Ga naar de inhoud

Corona kerstkaarten

Laten we eerlijk zijn. Het laatste waar je op zit te wachten met Kerstmis is corona. Kerst draait om gezelligheid. Maar door corona kunnen we helaas niet allemaal bij elkaar zijn. Gelukkig overbruggen onze speciale corona kerstkaarten elke afstand. Zo zijn we toch nog een beetje samen op afstand. Kerstkaarten met een knipoog om een glimlach op je gezicht te toveren.

Het meest magische wat een kerstkaart dit jaar kan doen

‘Stay safe, stay home’ is voor niemand leuk. Alleen thuis moeten we familie en vrienden missen.  Gezellige feestjes en familieuitjes (waaronder de uitnodiging voor het kerstdiner en de kerstborrel) gingen grotendeels aan ons voorbij. Gelukkig zijn er nog de kaartjes. En die maken niet alles goed, maar ze kunnen wel wat moois brengen deze kerst. Een kerstkaart kan een hart onder de riem zijn, de ander even laten lachen en iemand die eenzaam is het gevoel geven dat hij/zij er niet alleen voor staat. En dat is misschien wel het meest magische wat een kerstkaart dit jaar kan doen.

Bekijk ook de kerstkaarten speciaal voor bij ziekte, overlijden en verdriet.

Kerstkaarten corona teksten

We kunnen dus allemaal wel een kerstkaart met liefde gebruiken. Maar welke pakkende tekst zet je op de corona kerstkaart? Daar hebben onze ontwerpers over nagedacht. Binnenin de kaart en voorop de kaart staan grappige, lieve en bemoedigende teksten. Zoals bijvoorbeeld:

  • Kerstkus door de brievenbus
  • Samen gaat het ons lukken
  • 365 dagen met 365 nieuwe kansen
  • We wensen je een gezonde kerst
  • Dikke knuffel, ik denk in het bijzonder aan jou dit jaar
  • Ho ho ho, een kerstkus is dit jaar echt een no-go

Is dat niet helemaal wat je zoekt? Dan kunnen onze blogartikelen je wellicht verder helpen:

Verstuur je kerstkaarten op tijd dit jaar!

Vlak voor de kerstdagen zijn de postbezorgers extreem druk met het versturen van de laatste cadeau’s en kerstkaarten. Wanneer je wilt dat jouw kerstboodschap nog voor de kerstdagen aankomt, kun je het beste op tijd beginnen met het maken en versturen van je kerstkaarten. 

Vooral de laatste week is erg druk en zal de bezorgtijd ergens tussen de 1 - 3 werkdagen in beslag nemen. We kunnen je dan ook zeker aanraden om de kaarten eerder te maken als dat kan. Bekijk ook de actuele bezorginformatie.

Zakelijke corona kerstkaarten

(Nieuwe) medewerkers die thuiswerken, klanten met wie het zakelijk gezien niet goed ging, leveranciers die voor je in de bres sprongen. Deze mensen kunnen wel een hart onder de riem of bedanking gebruiken. Een zakelijke kerstkaart is dan ook een mooi gebaar, maar misschien wil je ook nog iets extra’s doen. Bij Kaartje2go kun je bij de kaarten attente cadeaus kiezen, zoals een fles wijn, chocolade of een wenscadeau. Vast en zeker dat dit in de smaak valt zo vlak voor de kerstdagen!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.736 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.