Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaarten voor zakelijke relaties en klanten

Een kerstkaartje sturen is een goede manier om zakelijke relaties te onderhouden en ze prettige feestdagen toe te wensen. Een kerstkaart bied je de mogelijkheid om weer even contact te leggen met je relaties en je merknaam onder de aandacht te brengen.

Kerstkaarten sturen naar zakelijke relaties

Kerstkaarten voor klanten

Een kerstkaart sturen is de gelegenheid om je relaties te bedanken en om de toekomstvisie van het bedrijf te delen. Stuur een kerstkaart naar klanten en zakenpartners om ze te bedanken voor een prettige samenwerking. Onze zakelijke kerstkaarten zijn eenvoudig aan te passen. Plaats je bedrijfslogo, schrijf een kerstwens en je bent klaar om de zakelijke kerstkaarten te versturen naar je klanten.

Zakelijke kerstwensen op kerstkaart

Een zakelijke kerstwens mag niet ontbreken op een kerstkaart voor je relatie of klant. Dat kan een dankwoord zijn voor de prettige samenwerking of een gelukwens voor het aankomende jaar. De meeste kaarten bevatten al een gedicht of zakelijke kerstwens die je eenvoudig kan aanpassen. Meer inspiratie nodig? Bekijk dan onze zakelijke kerstkaart teksten.

  • Bedankt voor de fijne samenwerking.
  • Wij vonden het fijn dat u in 2023 onze klant wilde zijn en hopen u in 2024weer bij ons terug te zien.
  • Wij wensen u hele fijne dagen en staan in het nieuwe jaar weer voor u klaar.
  • Wij danken u voor het vertrouwen in ons bedrijf en wensen u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Kerstkaarten sturen naar zakelijk relaties

In de kerstperiode wil je graag een zakelijke kerstkaart sturen naar je zakelijke relaties en klanten. Een zakelijke kerstkaart naar je klanten sturen is heel eenvoudig. Je kiest een kaart uit de collectie of je maakt jouw kaartje helemaal zelf. Maak bijvoorbeeld een kaart met een eigen foto van jullie bedrijfspand of het personeel. Bestel je kaart voor 20:00 uur en wij doen nog diezelfde dag je kerstkaarten op de bus. 

Je eigen zakelijke kerstkaart voor relaties maken is heel makkelijk. Voeg foto’s toe, plaats een tekst, en gebruik eventueel figuren en kaders om je kaart helemaal af te maken. Je kunt zelf foto's toevoegen, teksten plaatsen (kijk ook eens bij onze teksten voor zakelijke kerstkaarten) en we hebben leuke figuren en kaders om je kaart mee te versieren.

Leuke voordelen van Kaartje2go

Een handig voordeel van een zakelijke bestelling is dat je hem op factuur kan plaatsen. Stuur hiervoor een mail naar ons klanttevredenheidsteam. Zo kun je makkelijk en snel een bestelling afronden en weer verder gaan met je werkdag. Wij zorgen ervoor dat de factuur op een later tijdstip naar je verstuurd wordt. Je kunt een zakelijke kerstkaart voor een relatie bestellen met de volgende voordelen: 

  • Vandaag voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Leuke bijpassende gouden enveloppen
  • Een gratis proefdruk zodat je de kaartjes eerst in je handen kan voelen
  • Co2-neutraal gedrukt

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.