Ga naar de inhoudGa naar het filter
Cadeaus communie

Communie cadeau

De eerste communie is een bijzonder moment. Dit wil je natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Je verrast iedere communicant met een persoonlijke kaart en feestelijk communie cadeau. Wij maakten alvast een leuke selectie communie cadeaus voor jongens en meisjes.

Bol.com € 15
Bol.com € 15
€ 15,00
Bol.com € 25
Bol.com € 25
€ 25,00
Duurzaam
Tony's Chocolonely proeverijtje
Tony's Chocolonely proeverijtje
€ 12,95
Chocolade Chunk LOVE
Chocolade Chunk LOVE
€ 4,95
Verse roze rozen
Verse roze rozen
€ 14,95
Vers gemengd boeket
Vers gemengd boeket
€ 16,95
Cadeaupakketje Feest
Cadeaupakketje Feest
€ 7,95
Duurzaam
Kaarthouder
Kaarthouder
€ 4,95
Kleurboek Cars
Kleurboek Cars
€ 5,95
Afgeprijsd
Prentenboek Maximiliaan Modderman
Prentenboek Maximiliaan Modderman
€ 12,50
Knuffel schaap
niet beschikbaar
Knuffel schaap
€ 9,95

Een communie cadeau per post

Een origineel communiecadeau past gewoon door de brievenbus! Perfect wanneer je de kleine communicant wilt verrassen, maar niet persoonlijk langs kunt komen. En een communie cadeau in combinatie met een communie felicitatiekaart is helemaal een feestje om te ontvangen. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij de allerleukste communie cadeaus verzameld op deze pagina.

Plechtige communie cadeau tips: onze top 5!

Of je nu op zoek bent naar een communie cadeau voor jongens of een cadeautje voor de communie van een meisje, bij Kaartje2go ben je aan het juiste adres. Wij zijn natuurlijk fan van al onze presentjes per post. Maar met deze 5 communie cadeaus zit je al-tijd goed.

  1. Tony’s Chocolonely proeverijtje
  2. Een mooi sieraad
  3. Kleurboek Cars of Frozen
  4. Een superschattig knuffelbeertje
  5. Geluksmuntje hart of beschermengel

⭐ Meer communie cadeau inspiratie? Bekijk ons volledige cadeau-assortiment.

Cadeau voor peter en meter bij communie

De communicant is natuurlijk de ster van de show tijdens zijn of haar eerste communie. Maar ook voor de peetouders is het een speciale dag. Daarom is een communie cadeau voor peter en meter helemaal geen gek idee! Kies een mooie felicitatiekaart uit en ga op zoek naar een passend presentje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie fles wijn? Maar ook chocolade of een wenscadeau zijn een leuk cadeau voor communie.

Cadeau voor de communie van je petekind

Zijn jullie als peter en meter gevraagd? Gefeliciteerd! Jullie gaan een hele bijzondere rol spelen in het leven van jullie petekind. Om die reden geef je als peetouders vaak graag een wat groter cadeau. In dat geval is een bol.com cadeaubon perfect. De kleine communicant kan hiermee zelf iets moois uitzoeken.

Een origineel communie cadeau stuur je met een fotokaart

Om je verrassing een persoonlijk tintje te geven verstuur je jouw heilige communie cadeau met een fotokaart. Kies bijvoorbeeld een mooie foto van de communicant of ga voor een kiekje van jullie samen. Ook een communiefoto doet het goed op een kaartje. Daarmee verstuur je niet alleen een leuke verrassing voor dit moment, maar ook een mooie herinnering voor later.

Alles voor een geslaagd communiefeestje

Bij een eerste communie hoort natuurlijk ook een communiefeestje. En bij Kaartje2go vind je de allerleukste cadeaus voor bij je communiekaarten. Je kunt je verrassing direct bij de communicant thuis laten bezorgen. Maar je kunt er ook voor kiezen om je kaart + cadeau zelf te overhandigen. In dat geval is het natuurlijk nog steeds superleuk om een gepersonaliseerde kaart te maken. Verstuur je communie cadeau en kaart dan naar je eigen adres. Geen zorgen, je adres wordt dan niet op de kaart gedrukt.

Van uitnodigingen tot bedankjes

Dit jaar misschien via Skype of Zoom, maar hopelijk volgend jaar weer lekker in het zonnetje: het communiefeestje! Viert jouw mini zijn of haar eerste communie? Bestel dan ook de uitnodigingen voor het communiefeestje bij Kaartje2go. Om het feest helemaal compleet te maken kun je ook een klein cadeautje aan een bedankt-kaart toevoegen. Tot 50 adressen kun je communiecadeaus gewoon zelf toevoegen in de winkelmand, mits je de kaartjes rechtstreeks naar de ontvangers stuurt natuurlijk. Voor grotere aantallen vragen we je even contact op te nemen met ons klanttevredenheidsteam. Zij helpen je met plezier.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.