Ga naar de inhoudGa naar het filter
Verlovingskaarten

Verlovingskaart

Hoera, jullie zijn verloofd! Wil je verlovingskaarten maken om jullie verloving mee aan te kondigen of om vrienden en familieleden uit te nodigen voor een verlovingsfeest? Bij Kaartje2go vind je de leukste ‘wij zijn verloofd’ kaarten.

Verlovingskaarten maken

Is je geliefde op zijn of haar knieën gegaan of hebben jullie samen besloten in het huwelijksbootje te stappen? Gefeliciteerd met jullie verloving! Maak een mooie verlovingskaart en deel het nieuws op een originele manier met familie en vrienden. Stuur de verlovingskaarten op of overhandig ze om de reactie op jullie heugelijke nieuws met eigen ogen te zien.

Voor elke verloving een verlovingskaart

Jullie liefde is uniek, dus het is logisch dat je een originele verlovingskaart zoekt. Daarom hebben onze designers verlovingskaarten gemaakt in allerlei stijlen: van hip en trendy tot stijlvol en van klassiek tot modern. Je vindt altijd een stijl die bij jullie past in de grootste kaartencollectie van Nederland. Ook al voorzichtig aan het nadenken over jullie aanstaande huwelijk? Veel stellen kiezen voor één thema voor alle kaarten. Met deze trouwkaarten sets heb je een passende stijl voor je trouwkaarten, save the date kaarten, bedankkaartjes en menukaarten.

Zelf een verlovingskaart ontwerpen

Net als bij je geliefde, moet je het ‘juiste gevoel’ hebben bij een verlovingskaart. De uitstraling van de kaart moet namelijk matchen bij jullie als stel. Nog geen verlovingskaart kunnen vinden die hier perfect bij past? Je kunt ook helemaal zelf een verlovingskaart ontwerpen. Veel stellen vinden het leuk om hier een fotokaart voor te gebruiken, waar ze één of meerdere foto’s van zichzelf op plaatsen. Mocht je een verlovingskaart from scratch willen maken, dan kun je ook een blanco kaart als canvas gebruiken.

Uitnodiging verlovingsfeest

Wil je niet alleen je verloving aankondigen, maar ook je verloving vieren met een feest? Je vindt in de collectie genoeg kaarten die perfect als uitnodiging voor jullie verlovingsfeest gebruikt kunnen worden. Vergeet niet om praktische informatie als een locatie, datum en tijdstip op de kaart te vermelden. 

Verlovingskaarten met foliedruk

Je kunt kiezen voor verlovingskaarten met foliedruk in goud, zilver of koper. Met dit mooie laagje geef je verlovingskaarten extra glans en dit geeft een stijlvolle en luxe uitstraling aan je kaarten. Reken wel op een iets langere levertijd omdat het glanslaagje moet drogen. Ook is het (nog) niet mogelijk om de kaarten rechtstreeks te versturen naar je familie en vrienden, maar we kunnen het wel als pakketje bij je thuis bezorgen.

Verlovingskaart ontvangen? Feliciteer het verloofde stel!

Ontvang je een verlovingskaart of een save the date kaart van vrienden, een collega of een familielid? Feliciteer het stel en stuur ze een felicitatiekaart voor hun verloving. Een kaart met ‘gefeliciteerd’ erop sturen kan altijd, maar je kunt er natuurlijk ook een lieve tekst of een mooi gedicht in schrijven.

Veelgestelde vragen over verlovingskaarten

Ja, dat kan zeker! Als je een account aanmaakt bij Kaartje2go, ontvang je de proefdruk helemaal gratis. Het grote voordeel is dat je de kaart dan in het echt kunt bekijken en nog even goed op foutjes kunt checken. Ook krijg je bij jouw proefdrukpakket een voorbeeld van alle luxe papiersoorten en envelopkleuren. Een proefdruk bestellen gaat als volgt:

  1. Kies een kaart uit de collectie.
  2. Klik op ‘Proefdruk bestellen’.
  3. Maak je kaart en bestel de proefdruk.

Veel stellen denken er goed over na welke tekst op de verlovingskaart moet komen. Je kunt immers maar één keer aankondigen dat je gaat trouwen. Ga je de verlovingskaart ook gebruiken als uitnodiging voor een verlovingsfeest? Vergeet dan niet om praktische informatie als een locatie, datum en tijdstip op de kaart te vermelden. Naast hun namen (eventueel met doopnamen) kiezen veel stellen ervoor om nog een korte spreuk of quote op de verlovingskaart te zetten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.