Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Verjaardagskaart 'te laat' sturen

Je kent het wel, je bent druk met van alles en nog wat, dan kijk je op de kalender en zie je dat je een verjaardag bent vergeten. Het is altijd vervelend om iemand teleur te stellen, maar je kunt je met deze verjaardagskaarten in ieder geval op een humoristische wijze verontschuldigen en de jarige toch nog een fijne verjaardag wensen.

Oeps, verjaardag vergeten

Soms halen onze dagelijkse bezigheden ons in. We zijn zo druk met alle taken die we moeten uitvoeren dat we soms even de personen in onze directe omgeving vergeten. Het is dan ook echt niet zo gek dat je een verjaardag van een vriend, familielid of kennis vergeet. Toch is het best vervelend. Je wilt tenslotte graag laten zien dat de jarige echt wel belangrijk voor je is.

Een verjaardag vergeten is iedereen wel eens overkomen. En op het moment dat je er weer aan denkt is het al te laat om nog een verjaardagskaartje te sturen. Natuurlijk is het niet leuk dat je iemand zijn verjaardag bent vergeten, maar met een verjaardagskaart kun je heel veel goedmaken.

Met onze te laat verjaardagskaart kun je hem of haar alsnog feliciteren. En dat wordt zeker gewaardeerd. Zet op de kaart een tekst als oeps te laat, sorry te laat of verjaardag vergeten en de jarige zal het je zeker vergeven.

Vergeet nooit meer een verjaardag

Een verjaardag vergeten is vanaf nu verleden tijd. Zet de verjaardagen van je familie en je vrienden in de verjaardagskalender van Kaartje2go en wij sturen je een paar dagen van tevoren een herinnering. Zo heb jij genoeg tijd om een kaartje te maken en de jarige te feliciteren.

Begin hier om je kalender te vullen

Verjaardagswensen voor als je te laat bent

We helpen je graag bij het vinden van een leuke verjaardagswens voor als je een verjaardag bent vergeten. Zo hebben we allerlei verjaardagskaarten te laat voor een man en voor een vrouw. Op deze kaarten vind je grappige te laat teksten als:

  • Oeps te laat
  • Sorry te laat
  • Kakdus te laat
  • Euhm, was jij jarig?
  • Oeps, verjaardag vergeten
  • Te laat? Nee joh, ik ben 364 dagen te vroeg
  • Je was dit jaar te vroeg jarig, daarom krijg je nu pas een kaartje

Maak dus vandaag nog een verjaardagskaart te laat en feliciteer de jarige alsnog met zijn of haar verjaardag.

Wil je wat inspiratie opdoen voor een mooie felicitatie? Kijk dan bij onze verjaardagsteksten.

Beter te laat dan nooit

Je kent vast het gezegde beter laat dan nooit. Dat je een kaartje stuurt is een groter gebaar dan dat je te laat bent. Stuur de jarige bijvoorbeeld een verjaardagskaart met de tekst beter laat dan nooit en breng alsnog je verjaardagswensen over. Verontschuldig je op humoristische wijze en spreek je felicitaties gelijktijdig uit. De kaart komt misschien wat later aan dan gepland, maar daardoor zal de jarige zich enkel langer bijzonder voelen.

TIP: Bestel je te laat verjaardagskaart voor 20:00 uur ‘s avonds en we versturen de kaart nog dezelfde dag.

Een verjaardagskaart sturen is leuk, maar wist je dat je er ook een cadeau kan meesturen? Zo maak je het meer dan goed dat je de verjaardag bent vergeten.

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 14015 beoordelingen