Ga naar de inhoud

Zakelijke nieuwjaarskaarten 2022/2023

Het maakt niet uit of je een eenmanszaak hebt of onderdeel bent van een groot bedrijf; oud en nieuw vieren we allemaal. En dus mag een nieuwjaarswens dan ook niet ontbreken. Wens je klanten, relaties en collega’s een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar toe met een nieuwjaarskaart. Maak zelf een originele nieuwjaarskaart en vraag meteen een gratis proefdruk aan.

Zakelijke nieuwjaarskaart maken

Zelf een zakelijke nieuwjaarskaart maken is misschien wel het leukste wat er is. Het is de ideale manier om het jaar af te sluiten. Bedank relaties voor de prettige samenwerking en medewerkers voor hun inzet van het afgelopen jaar, blik terug op bijzondere momenten of kijk alvast vooruit naar 2023.

Zo maak je in een paar stappen een originele nieuwjaarskaart voor jouw bedrijf:

  1. Kies een nieuwjaarskaart uit de collectie, die past bij jouw bedrijf (bijvoorbeeld een nieuwjaarskaart met een logo).
  2. Bewerk de kaart, upload je eigen foto’s en/of bedrijfslogo. Zo ziet iedereen meteen van wie de kaart afkomstig is.
  3. Schrijf tot slot een persoonlijke eindejaarswens in de kaart.
  4. Rond de bestelling af en kies een moment om de kaart te versturen. Laat de nieuwjaarskaarten op kantoor bezorgen of rechtstreeks door ons versturen naar de ontvanger.

Een nieuwjaarswens wordt vaak gecombineerd met een kerstwens. Kijk daarom ook eens bij onze zakelijke kerstkaarten en ontdek nog veel meer leuke kaarten.

Zakelijke nieuwjaarskaart + cadeau

Een zakelijke nieuwjaarskaart maken is erg attent. Maar wist je dat je dit eenvoudig nog leuker kunt maken door er een klein cadeau bij te geven? Stuur bijvoorbeeld een bruisende fles bubbels naar je klanten of bedank medewerkers met een heerlijke reep chocolade.

Medewerkers, partners en klanten zullen blij verrast zijn met jouw extra attente eindejaarsgroet.

Zakelijke nieuwjaarskaarten versturen

Je hebt altijd nog genoeg te doen. Daarom hebben we het bestellen en versturen van (zakelijke) nieuwjaarskaarten zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je kunt kiezen uit twee aantrekkelijke opties:

Kaarten rechtstreeks laten versturen

Stuur snel en eenvoudig een zakelijke nieuwjaarskaart met behulp van je eigen adressenbestand. Dit bestand kun je volledig AVG-proof uploaden naar de website, zo stuur je heel snel al jouw relaties een nieuwjaarskaart toe. De volgende formaten zijn toegestaan: Excel-bestand (.xls of .xlsx of .csv).

Kaarten op kantoor laten bezorgen

Wil je de kaarten in een pakketje op kantoor laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook. Kies het juiste aantal kaarten, vul het bezorgadres in en wij zorgen dat de kaarten op het juiste adres geleverd worden. 

Zakelijke nieuwjaarswensen

Er is geen betere manier om het jaar af te sluiten dan met een zakelijke nieuwjaarskaart. Een nieuwjaarskaart is een uitstekende manier om bestaande relaties te onderhouden en nieuwe relaties op te bouwen. Maar welke eindejaarswens zet je op de kaart? Ook daar helpen we je graag een handje bij:

--------------------

Aan het einde van het jaar danken wij u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking.

--------------------

Directie en personeel van { bedrijf } wensen u een Gelukkig Kerstfeest en een voorspoedig 2023.

--------------------

Langs deze weg wensen wij alle medewerkers van { bedrijf } fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

--------------------

Bekijk hier nog meer nieuwjaarswensen voor een spectaculair uiteinde.

Formele of informele nieuwjaarsgroet?

Een eindejaarswens hoeft niet perse formeel te zijn om toch op een zakelijke nieuwjaarskaart te kunnen. Je kunt er ook voor kiezen een meer informele nieuwjaarswens te schrijven. Afhankelijk van de relatie die je hebt met medewerkers en klanten zou je bijvoorbeeld kunnen zeggen:

--------------------

Beste medewerker,

We bedanken je voor je de inzet die je iedere dag weer levert. Mede dankzij jou is ons bedrijf zo succesvol geweest. Wij kunnen alleen maar hopen dat je ook in 2023 onderdeel bent van dit prachtige bedrijf.

Hartelijke groet,

Wim en het MT

--------------------

Beste relatie,

Wat fijn dat we ook in 2022 weer veel met elkaar mochten samenwerken. 

Wij zijn dankbaar voor de prettige samenwerking en kijken er naar uit om hier in 2023 vol energie mee verder te gaan.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

--------------------

De beste zakelijke nieuwjaarswensen komen niet van het internet, maar vanuit het hart. Pak daarom pen en papier en schrijf eens een paar gedachten op. Er zitten vast een paar mooie woorden tegen die je jouw klanten of medewerkers mee wilt geven.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.657 beoordelingen