Oeps... Je hebt Cookies nog uit staan. Als je dit weer aanzet, zal onze website helemaal perfect werken.

Hulp nodig bij het aanzetten? Neem dan contact met ons op: info@kaartje2go.nl of bel 030-8700270

  • 1ste kaartje gratis t.w.v. €3,30
  • Als beste getest door o.a. Kassa & de Volkskrant

Zakelijke nieuwjaarskaarten

Wens je klanten, relaties en collega’s de allerbeste wensen voor 2017 met een nieuwjaarskaart. Een nieuwjaarskaart is een goede manier om zakelijke relaties te onderhouden en ze een succesvol nieuwjaar toe te wensen.

Een nieuwjaarskaart voor jouw bedrijf

Bij kaartje2go maak je snel en eenvoudig een nieuwjaarskaart voor een zakelijk doeleinde. Je kunt kiezen uit een ruim aanbod nieuwjaarskaarten die je zelf naar eigen wens kunt aanpassen. Voeg bijvoorbeeld je eigen foto of bedrijfslogo toe en je maakt in een paar stappen een originele nieuwjaarskaart voor jouw bedrijf

Zakelijke nieuwjaarskaarten versturen

Stuur iedereen snel en eenvoudig een zakelijke nieuwjaarskaart! Gebruik voor het versturen van de kaartjes je eigen adressenbestand, deze laad je gemakkelijk in vanuit een Excel-bestand (.xls of .xlsx of .csv). Liever de kaarten in een pakketje op kantoor laten bezorgen? Kies dan het juiste aantal kaarten en wij zorgen er voor dat de kaarten op het door jouw gekozen adres bezorgt worden.

Een nieuwjaarswens wordt vaak gecombineerd met een kerstwens. Kijk daarom ook eens bij onze zakelijke kerstkaarten. Hier vind je veel kaarten waarbij kerst en nieuwjaar zijn gecombineerd.

Terug naar boven