Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Een kaartje met een cadeau

Wil jij iemand eens onverwachts verrassen? Bestel een cadeau bij je kaartje! Bij Kaartje2go kun je nu onder andere kiezen uit chocola, meerdere hoogwaardige wijnen, diverse cadeaubonnen en verschillende theesoorten. Zo maak je jouw kaartmoment extra feestelijk! Want sommige momenten verdienen gewoon een kaartje met een mooi cadeau.

Cadeau bestellen en versturen

Er zijn heel veel redenen om een goede fles wijn, een cadeaubon of een doosje thee cadeau te geven. Is een goede vriendin bijvoorbeeld ten huwelijk gevraagd? Stuur haar en haar aanstaande een lieve kaart met een heerlijke fles wijn. Een jubileum, verjaardag of pensioen laat je natuurlijk ook niet ongemerkt voorbijgaan met bijvoorbeeld een cadeaubon van Bol.com. En als iemand ziek is, dan stuur je een zelfgemaakte beterschapskaart met een doosje thee erbij. Stuur een cadeau mee bij je kaart en verras de ontvanger!

Kaart met een cadeautje erbij bestellen

Geef snoep of chocolade cadeau

Kaartje2go heeft lekkere chocoladerepen en snoep in verschillende smaken geselecteerd om mee te bestellen bij een kaart. Een heerlijk cadeau voor iedereen!

Geef een doosje thee cadeau

Kaartje2go heeft verschillende theesoorten geselecteerd om mee te bestellen bij een kaart. Mooi om te geven bij een felicitatiekaart of beterschapskaart.

Wijn met een kaart

Kies uit verschillende wijnen, waaronder een soepele merlot, die met zijn geur en smaak van rode bessen erg fruitig is of een  frisse rosé, die geschikt is voor elke wijndrinker. Liefhebbers van witte wijn worden vast erg blij van onze sauvignon blanc met tropisch fruit. Voor een extra feestelijk cadeau kun je kiezen voor een sprankelende prosecco, om van een bijzonder moment echt een feestje te maken!

Cadeaubon met een kaart

Kaartje2go heeft verschillende cadeaubonnen geselecteerd om mee te bestellen bij een kaart. Je kunt kiezen uit een cadeaubon van Bol.com,  BladCadeau, Bloemencadeau en Nationale Dinerbon.

Geef een kraamcadeau met een kaart

Is er een baby geboren? Dan is het extra leuk om een schattig kraamcadeautje met je felicitatiekaart mee te sturen. We hebben verschillende leuke cadeaus geselecteerd.