Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Verjaardagskaart 'te laat'

Oeps, het is iedereen wel eens overkomen: je bent de verjaardag van één van je naasten helemaal vergeten. En op het moment dat je er weer aan denkt is het al te laat om nog een verjaardagskaartje te sturen. Het is altijd vervelend om iemand teleur te stellen, maar je kunt je met deze verjaardagskaarten in ieder geval op een humoristische wijze verontschuldigen en de jarige toch nog een fijne verjaardag wensen.

Oeps, een verjaardag vergeten?

Soms halen onze dagelijkse bezigheden ons in. Dan zijn we zo druk met alle taken die we moeten uitvoeren dat we even niet stilstaan bij de personen in onze directe omgeving. Het is dan ook echt niet zo gek dat je een verjaardag van een vriend, familielid of kennis vergeet. Desondanks is het toch vervelend. Je wilt tenslotte toch laten zien dat de jarige wel degelijk belangrijk voor je is.

Verjaardagskaart te laat

Met een te laat verjaardagskaart kun je dit doen. Verontschuldig je op humoristische wijze en spreek je felicitaties gelijktijdig uit. De kaart komt misschien wat later aan dan gepland, maar daardoor zal de jarige zich enkel langer bijzonder voelen.

Wil je wat inspiratie opdoen voor een mooie felicitatie? Kijk dan bij onze verjaardagsteksten.

Terug naar boven