Ga naar de inhoud

Verlovingskaarten

Hoera, jullie zijn verloofd! Wil je verlovingskaarten sturen om jullie verloving aan te kondigen, of om vrienden en familieleden uit te nodigen voor een verlovingsfeest? Je vindt hier de perfecte ‘wij zijn verloofd’ kaarten.

Verlovingskaarten maken 

Is je geliefde op zijn of haar knieën gegaan of hebben jullie samen besloten in het huwelijksbootje te stappen? Gefeliciteerd met jullie verloving! Maak zelf je verlovingskaarten en deel het nieuws op een originele manier met vrienden en familie.

Voor je begint: maak een gratis Kaartje2go account aan

Dit is helemaal gratis en biedt veel voordelen:

 • Sla je ontwerp en favoriete kaartjes op in je persoonlijke account.
 • Ontvang ingelogde klantenkorting op je bestelling.
 • Verzamel adressen in een handig adresboek.
 • Spaar automatisch bonuspunten voor korting of een gratis kaart. 
 • Bestel een gratis proefdruk van je verlovingskaarten.

Verlovingskaarten met een persoonlijk tintje 

Jullie liefde is uniek, dus het is logisch dat je een originele verlovingskaart zoekt. Daarom hebben onze designers verlovingskaarten gemaakt in allerlei stijlen: van hip en trendy tot stijlvol en van klassiek tot modern. Je vindt altijd een stijl die bij jullie past, in de grootste kaartencollectie van Nederland.

Trouwkaarten sets
Nu jullie verloofd zijn, kun je ook voorzichtig gaan nadenken over het aanstaande huwelijk. Veel stellen kiezen voor één thema voor alle kaarten. Met deze trouwkaarten sets heb je een passende stijl voor je trouwkaarten, save-the-date kaarten, bedankkaartjes en menukaarten.

Verlovingskaarten met foliedruk

Je kunt kiezen voor verlovingskaarten met prachtig foliedruk in goud, zilver of koper. Met dit mooie laagje geef je verlovingskaarten extra glans en dit geeft een stijlvolle en luxe uitstraling aan je kaarten. Reken wel op een iets langere levertijd omdat het glanslaagje moet drogen. Ook is het (nog) niet mogelijk om de kaarten rechtstreeks te versturen naar je familie en vrienden, maar we kunnen het wel als pakketje bij je thuis bezorgen.

Zelf verlovingskaarten ontwerpen 

Kun je in onze collectie niet vinden wat je zoekt en heb je zelf een leuk idee voor een ontwerp? Begin dan met een blanco kaart. Zo kun je je persoonlijke creatie uploaden uit je bestanden en er echt iets bijzonders van maken! Heb je een prachtige foto van jullie twee, begin dan met een fotokaart, zodat jullie echt het stralende middelpunt zijn. En als je speciale verzoeken voor kaarten uit de collectie hebt, staat ons klanttevredenheidsteam voor je klaar. We helpen je met liefde!

 1. Kies je favoriete verlovingskaart uit de collectie en kies op ‘Kaart bewerken’. 
 2. In de kaartmaker kun je de achtergrond, kleuren en lettertypes allemaal aanpassen, en ook kun je leuke romantische figuren en kaders toevoegen.
 3. Maak de kaart nog persoonlijker met een prachtige foto van jullie, die je toevoegt uit je eigen bestanden. 
 4. Is je kaart een uitnodiging voor een verlovingsfeest? Schrijf dan ook op waar en wanneer het feest is, en een eventuele dresscode.
 5. Je bent klaar om je verlovingskaarten te bestellen!

💌 Tip: Weet je niet wat je op een verlovingskaart moet zetten? Laat je inspireren door deze verlovingskaart teksten.

Verlovingskaarten bestellen

Zijn jij en je geliefde in de zevende hemel met elkaar én jullie verlovingskaart(en)? Vraag eerst een gratis proefdruk aan om jullie creatie te beoordelen, of bestel je verlovingskaarten direct.

Ja, dat kan zeker! Als je een account aanmaakt bij Kaartje2go krijg je de proefdruk helemaal gratis. Het grote voordeel is dat je de kaart dan in het echt kunt bekijken en nog even goed op foutjes kunt checken. Ook krijg je bij jouw proefdrukpakket een voorbeeld van alle luxe papiersoorten en envelopkleuren. Zo vraag je een proefdruk aan:

 1. Kies een kaart uit de collectie.
 2. Klik op ‘Proefdruk bestellen’.
 3. Maak je kaart en bestel de proefdruk.

Verlovingskaarten met korting

Bij Kaartje2go geldt: meer kaartjes = meer korting. Dus als je meer kaartjes bestelt, wordt de prijs per stuk lager. En als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief brengen we je als eerste op de hoogte van nieuwe kortingsacties.

En weten jullie de datum van de bruiloft al? Dan is de win je trouwjurk actie vast iets voor jullie. Als je hier aan meedoet krijg je sowieso 10% korting op alle save-the-date kaarten, trouwkaarten, menukaarten en bedankkaarten!

Verlovingskaarten versturen

Bij Kaartje2go krijg je de mogelijkheid om je verlovingskaarten rechtstreeks naar de ontvanger te laten versturen, of gratis als pakketje thuis te laten bezorgen. Welke optie past het beste bij jullie?

Direct versturen 
Upload alle adressen in je adresboek (gebruik eventueel de adresverzoeker als je nog wat adressen mist), bestel je verlovingskaarten en kies een verzenddatum. Wij doen de kaarten voor je op de post en zo vallen ze vanzelf op de deurmat bij de ontvangers.

Thuis ontvangen
Wil je graag zelf de verlovingskaarten rondbrengen bij je vrienden en familie? Laat ze dan thuis bezorgen. Je kunt ze dan uitdelen op een moment dat het je zelf goed uitkomt. Dit is ook nog eens een duurzame optie! Je kunt nog kiezen uit leuke extra’s om de kaart op te laten vallen. Kies bijvoorbeeld voor enveloppen in romantisch roze of opvallend goud, met een bijpassende adressticker en mooie sluitzegels met bijvoorbeeld een hartje.

Verlovingskaarten: We helpen je graag 

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen of bestellen van je verlovingskaarten? Voor het gemak hebben we al wat veelgestelde vragen op een rij gezet. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam.

Op onze blog vind je meer informatie over verloven, van etiquette tot cadeaus. En zoek je inspiratie voor jullie verlovingsfeest, lees dan ons artikel over het organiseren van een verlovingsfeest.

P.S. Weet je al wie je als getuige wilt vragen? Stuur dit familielid of deze vriend(in) dan naast een verlovingskaart ook een ‘wil je mijn getuige zijn’ kaart om hem of haar mee te verrassen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.