Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Kerstkaart met logo maken

Tijdens de kerstdagen wil je graag een goede indruk achterlaten. Veel bedrijven kiezen er dan ook voor om een zakelijke kerstkaart te sturen naar klanten, relaties en medewerkers. Een populaire optie is een zakelijke kerstkaart met logo. Zo geef je de kaart een professionele uitstraling en zorg je voor herkenning bij de ontvanger. Vraag vandaag nog een gratis proefdruk aan en ontdek het gemak van kerstkaarten met logo bestellen bij Kaartje2go.

Zakelijke kerstkaart met eigen logo maken

Een kerstkaart met logo is de ideale manier om (op een subtiele manier) je bedrijfsnaam nog eens onder de aandacht te brengen bij relaties. Daarnaast is het een mooie manier om medewerkers te bedanken voor hun inzet en samen vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. 

Op deze pagina vind je kerstkaarten waar je eenvoudig je eigen logo op plaatst. We leggen je graag uit hoe het werkt:

  • Geschatte kosten: €2 per kaart
  • Materialen: Kaarten en enveloppen
  • Hulpmiddelen: Kaartje2go kaartmaker
  • Geschatte totale tijd: 15 - 30 minuten

Kies een kaart

Scroll door de galerij en kies een kaart uit de collectie ‘zakelijke kerstkaarten met logo’. Je kunt ook starten met een blanco kaart en zelf het ontwerp bepalen.

Bewerk de kaart

Klik op ‘Kaart bewerken’ om naar de kaartmaker te gaan. Hier kun je de kaart in een paar simpele stappen personaliseren. Verander bijvoorbeeld het lettertype en de achtergrondkleur.

Upload je eigen logo

Vervolgens is het tijd om je logo op de kerstkaart te plaatsen. Veel kaarten hebben een aangewezen ruimte voor het bedrijfslogo, maar je kunt natuurlijk ook zelf een plek uitkiezen.

Personaliseer de kaart

Een kerstkaart met logo is niet compleet zonder een warme kerstwens. Inspiratie nodig? We hebben een aantal mooie voorbeeldteksten op een rijtje gezet.

Rond de bestelling af

Wanneer je tevreden bent, is het tijd om een bestelling te plaatsen. Kies het formaat en voeg eventuele extra’s toe aan je kerstkaart met logo. Kies bijvoorbeeld voor een passend cadeau of een gekleurde envelop.

Verstuur de kerstkaart

Kies voor ‘Direct versturen’ als je wilt dat we de kerstkaarten rechtstreeks bij de ontvanger bezorgen. Het enige wat je hoeft te doen is het adressenbestand uploaden en een verzenddatum selecteren. Wil je de kerstkaart met logo liever persoonlijk overhandigen? Kies dan voor ‘Thuis ontvangen’.

Kerstkaarten met logo bestellen

De decembermaand is vaak een drukke periode voor bedrijven. Daarom is het maken en bestellen van je kerstkaart met eigen logo heel eenvoudig bij Kaartje2go. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken:

  • Kun je een gratis proefdruk bestellen.
  • Kun je bestellen op factuurbasis.
  • Zijn onze prijzen inclusief BTW.
  • Gaan we volledig AVG om met de adresgegevens.
  • Doen we zakelijke kerstkaarten die op werkdagen voor 20:00 uur zijn bestelt dezelfde dag nog op de post.

Hulp nodig bij het bestellen van kerstkaarten met een bedrijfslogo? 

We willen het maken, bestellen en verzenden van zakelijke kerstkaarten zo eenvoudig mogelijk maken. Zijn er toch nog vragen? Ons klanttevredenheidsteam staat altijd voor je klaar.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.