Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Felicitatie geboorte dochter of zoon

Feliciteer met de geboorte!

Feliciteren bij de geboorte is een mooi gebaar. Als je niet in de gelegenheid bent om direct langs te gaan kun je de ouders natuurlijk verrassen met een leuk kaartje. Op dit kaartje schrijf je dan een gelukswens en de felicitatie met de geboorte. Wij hebben leuke kaarten voor de geboorte felicitatie van jongens en meisjes. Bekijk nu snel ons aanbod. Moeder heeft net een bevalling en negen maanden zwangerschap achter de rug, nu is het kindje geboren en is het tijd om te feliciteren. Een paar dagen nadat jouw kaartje is aangekomen kun je zelf op visite en is het tijd voor beschuit met muisjes. Zo kun je de nieuwe wereldburger ontmoeten! Maak snel kennis met het lieve meisje of jongetje.

Felicitatie geboorte: een mooie herinnering voor later

Misschien ben jij de felicitatiekaart al snel weer vergeten nadat je hem hebt verstuurd, maar bij de ontvanger is het een mooie herinnering voor later. De ontvanger hangt het kaartje in een kaartenrek of maakt er een verzamelalbum van. Zelfs jaren later is jouw persoonlijke geboorte felicitatie nog niet vergeten. Ook leuk voor het kindje, die later alle kaartjes met felicitaties nog eens kan bekijken.

Word jij binnenkort zelf papa of mama? Kijk dan eens bij onze geboortekaartjes!

Hoera, er is een zoon of dochter geboren!

Hoera, er is een kindje geboren! Dat is natuurlijk reden voor een feestje. Laat de beschuit met muisjes maar komen en ga snel kennismaken met de kleine spruit.

Bij Kaartje2go vind je voor elke gelegenheid een leuke felicitatiekaart.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11061 beoordelingen