Zakelijke nieuwjaarskaarten

Nieuwjaarskaart voor jouw bedrijf

Bij Kaartje2go maak je snel en eenvoudig een nieuwjaarskaart voor jouw bedrijf. Kies een mooie kaart uit de ruime collectie nieuwjaarskaarten die je gemakkelijk naar eigen wens kan aanpassen. Veel gekozen is de nieuwjaarskaart met een logo. Zo weet iedereen in één oogopslag van wie de kaart afkomstig is. Maak je eigen kaart of pas een bestaande kaart aan. Voeg bijvoorbeeld een eigen foto of bedrijfslogo toe en pas de teksten aan voor een persoonlijke boodschap. Zo maak je in een paar stappen een originele nieuwjaarskaart voor jouw bedrijf met een nieuwjaarswens.

Zakelijke nieuwjaarskaarten versturen

Gebruik je eigen adressenbestand en stuur snel en eenvoudig een zakelijke nieuwjaarskaart. Dit bestand kun je veilig uploaden naar de website en zo stuur je heel snel al jouw relaties een nieuwjaarskaart toe. De volgende formaten zijn toegestaan: Excel-bestand (.xls of .xlsx of .csv).
Wil je de kaarten in een pakketje op kantoor laten bezorgen? Ook dat kan. Kies het juiste aantal kaarten en wij zorgen dat de kaarten op het juiste adres bezorgd worden. Het bestellen en versturen van nieuwjaarskaarten was nog nooit zo eenvoudig.

Een nieuwjaarswens wordt vaak gecombineerd met een kerstwens. Kijk daarom ook eens bij onze zakelijke kerstkaarten. Hier vind je veel kaarten waarbij kerst en nieuwjaar zijn gecombineerd.

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 14675 beoordelingen