Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Verjaardagskaart 'te laat'

Oeps, het is iedereen wel eens overkomen: je bent de verjaardag van één van je naasten helemaal vergeten. En op het moment dat je er weer aan denkt is het al te laat om nog een verjaardagskaartje te sturen. Het is altijd vervelend om iemand teleur te stellen, maar je kunt je met deze verjaardagskaarten in ieder geval op een humoristische wijze verontschuldigen en de jarige toch nog een fijne verjaardag wensen.

Oeps, een verjaardag vergeten?

Soms halen onze dagelijkse bezigheden ons in. Dan zijn we zo druk met alle taken die we moeten uitvoeren dat we even niet stilstaan bij de personen in onze directe omgeving. Het is dan ook echt niet zo gek dat je een verjaardag van een vriend, familielid of kennis vergeet. Desondanks is het toch vervelend. Je wilt tenslotte toch laten zien dat de jarige wel degelijk belangrijk voor je is.

Verjaardagskaart te laat

Met een te laat verjaardagskaart kun je dit doen. Verontschuldig je op humoristische wijze en spreek je felicitaties gelijktijdig uit. De kaart komt misschien wat later aan dan gepland, maar daardoor zal de jarige zich enkel langer bijzonder voelen.

Wil je wat inspiratie opdoen voor een mooie felicitatie? Kijk dan bij onze verjaardagsteksten.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11198 beoordelingen