Verlovingskaarten: kondig je verloving aan!

Verlovingskaarten met een persoonlijk tintje

Een verlovingskaart maken is ontzettend leuk. Je kan de verlovingskaarten een persoonlijk tintje geven door je favoriete typografie of een bijzondere foto te gebruiken. Wil je even gedichten ter ere van je huwelijksaankondiging lezen om inspiratie op te doen? Kijk dan bij onze teksten voor trouwkaarten.

Uitnodigingen voor het verlovingsfeest

Een verlovingskaart sturen is natuurlijk leuk als aankondiging naar je familie, vrienden en kennissen. Maar als je ook een verlovingsfeest gaat geven, is het extra leuk om de verlovingskaarten te gebruiken als uitnodigingen voor het verlovingsfeest!

Het plannen van jullie huwelijk kan beginnen

De tijd van de verloving begint op de dag dat je ten huwelijk bent gevraagd. De kans is daarom groot dat je al begonnen bent met het plannen van jullie huwelijk. Hebben jullie al een datum geprikt? Laat dit dan zo snel mogelijk weten aan alle genodigden door middel van een save the date kaart. Zo weet je zeker dat iedereen op het feest aanwezig zal zijn. Kijk ook alvast eens bij onze trouwkaarten voor de echte uitnodiging voor jullie bruiloft.

 

 

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 8823 beoordelingen