven. Pas bijvoorbeeld de tekst aan, voeg een foto toe of verander de achtergrond. Ook is het mogelijk om de kaart te versieren met figuren als sterren of sneeuwvlokken om het kerstgevoel nog verder te versterken. Helemaal happy met de gemaakte kaart? Vraag een gratis proefdruk aan en bewonder het resultaat.

Kerstman kaart bestellen

Is de kerstkaart met kerstman klaar? Dan wil je misschien nog een gratis proefdruk bestellen. Zo weet je honderd procent zeker dat de kaart piekfijn bij de ontvangers aankomt. Ook maakt een proefdruk het makkelijker om te zien welke extra’s goed bij de kerstman kaart passen. In het pakket met de proefdruk zitten – naast de kaart zelf – namelijk ook voorbeelden van onze luxe papiersoorten en envelopkleuren. Ben je van plan om de kerstkaarten zelf te versturen? Neus dan ook tussen onze sluitzegels. Vooral die met een kerstman erop is erg leuk!

Kerstkaarten versturen

Het moment is daar: de kerstkaart met kerstman is klaar voor vertrek. Je hoeft nu alleen nog maar te beslissen waar hij heen mag: direct naar de ontvangers of eerst naar jouw huis. Beide opties hebben zo hun voordelen.

🎅 Direct versturen

Heb je een grote vrienden- en kennissenkring? Dan is deze optie ideaal. Wanneer je voor ‘direct versturen’ kiest, doen wij de kerstkaarten namelijk voor je op de post. Je hoeft alleen maar een adressenlijst aan ons door te geven. Deze lijst bewaren wij trouwens goed voor je, zodat je voor volgend jaar alle adressen weer overzichtelijk bij elkaar hebt staan.

🎅 Thuis ontvangen

Wie de kerstkaarten zelf wil overhandigen of wat aan de envelop wil toevoegen, kan het best voor de optie ‘thuis ontvangen’ kiezen. Je ontvangt de kerstkaarten dan als pakket bij je thuis, samen met de enveloppen en eventuele andere extra’s. Houd er wel rekening mee dat in de decembermaand post langer onderweg is, dus breng de kerstkaarten op tijd naar de brievenbus toe.

Hulp nodig bij het bestellen van je kerstman kaarten?

De kerstman heeft zijn elfjes om hem te helpen, jij hebt ons. Trek dus gerust aan de bel als je er niet helemaal uitkomt of vragen hebt. Op onze contactpagina staat informatie over hoe je ons kunt bereiken. Ook vind je er de antwoorden op de meestgestelde vragen. En mocht je vastlopen door een gebrek aan inspiratie; op onze blog staan de leukste ideeën en tips voor een onvergetelijke kerst!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.