Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Zakelijke kerst bedankkaart

De gezellige kerstdagen staan voor de deur, tijd om je zakenrelaties een fijn kerst bedankkaartje te sturen. Het hele jaar hebben jullie goed samengewerkt, en daar mag je best even bij stil staan. Maak een kerstbedankje voor je zakenpartners of medewerkers en stuur ze met een glimlach de feestdagen in!

Zakelijke bedankkaart kerst maken 

Wil je graag een zakelijke kerstkaart maken voor je collega’s of relaties? Dat is makkelijk en snel te doen. We leggen je uit hoe dit werkt. 

Over onze bedankkaartjes 

Er zijn verschillende warme kerstbedankjes waarmee je je zakenrelaties kan verrassen. Donkere kaarten met gouden tinten zijn populair en je kunt uit veel ontwerpen kiezen. Het woord ‘bedankt’ is ook op verschillende stijlvolle manieren op de kaarten verwerkt. Aan jou de keuze om het mooist passende ontwerp te kiezen of zelf aan te passen.

Tip: Maak een gratis Kaartje2go account aan en sla je favoriete kaartjes op in je persoonlijke account. Er zijn meer leuke voordelen zoals een gratis proefdruk, je eigen adresboek en sparen voor bonuspunten. Hamsteren!

Veelgestelde vragen over zakelijke kerst bedankkaarten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.