Ga naar de inhoudGa naar het filter

Ballon versturen

Een ballon cadeau versturen… Wat een feest! Met een ballon per post scoor je altijd punten, want er is niets zo feestelijk als een ballon. En het is ook nog eens een super veelzijdig cadeau. Je kunt iemand ermee feliciteren, succes wensen of een hart onder de riem steken. En het mooie van de ballonnen per post van Kaartje2go is, dat ze toch echt een tikkie duurzamer zijn. Zo ben je niet alleen lief voor de ontvanger van je kaartje, maar ook voor het milieu.

Duurzame ballon per post

Een ballon versturen is natuurlijk onwijs leuk. Want laten we eerlijk zijn, het is nu eenmaal het feestelijkste cadeau per post. Maar ballonnen met helium, die zo gezellig uit hun doos vliegen, zijn niet zo goed voor het milieu. Die grote doos is namelijk gevuld met lucht, waardoor er veel minder pakketjes in de bus van de bezorger passen. En zo’n heliumballon kan ook in de natuur belanden, wat natuurlijk helemaal niet goed is.

Maar daar hebben we iets op bedacht! 🎈 
Onze ballonnen blazen zichzelf namelijk op. Het enige wat de ontvanger van je ballon per post hoeft te doen, is er een harde mep op geven. Dat is natuurlijk al een feestje op zich. In de ballon zit een mix van baking soda en citroenzuur, die samen zorgen voor een reactie waarbij de ballon zich vult met lucht. Met het bijgeleverde stokje kun je de ballon een mooi plekje geven, zodat je er lang plezier van hebt. 

Extra fijn: De ballon wordt dus bezorgd door de brievenbus. Zo passen er extra veel pakketjes in de bezorgbus én is de verrassing voor de ontvanger extra groot. 

Ballon met kaart(houder) versturen

Omdat we geen afzender op de ballon kunnen schrijven, vragen we je altijd ook een kaartje aan je bestelling toe te voegen. Maar dat mag de pret niet drukken, in tegendeel juist: het zorgt juist voor meer pret! Want als je kiest voor een ballon mét een houten kaarthouder, verstuur je een complete verrassing. De ontvanger kan de ballon en je kaartje namelijk een mooi plekje in huis geven. Al onze kaartjes passen in de houder, dus de keuze is reuze. Ook fijn: de kaarthouders worden op Nederlandse bodem sociaal geproduceerd, en zijn voorzien van een FSC-certificatie. 

Tip: Wil je een ballon per post sturen, met een kaartje dat er perfect bij past? Gebruik dan de zoekbalk en zoek op ‘ballon’. Je krijgt nu alle kaartjes met een ballon erop te zien. Zo’n feestelijk combi van een ballon en een ballon kaart sturen brengt iedereen meteen in de feeststemming.

Ballon versturen: verjaardag en felicitatie

Lang zal je leven.. en daarom verdien je een ballon! Een verjaardag ballon sturen is het allerleukste, want jarig zijn en feestversiering zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het feestbeest voelt zich dan ook extra jarig wanneer jij hem of haar verrast met een verjaardagsballon per post. 

🎈Kies hier een feestelijke verjaardagskaart voor bij je ballon!

Felicitatie ballon per post

Er zijn meerdere momenten waarop je iemand kunt feliciteren. Dat kunnen hele grote momenten zijn, zoals het kopen van een huis, of kleine mijlpalen als een veterstrik- of zwemdiploma. Maar al deze feestelijke momenten vragen om een felicitatie ballon en een felicitatiekaart per post. Wie ga jij verrassen?

Geboorte ballon versturen

Welkom kleintje! Nieuw leven is het aller-allermooiste dat er is. En bij zo’n feestelijk moment past ook een feestelijk cadeau. Wij vinden een ballon sturen voor een geboorte dan ook een dikke aanrader. En onze ballonnen per post blijven mega lang mooi, dus de kersverse ouders kunnen hier een groot deel van de kraamperiode van genieten.

🎈Hier vind je de perfecte geboorte felicitatiekaart voor de mini en ouders! 

Geslaagd ballon versturen

Een nieuwe fase in je leven aftrappen met een feestelijke verrassing? Een ballon sturen als iemand geslaagd is al-tijd een goed idee. Na weken blokken en versleten balpennen (met afgekloven achterkantjes) is het tijd voor een feestje. En een geslaagd ballon per post mét  een bijpassende kaart voor de geslaagde maakt dat feest compleet! 

Ballon versturen voor beterschap en sterkte

Het leven gaat niet altijd over ballonnen rozen. Iedereen krijgt een keer te maken met ziekte of andere verdrietige momenten. Maar juist dan is een ballon per post een goed idee. Want een beterschap ballon versturen kan zorgen voor een steuntje in de rug. Je laat iemand weten dat je aan hem of haar denkt, en brengt tegelijkertijd een beetje luchtigheid in de dag. Een ballon sturen om beterschap of sterkte te wensen is natuurlijk het allermooist met een bijpassende kaart. Hier kun je jouw bemoedigende woorden op schrijven.

🎈Hier vind je onze beterschapskaarten
🎈Hier vind je onze sterkte kaarten

Heb je vragen over een ballon per post? Neem dan contact op met ons klanttevredenheidsteam, zij helpen je met plezier.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.