Ga naar de inhoud

Zakelijke nieuwjaarswens

Of je nou een eenmanszaak hebt of onderdeel bent van een groot bedrijf; oud en nieuw vieren we allemaal. Een zakelijke nieuwjaarswens kan daarom ook niet ontbreken. Wens je werknemers, relaties en klanten een gelukkig 2024 met een nieuwjaarskaart. Kies een kaart uit die past bij jouw bedrijf en vraag meteen een gratis proefdruk aan. 

🥂 Ook leuk: Internationale nieuwjaarskaarten, speciaal voor zakelijke connecties buiten Nederland.

  • Bestellen op factuurbasis
  • Eenvoudig en AVG-vriendelijk adresseren
  • Prijzen incl. btw & drukkosten

Een zakelijke nieuwjaarskaart voor je bedrijf, mederwerkers en klanten maken

Zelf een zakelijke nieuwjaarskaart maken is misschien wel het leukste wat er is. Het is een persoonlijke manier om je nieuwjaarswensen over te brengen. Bedank relaties voor de prettige samenwerking en medewerkers voor hun inzet het afgelopen jaar. Vergeet ook niet om alvast vooruit te kijken naar 2024. 

🥂 Tip: Een zakelijke nieuwjaarswens wordt vaak gecombineerd met een kerstgroet. Neem daarom ook een kijkje bij onze zakelijke kerstkaarten.

Zakelijke nieuwjaarswensen versturen

Wat fijn dat je een passende nieuwjaarskaart hebt gevonden voor jouw bedrijf. De ontvangers zullen de kaart zeker waarderen. Maar voordat het zover is, moet de kaart nog wel verstuurd worden. Hiervoor heb je twee opties:

De zakelijke nieuwjaarskaart rechtstreeks versturen

Zakelijke nieuwjaarskaarten zijn eenvoudig en snel verstuurd met behulp van je eigen adressenbestand. Dit bestand kun je volledig AGV-proof uploaden naar onze website. De volgende formaten zijn toegestaan: Excel-bestand (.xls .xlsx .csv). 

De zakelijke nieuwjaarswens op kantoor laten bezorgen.

Natuurlijk kun je de kaarten ook in een pakketje ontvangen, bijvoorbeeld op kantoor. Zo kun je jouw beste wensen persoonlijk overbrengen aan alle medewerkers. Selecteer hiervoor het  aantal kaarten en vul het juiste bezorgadres in. 

Verstuur een zakelijke nieuwjaarskaart met cadeau

Een zakelijke nieuwjaarskaart sturen is erg attent. Maar wist je dat je dit nog leuker kunt maken door een klein cadeautje aan de bestelling toe te voegen? Kies bijvoorbeeld voor een bruisende fles bubbels om te proosten op het nieuwe jaar. Of heerlijke thee om uitgerust 2024 te starten. Medewerkers, partners en klanten zullen blij verrast zijn met jouw zakelijke nieuwjaarswens.

Zakelijke nieuwjaarswensen

Een nieuwjaarskaart is een uitstekende manier om bestaande relaties te onthouden en nieuwe relaties op te bouwen. Maar welke nieuwjaarswens zet je op de kaart? We hebben een aantal handige voorbeelden verzameld:

--------------------

Aan het einde van het jaar danken wij u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking.

--------------------

Directie en personeel van { bedrijf } wensen u een Gelukkig Kerstfeest en een voorspoedig 2024.

--------------------

Langs deze weg wensen wij alle medewerkers van { bedrijf } fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

--------------------

🥂 Tip: Bekijk hier nog meer nieuwjaarswensen voor een spectaculair uiteinde.

Formele of informele nieuwjaarswens?

Een nieuwjaarswens hoeft niet perse formeel te zijn om op een zakelijke nieuwjaarskaart te passen. Je kunt er daarom ook voor kiezen om een meer informele nieuwjaarswens te schrijven. Afhankelijk van de relatie die je hebt met medewerkers en klanten kun je bijvoorbeeld kiezen voor:

--------------------

Beste medewerker,

We bedanken je voor je de inzet die je iedere dag weer levert. Mede dankzij jou is ons bedrijf zo succesvol geweest. Wij kunnen alleen maar hopen dat je ook in 2023 onderdeel bent van dit prachtige bedrijf.

Hartelijke groet,

Wim en het MT

--------------------

Beste relatie,

Wat fijn dat we ook in 2023 weer veel met elkaar mochten samenwerken. 

Wij zijn dankbaar voor de prettige samenwerking en kijken er naar uit om hier in 2024 vol energie mee verder te gaan.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

--------------------

De beste zakelijke nieuwjaarswensen komen niet van het internet, maar vanuit het hart. Pak daarom pen en papier en schrijf eens een paar gedachten op. Er zitten vast een paar mooie woorden tussen.

Hulp nodig?

Zijn er nog onduidelijkheden, of heb je een helpende hand nodig? Ons klanttevredenheidsteam staat klaar voor al je vragen. Daarnaast hebben we de veelgestelde vragen alvast op een rijtje gezet.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.195 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.