Cadeaus communie

De eerste communie is een feestelijke gebeurtenis die je natuurlijk niet ongemerkt voorbij wilt laten gaan! Daarom verras je de communicant met een felicitatiekaart met daarbij een leuk cadeautje. Op deze pagina vind je communie cadeautjes voor jongens en meisjes. Bestel je voor 20:00 uur op een werkdag, dan versturen we jouw kaart met cadeau dezelfde dag nog!

Boeken & speelgoed

Sieraden

Chocolade & Snoep

Wat geef je voor een communie?

Waar denk je aan bij een communie? Natuurlijk aan mooie kleren en de kerkdienst, en daarna natuurlijk een communiefeest! De communicant krijgt vaak heel veel cadeautjes om te vieren dat hij of zij voor het eerst is genaderd tot de eucharistie. Als je niet bij het feest kunt zijn, dan stuur je vaak een communie felicitatiekaart. Hoe leuk is het als je hierbij ook een klein communie cadeautje mee kunt sturen! 

Cadeautips eerste communie: boeken en speelgoed

Een communie cadeau idee voor een jongen is een stoer leesboek. Wij hebben daarvoor ‘Het grote vaders & zonen voetbalboek’. Een boek vol grappige verhalen, tips en interessante feitjes. Of kies voor het immens populaire Ztringz regenboogtouw. Dit leuke touw is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Met het regenboogtouw maak je figuren zoals kop en schotel en de Eiffeltoren. Een gegarandeerd succes!

Communie cadeau voor meisjes

Meisjes van de communieleeftijd vinden vaak sieraden erg leuk. In onze selectie hebben we prachtige sieraden voor een meisje. Wat dacht je van kleurige oorbellen in de vorm van eenhoorns of bloemen? Heeft ze geen gaatjes of houdt ze niet zo van oorbellen, dan kun je gaan voor het rosé gouden armbandje met een eenhoorn bedeltje. 

Chocolade als communie cadeau

Chocolade is altijd geliefd, en daarom ook een geschikt cadeautje voor een eerste communie! Maak een mooie communie felicitatiekaart en kies hierbij een reep Tony’s Chocolonely. Verkrijgbaar in de drie smaken karamel zeezout, melk en puur. 

Felicitatiekaart communie maken

Je maakt een felicitatiekaart voor een communie heel eenvoudig in een paar stappen. Kies een mooie kaart uit onze collectie en personaliseer deze met een eigen tekst. Of maak een kaart met je eigen foto! Gebruik bijvoorbeeld een mooie foto van de communicant, of juist eentje van jullie samen. Je bepaalt zelf hoe de kaart eruit komt te zien met kaders, figuren en een tekst. Zo is de kaart super persoonlijk! Nadat je de kaart hebt ontworpen, kies je een cadeau uit en verstuur je de kaart.