Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Verlovingskaarten: kondig je verloving aan!

Zijn jullie verloofd? Van harte gefeliciteerd! Je verloven is een bijzondere gebeurtenis, welke vaak maar één keer in je leven voortkomt. De mensen in je omgeving zijn ongetwijfeld net zo blij met de verloving als jij! Breng ze op de hoogte met een mooie verlovingskaart. 

Verlovingskaarten met een persoonlijk tintje

Een verlovingskaart maken is ontzettend leuk. Je kan de verlovingskaarten een persoonlijk tintje geven door je favoriete typografie of een bijzondere foto te gebruiken. Wil je even gedichten ter ere van je huwelijksaankondiging lezen om inspiratie op te doen? Kijk dan bij onze teksten voor trouwkaarten.

Uitnodigingen voor het verlovingsfeest

Een verlovingskaart sturen is natuurlijk leuk als aankondiging naar je familie, vrienden en kennissen. Maar als je ook een verlovingsfeest gaat geven, is het extra leuk om de verlovingskaarten te gebruiken als uitnodigingen voor het verlovingsfeest!

Het plannen van jullie huwelijk kan beginnen

De tijd van de verloving begint op de dag dat je ten huwelijk bent gevraagd. De kans is daarom groot dat je al begonnen bent met het plannen van jullie huwelijk. Hebben jullie al een datum geprikt? Laat dit dan zo snel mogelijk weten aan alle genodigden door middel van een save the date kaart. Zo weet je zeker dat iedereen op het feest aanwezig zal zijn. Kijk ook alvast eens bij onze trouwkaarten voor de echte uitnodiging voor jullie bruiloft.

 

 

Terug naar boven