Kaart met een cadeautje erbij bestellen

Een kaartje met een cadeau

Wil jij iemand eens onverwachts verrassen? Bestel een cadeau bij je kaartje! Bij Kaartje2go kun je nu kiezen uit 4 hoogwaardige wijnen om te geven bij je kaartje. Zo maak je jouw felicitatie of gelukwens extra feestelijk!  Want sommige momenten verdienen gewoon een kaartje met een mooi cadeau.

Cadeau bestellen en versturen

Er zijn heel veel redenen om een goede fles wijn cadeau te geven. Is een goede vriendin bijvoorbeeld ten huwelijk gevraagd? Stuur haar en haar aanstaande een lieve kaart met een heerlijke fles wijn. Een jubileum, verjaardag of pensioen laat je natuurlijk ook niet ongemerkt voorbijgaan. Stuur een cadeau mee bij je kaart en verras de ontvanger!

Hoe werkt het bestellen van een cadeau?

Een cadeau bestellen bij je kaart is erg gemakkelijk. Maak je kaart en kies de optie om de kaart rechtstreeks te versturen naar de ontvanger. Nadat je de papiersoort hebt gekozen, verschijnt de optie om een cadeau mee te bestellen. Vervolgens kies je de wijn en plaats je je bestelling. Lees meer over het bestellen van een cadeau op onze pagina Hoe werkt het bestellen van een cadeau?. Dus in het kort zijn de stappen als volgt.

Stap 1. Maak je kaart

Stap 2. Kies je cadeau

Stap 3. Geniet van de reactie van de ontvanger!

 

Wijn of bier met een kaart

Kaartje2go heeft verschillende wijnen en een bier geselecteerd, zodat er altijd wel een flesje is die bij de ontvanger past. Kies bijvoorbeeld de soepele merlot, die met zijn geur en smaak van rode bessen erg fruitig is. Ook hebben we een frisse rosé, die geschikt is voor elke wijndrinker. Liefhebbers van witte wijn worden vast erg blij van onze sauvignon blanc met tropisch fruit. Voor een extra feestelijk cadeau kun je kiezen voor een sprankelende prosecco, om van een bijzonder moment echt een feestje te maken! Lees meer over de wijnsoorten op onze pagina met wijnen

Is de ontvanger een bierdrinker? Kies dan voor een fles Leffe Blond. Een heerlijk abdijbier dat veel bierdrinkers waarderen. Lees meer op onze pagina over bier.
 

Bekijk alle wijnen

 

Cadeaubon met een kaart

Kaartje2go heeft 3 verschillende cadeaubonnen geselecteerd om mee te bestellen bij een kaart. Je kunt kiezen uit een cadeaubon van Bol.com,  BladCadeau en fonQ.

 

Bekijk alle cadeaubonnen