Ga naar de inhoud

Uitnodiging nieuwjaarsborrel

Een gelukkig nieuwjaar begint met een gezellige nieuwjaarsreceptie. En of je die nu viert met familie, buren, vrienden of collega’s, de uitnodiging voor de nieuwjaarsborrel maak je bij Kaartje2go. Een fysieke bijeenkomst zal begin 2022 helaas niet lukken in verband met corona. Maar een digitale ontmoeting om het nieuwe jaar in te luiden zal de spirit er goed inhouden!  Bestel voor 20:00 uur ‘s avonds je kaarten en we versturen ze nog dezelfde dag.

Meer uitnodigingen: borrel | kerstborrel

Uitnodiging maken nieuwjaarsborrel

Een uitnodiging voor de nieuwjaarsborrel kun je eenvoudig zelf maken. Bekijk de collectie met nieuwjaarsborrel uitnodigingen en kies een kaart die jij geweldig vindt. Klik op kaart bewerken en je komt in de kaartmaker. Daar kun je de uitnodiging maken zoals je zelf wilt: 

  • Upload je eigen foto 
  • Schrijf een leuke uitnodigingstekst
  • Voeg vrolijke kleuren en lettertypes toe
  • Ga voor een mooie achtergrond of leuke figuren 

Hoe jouw kaart eruit komt te zien bepaal je helemaal zelf, maar natuurlijk helpen we je graag een handje. Daarom kun je uit de galerij figuren, kaders en effecten toevoegen die jouw nieuwjaarsborrel uitnodiging helemaal af maken. 

Weet je wat ook leuk is? Jouw uitnodiging voor een nieuwjaarsreceptie combineren met een nieuwjaarskaart of kerstkaart. Zo wens je iemand het beste jaar en nodig je ze meteen uit voor een gezellige ontmoeting.

Uitnodiging digitale nieuwjaarsborrel

Door de coronaregels is het vaak niet mogelijk om een fysieke ontmoeting met je collega’s te hebben. Maar waar een probleem is, is een oplossing! Het is natuurlijk wel gezellig om een digitale nieuwjaarsborrel te organiseren. Via Kaartje2go kun je makkelijk een leuke uitnodiging samenstellen. Begin met een leuke foto van bijvoorbeeld een geslaagd bedrijfsfeestje en nodig je collega’s vandaag nog uit voor een gezellige digiborrel.

Nieuwjaarsreceptie

Een nieuwjaarsreceptie is de ideale manier om het nieuwe jaar te beginnen. Dit kan persoonlijk (met vrienden of familie), maar ook zakelijk (met personeel of collega’s) gevierd worden. Vaak wordt een receptie met een buffet of borrel gecombineerd, zodat een gezellige en informele sfeer ontstaat. Dit is ook een mooi moment om te speechen, terug te blikken op het afgelopen jaar en de doelen voor het nieuwe jaar te delen.

Uitnodiging zakelijke nieuwjaarsborrel

Een nieuwjaarsborrel met collega’s, klanten of leveranciers is de perfecte manier om het nieuwe jaar in te luiden. Een nieuwjaarsreceptie is het ideale moment om de visie voor 2023 met werknemers te delen of om, onder het genot van een drankje, te netwerken met partners. 

Uitnodiging nieuwjaarsborrel tekst

Een uitnodigingstekst voor een nieuwjaarsborrel schrijven kan een hele uitdaging zijn. Daar helpen we je graag een handje bij. Op de meeste kaarten vind je een passende tekst en daarnaast geven we hieronder nog een paar voorbeeldteksten voor op jouw uitnodiging. Mocht je nog meer inspiratie willen, kijk dan eens bij onze nieuwjaarswensen & teksten.

Tekst voor zakelijke uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Graag nodigen wij u van harte uit voor de nieuwjaarsborrel op:

Datum : 09 januari 2023

Tijd : 17:00 tot 20:00

Locatie : De Fabriek, Newyears Avenue, Amsterdam

Er is voldoende parkeergelegenheid en de locatie is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Kinderen, kleinkinderen, buren en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

De directie van De Fabriek

Tekst voor uitnodiging nieuwjaarsborrel

Met een lekker drankje en een heerlijk buffet vieren we het jaar 2022 en proosten we op een gezond en gezegend 2023!

Bij zijn is meemaken

19 januari 2023

18:30 uur

[LOCATIE]

Informele nieuwjaarsborrel uitnodiging

WAT: Gezellige Nieuwjaarsborrel

WAAROM: Feestend het nieuwe jaar in!

WANNEER: Oudejaarsavond, 31 december 2023

WAAR: Aan de oude dijk 22, Amersfoort 

TIJD: vanaf 20.00 uur tot in de late uurtjes

 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.672 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.