Ga naar de inhoud

Kerstkaart met logo maken

Tijdens de kerstdagen wil je als bedrijf graag een goede indruk achterlaten. Dat is een goede reden om klanten, leveranciers en partners een zakelijke kerstkaart te sturen. In onze kaartmaker kun je eenvoudig een snel een kerstkaart met logo maken, bestellen en versturen. Vraag vandaag nog een gratis proefdruk aan en ontdek het gemak van zakelijke kerstkaarten met logo bestellen bij Kaartje2go.

Zakelijke kerstkaart met eigen logo maken

Een zakelijke kerstkaart is de ideale manier om (op een subtiele manier) je bedrijfsnaam nog eens onder de aandacht te brengen bij relaties.

Maar misschien nog belangrijker, het is een mooie manier om je medewerkers te bedanken voor hun inzet en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar!

Op deze pagina vind je alle kerstkaartjes waar je eenvoudig je eigen bedrijfslogo op plaatst. Zo kun je klanten, leveranciers, partners en medewerkers een zakelijke kerstkaarten met eigen logo sturen. We leggen je uit hoe dat werkt:

  • Geschatte kosten: €2 per kaart
  • Materialen: Kaarten en enveloppen
  • Hulpmiddelen: Online kaartmaker van Kaartje2go
  • Geschatte totale tijd: 15 - 30 minuten

Kies een kaart uit

Begin met een passende kaart uit de collectie zakelijke kerstkaarten met logo of kies een blanco kaart en ontwerp de kerstkaart helemaal zelf.

Bewerk de kaart

Klik op ‘Kaart bewerken’ om naar de kaartmaker te gaan. Hier kun je de kaart eenvoudig en snel personaliseren door het lettertype, de kleuren of de achtergrond aan te passen.

Upload je logo en foto

Upload vervolgens je eigen logo. Op veel kaarten is er een speciale ruimte voor een eigen logo, maar je kunt de afbeelding slepen waarheen je maar wilt.

Personaliseer de kaart

Natuurlijk mag een persoonlijke kerstgroet niet ontbreken. Voeg daarom een hartelijke kerstwens toe om de kaart nog persoonlijker te maken (kijk voor inspiratie bij onze teksten).

Rond de bestelling af

Kies na het ontwerpen het formaat van de kaart en het aantal kaarten dat je wilt bestellen. Bestel er eventueel een passend cadeau bij, zoals een fles bubbels of chocolade.

Verstuur de kerstkaarten

Geef aan wanneer we de kaarten mogen versturen en naar wie. Laat ze op kantoor bezorgen om persoonlijk te geven of laat ze rechtstreeks door ons versturen.

Wil je een kerstkaart met foto en logo maken? Upload dan ook je eigen foto. Leuke tip: een kaart met een foto van het bedrijfspand of het personeel. Zo maak je heel snel en eenvoudig je eigen, professionele kerstkaart.

Kerstkaarten voor bedrijven met logo

Wil je graag het logo van je bedrijf op je kerstkaart? Dat is een goede keuze! Een bedrijfslogo geeft de kerstkaart een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat de ontvangers direct weten van wie de kaart afkomstig is. 

Kerstkaarten met logo bestellen

Er is genoeg te doen rond de feestdagen. Daarom is een kerstkaart met eigen logo maken heel eenvoudig bij Kaartje2go. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken:

  • Kun je een gratis proefdruk bestellen
  • Kun je bestellen op factuurbasis
  • Zijn onze prijzen inclusief BTW
  • Gaan we volledig AVG om met de adresgegevens
  • Doen we kerstkaarten voor 20:00 uur bestelt nog dezelfde dag nog op de post.

Wil jij een kerstkaart bedrukken met het logo van het bedrijf? Maak dan eenvoudig en snel je zakelijke kerstkaarten bij Kaartje2go en ontvang meteen een gratis proefdruk.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.713 beoordelingen