Verlovingskaarten: kondig je verloving aan!

Hoera, jullie zijn verloofd! Nu is het tijd om jullie verloving aan te kondigen. Deze speciale gebeurtenis maak je maar een keer in je leven mee. Vrienden en familie zijn zonder twijfel net zo blij met de verloving als jullie! Stuur ze daarom een verlovingskaart en laat iedereen weten dat jullie zijn verloofd.

Verlovingskaarten met een persoonlijk tintje

Natuurlijk wil je een verlovingskaart met een persoonlijk tintje. Wij hebben klassieke, hippe, originele en stijlvolle verlovingskaarten die je eenvoudig kan bewerken. Voeg bijvoorbeeld een persoonlijke tekst en een foto toe, plaats er een mooi kader omheen en pas de typografie en teksten aan voor jouw persoonlijke verlovingskaart. Je kan de verlovingskaart ook helemaal zelf maken. Begin dan met een blanco kaart. Zoek je een leuk gedicht voor de huwelijksaankondiging? Kijk voor inspiratie bij onze teksten voor trouwkaarten.

Kies voor een 100% unieke verlovingskaart

In onze kaartmaker kun jij zelf online verlovingskaarten maken. Wil jij een unieke verlovingskaart? Upload dan je eigen foto en maar er iets heel persoonlijks van. Kies een mooie foto van jullie als stel en plaats deze op de kaart. Wil je meerdere foto’s uploaden? Kies dan een ontwerp met een fotocollage. Natuurlijk kun je ook een eigen verlovingskaart met foto ontwerpen. Begin dan met een blanco kaart.

Uitnodigingen voor het verlovingsfeest

Geef je een verlovingsfeest? Maak dan van je verlovingskaart een uitnodigingskaart. De kaart is dan zowel een aankondiging van de verloving als een uitnodiging voor het verlovingsfeest. Nodig je vrienden, familie en kennissen uit voor het feest en leef samen alvast toe naar die ene mooie dag: jullie trouwdag!

'Wij zijn verloofd!'

Je bent gevraagd en hebt “ja” gezegd. Nu je verloofd bent wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk delen met familie en vrienden. Bezoek ze op een gezellig moment en verras ze door te zeggen: “Wij zijn verloofd!”. Ze zullen vast blij zijn dat jullie elkaar eeuwige trouw willen beloven. 

Begin met het plannen van jullie huwelijk

Je bent verloofd vanaf de dag dat je ten huwelijk bent gevraagd tot de dag dat je gaat trouwen. In de verlovingsperiode werk je toe naar die prachtige huwelijksdag. Je maakt plannen voor de locatie, het zoeken van bruidskleding en nog heel veel andere zaken. Voordat jullie gaan trouwen zullen jullie eerst in ondertrouw gaan. Ben je begonnen met het plannen van je huwelijk en is de datum geprikt? Stuur dan save the date kaarten naar je familie en vrienden. Zo weet iedereen dat ze op de grote dag aanwezig mogen zijn. Een paar maanden later (zo’n 6 tot 8 weken voor de bruiloft) stuur je de trouwkaarten voor de uitnodiging van jullie huwelijk.

TIP: We helpen je graag bij je huwelijksvoorbereiding. Bekijk onze checklist en ook de handige tips voor het maken en versturen van je trouwkaarten, menukaarten en bedankkaarten.

Mooie sluitzegels voor je verlovingskaarten

Een leuk extraatje voor je verlovingskaarten zijn onze mooie sluitzegels. Deze plak je op de enveloppen voor een perfecte afwerking. Als je kaartje op de mat valt dan zal de ontvanger gelijk zien dat het een speciaal kaartje is. 

Gratis verzending

Bij Kaartje2go kun je kiezen uit twee verzendmethoden. Wij kunnen je kaarten rechtstreeks aan de ontvangers versturen of ze bij jou thuisbezorgen. Wil je nog iets op de envelop schrijven, sluitzegels op de envelop plakken of een andere envelopkleur kiezen? Laat dan je verlovingskaarten gratis thuisbezorgen.

Bekijk ook onze originele, stijlvolle en klassieke trouwkaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.868 beoordelingen