Ga naar de inhoudGa naar het filter
Met foto

Kerstkaarten met foto

Waar je favoriete kerstkiekje pas echt goed tot z’n recht komt? Op een kerstkaart met foto natuurlijk! Jouw eigen foto steelt de show op een van de feestelijke kerstkaartjes uit onze collectie. Ga voor een winters tafereeltje, je viervoeter in de sneeuw of een romantische foto van jullie tweeën (wel onder de mistletoe natuurlijk). Een kerstkaart met eigen foto is de allermooiste manier om je kerstwensen over te brengen. 

🎄De volledige collectie kerstkaarten vind je hier.

Fotokerstkaarten in alle stijlen

Wil je dit jaar graag een foto kerstkaart versturen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het enige wat je zelf hoeft te doen is je mooiste kerstfoto op het kaartje zetten. De rest hebben onze designers al gedaan. Zij hebben namelijk de allermooiste kerst fotokaarten ontworpen, waar de feeststemming van afspat! Ga voor knusse kerstgezelligheid met de karakteristieke kerstkleuren rood, groen en goud. Of kies eens voor kerstkaarten met flitsend foliedruk, waardoor jouw kerstfoto nóg beter uit de verf komt. De kaders en figuren op de kaartjes zijn ook dit jaar weer alsof ze zo uit een kerstsprookje zijn komen wandelen. We zien rendieren, mistletoe, kerstkransen, gingerbreadmannetjes en zelfs kattenpootjes op de kerstkaarten met foto. Hou je het liever rustig? Kies dan voor een minimalistische fotokerstkaart met een subtiel kerstkader.

Helemaal zelf een kerstkaart met foto ontwerpen

Ben jij een ware kerstpicasso, en ontwerp je het liefst zelf je fotokerstkaarten? Ook dat kan! In dat geval kun je het best beginnen met een blanco kaart. Hier kies je of je een rechthoekige, langwerpige of vierkante kerstkaart met foto wilt. Ook kun je nog kiezen tussen een dubbele en enkele kerstkaart met foto. Dit blanco canvas kun je vervolgens zelf versieren met je kerst foto, maar ook kerstige kaders en figuren van bijvoorbeeld de kerstman of zuurstokken toevoegen. Wist je dat een foto bewerken ook kan in de kaartmaker? Je kunt hier echt al je creativiteit kwijt. Voor je ‘t weet heb jij de allerkerstigste kerstkaart met foto ontworpen. 

Kerstkaart met eigen foto maken: 3 tips! 

Een kerst fotokaart zit boordevol liefde, lichtpuntjes en een flinke dosis kerstgevoel. Maar hoe bepaal je nou welk kiekje op die kerstkaart thuishoort? We helpen je graag met een aantal originele ideeën voor een kerstfoto. Dit zijn onze drie favoriete soorten kerstkaartjes met foto. 

Baby’s eerste kerst(fotokaart)

Hebben jullie dit jaar een kindje gekregen? Dan is er natuurlijk geen liever kerstengeltje dan die van jullie. Het is dan ook superleuk om baby’s eerste kerstkaart te versieren met een schattige foto. 

👼🏻In dit artikel geven we tips voor baby’s eerste kerstfoto. 

Liefde + kerst = de ultieme kerstfotokaart!
Vieren jullie je eerste kerst samen, zijn jullie dit jaar getrouwd of gewoon hartstikke smoorverliefd op elkaar? Dan is een foto kerstkaart met een romantische selfie ook onwijs feestelijk. Ze zeggen niet voor niets ‘Liefde is het enige dat vermenigvuldigt wanneer je het deelt’. Lekker zoetsappig, wij houden ervan! 

Kerstkaarten met foto van je huisdier

Ga met je hond, kat of ander huisdier op de foto voor een té gekke kerstkaart. Gebruik de figuren in de kaartmaker om Minoes of Bello te voorzien van een vrolijke kerstmuts of elfjeskostuum. Wedden dat jullie viervoeter alle harten laat smelten deze kerst?

🐶Kerstkaart met je hond: tips voor je foto’s

Keuzestress? Maak een collage van je kerstkaart met foto

Heb je zoveel mooie foto’s, dat je gewoon niet kunt kiezen welke je op je kerstfotokaarten wilt gebruiken? Dan zijn onze kerstkaarten met fotocollages de uitkomst. Zo kun je meerdere kerstkiekjes kwijt op je kaart, en kun je zelfs de hele familie laten shinen op je kerstkaarten.
🎥Ook leuk: ga dit jaar voor een kerstkaart met foto én een videoboodschap!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.