Kerstkaart met katten

Het hele jaar ligt hij lekker naast je op de bank. Bij thuiskomst hoor je zijn gemiauw al in de gang. Je kat brengt veel gezelligheid bij je thuis en is een gewaardeerd onderdeel van het gezin. Ken jij ook iemand die gek is op zijn kat? Wil jij graag de mooiste kerstkaarten met katten maken? Dat gaat makkelijk en snel bij Kaartje2go via onze kaartenmaker. Je kunt ook een leuke gemaakte kaart kiezen van onze designers!

Eigen kerstkaart met poes maken

We verklapten het al even in de vorige alinea. Wij hebben een gave kaartenmaker. Hierin kun je je eigen foto met een kat, poes, kater of kittens importeren. Gebruik hem als achtergrond of maak er een mooie collage van met meerdere foto’s. Als de foto staat is het tijd om te kiezen voor een enkele of dubbele kaart. Voeg tekst, symbolen en kaders toe en geef de leuke kerstkaart met kat meer vorm. Geef de kat bijvoorbeeld een feesthoedje, je zal direct de lachers op je hand hebben. Is de kaart klaar? Controleer de kaart en verstuur hem. Je kan ervoor kiezen de kaart naar je eigen huisadres te sturen maar je kunt de kaart ook door ons direct naar de ontvanger laten versturen.

Je hoeft natuurlijk zelf geen kat te hebben om een leuke katten kerstkaart te sturen. Als je iemand kent die zelf een kat heeft kun je hem of haar verrassen met een kerstige kattenkaart. Ken je iemand die gek is op honden? Stuur dan een kerstkaart met een hond.

Voeg een leuk cadeau toe aan je bestelling

Een kerstkaart met katten is helemaal af met een gaaf cadeau. Bij Kaartje2go kun je eenvoudig een cadeau meesturen met je kaart. Zo hoef je helemaal de stad niet in, ideaal! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke cadeaus: Tony’s Chocolonely, hartjesbonbons, fles Leffe Blond, gezichtsmaskers, boeken, wijn en sieraden.

Zoals je ziet is er genoeg keuze. Kun je niet kiezen? Wellicht is het leuk om het dierenboek met bijzondere dieren toe te voegen.

De voordelen van Kaartje2go

Een leuke kerstkaart met katten bestellen bij Kaartje2go heeft verschillende voordelen:

  • Als je op werkdagen voor 20:00 uur besteld, worden de kerstkaarten met katten dezelfde dag verzonden.
  • Wil je een grote bestelling doen? Vraag dan een gratis proefdruk aan en ontdek onze uitstekende kwaliteit. 
  • Bij je eerste bestelling ontvang je ook nog eens de eerste kaart cadeau. Omdat we blij zijn als je mensen blij maakt met een kaartje.

Heb je vragen over je bestelling? Ons klanttevredenheidsteam staat voor je klaar!

Kerstkaarten collecties zonder poespas

Bij Kaartje2go vind je snel en eenvoudig de kerstkaart die bij jou en de ontvanger past. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grappige kerstkaart of een kerstkaart met kerstfiguren of een illustratie? Of bekijk onze knettergekke collectie met Crazy Christmas kaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.803 beoordelingen