Verlovingskaarten: kondig je verloving aan!

Verlovingskaarten met een persoonlijk tintje

Natuurlijk wil je een verlovingskaart met een persoonlijk tintje. Wij hebben hippe, originele en stijlvolle verlovingskaarten die je eenvoudig kan bewerken. Voeg bijvoorbeeld een persoonlijke tekst en een foto toe, plaats er een mooi kader omheen en pas de typografie en teksten aan voor jouw persoonlijke verlovingskaart. Je kan de verlovingskaart ook helemaal zelf maken. Begin dan met een blanco kaart. Zoek je een leuk gedicht voor de huwelijksaankondiging? Kijk voor inspiratie bij onze teksten voor trouwkaarten.

Uitnodigingen voor het verlovingsfeest

Geef je een verlovingsfeest? Maak dan van je verlovingskaart een uitnodigingskaart. De kaart is dan zowel een aankondiging van de verloving als een uitnodiging voor het verlovingsfeest. Nodig je vrienden, familie en kennissen uit voor het feest en leef samen alvast toe naar die ene mooie dag: jullie trouwdag!

Begin met het plannen van jullie huwelijk

Je bent verloofd vanaf de dag dat je ten huwelijk bent gevraagd tot op de dag dat je gaat trouwen. In de verlovingsperiode werk je toe naar die prachtige huwelijksdag. Je maakt plannen voor de locatie, het zoeken van bruidskleding en nog heel veel andere zaken. Ben je begonnen met het plannen van je huwelijk en is de datum geprikt? Stuur dan save the date kaarten naar je familie en vrienden. Zo weet iedereen dat ze op het feest aanwezig mogen zijn. Een paar maanden later (zo’n 6 tot 8 weken voor de bruiloft) stuur je de trouwkaarten voor de uitnodiging van jullie huwelijk.

TIP: We helpen je graag bij je huwelijksvoorbereiding. Bekijk onze checklist en ook de handige tips voor het maken en versturen van je trouwkaarten, menukaarten en bedankkaarten.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10216 beoordelingen