Ga naar de inhoudGa naar het filter
Vakantiekaarten

Vakantiekaart

Grappige wenskaart 'Groetjes uit Frankrijk' hond zonnebril
Trendy vakantiekaart ‘Enjoy Summer’ schelpen watercolor goud
Fotokaart vakantie met collage fotostrip en label IJsland
Vakantie Loeki zwembad
Vakantiekaart 'groetjes!' met fotocollage
Vakantiekaart fotocollage 9 foto's met aanpasbaar land
Stijlvolle vakantiekaart collage schelpen watercolour blauw
Vakantiekaart vierkant hout met foto's en spijkers
Vakantiekaart fotocollage 4 foto's met aanpasbaar land
Vakantiekaart hout met foto's en spijkers
Zonnige vakantiekaart fotocollage met aanpasbaar land
Vakantiekaart zonvakantie zon fotocollage hartjes
Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
Vakantiekaartje illustratie landkaart op kamp tent
Vrolijk vakantiekaartje veel plezier op kamp landkaart
Vakantiekaart fijne vakantie giraf zonnebril cocktail bloem
Grappige vakantiekaart kat zonnebril fijne vakantie schelpen
Vakantiekaart kamp met insecten
Grappige vakantiekaart slippers flip flop top vakantie
Vakantiekaart groetjes vanaf de camping fotocollage kaart
Vrolijke vakantiekaart ‘Veel plezier op kamp’ tas
Vakantiekaart happy holidays humor tropisch roze flamingo
Vakantiekaart veel plezier kamp natuur tent
Ansichtkaart vakantie liefs uit Portugal fotocollage
Een hele fijne vakantie strand zandkasteel krab vlieger

Yes, eindelijk vakantie! Deel je leukste momenten met jouw eigen unieke vakantiekaart. Kies de kaart die het best bij je vakantie past en maak ‘m persoonlijk met versieringen, vakantiekiekjes en een leuke tekst. Zo kunnen je dierbaren op afstand meegenieten van jouw reis.

Op vakantie een kaart sturen

Vakantie! Of je nu lekker gaat uitrusten op een zonnig strand of juist een avontuurlijke reis vol actie geboekt hebt – het wordt ongetwijfeld genieten geblazen. En daarom is het superleuk om het thuisfront jaloers blij te maken met een vrolijke vakantiekaart. Tijdens je vakantie maak je heel eenvoudig je eigen kaart, compleet met zelfgemaakte foto’s en een persoonlijke tekst. Wij doen je vakantie kaart vervolgens in Nederland voor je op de post. Zo vallen jouw zonnige groetjes supersnel bij vrienden en familie op de deurmat!

☀️ Tip: Heb je de Kaartje2go app al? Hiermee is het nog makkelijker om vakantiekaartjes vanuit je hotelkamer, caravan, strandbed of hangmat te versturen! 

Zo maak je een persoonlijke vakantiekaart

Na weken aftellen is het eindelijk zover: vakantie! Voor veel mensen is op vakantie gaan het hoogtepunt van het jaar, en dat geldt misschien ook wel voor jou. Hoe leuk is het dan om vanaf je vakantieadres een persoonlijk vakantiekaartje te ontwerpen? Begin met jouw favoriete vakantiekaart in onze galerij en geef hem je eigen draai met een leuke achtergrond, vrolijke kleuren en tropische figuren. Versier je kaart bijvoorbeeld met een vrolijk zonnetje, cocktails, palmbomen of een flamingo. Maak je vakantie kaart af met een gezellige tekst en wij doen ‘m in Nederland voor je op de post.

🌴Vond jij het vroeger ook een feestje om een ansichtkaart vanuit je vakantiebestemming te versturen? Ga helemaal old school en kies een vakantiekaart met Groeten uit…

Kaart met foto’s van je vakantie

Groene bossen, indrukwekkende bergen, bijzondere gebouwen en een azuurblauwe zee: er is vast zoveel moois te zien op jouw vakantiebestemming! Laat vrienden en familie weten hoe leuk je reis is en maak jouw eigen unieke vakantiekaart met zelfgemaakte kiekjes. Zet je leukste vakantiefoto centraal of kies voor een collage van verschillende foto’s. Gebruik ons handige filtermenu om eenvoudig een vakantie kaart te vinden die geknipt is voor jouw vakantiefoto’s. Selecteer bijvoorbeeld Eigen foto of Fotocollage en maak van je vakantiekaartje een plaatje.

⛺️Lees ook ons artikel over tips voor de mooiste vakantiefoto’s.

Voor elke reis een leuk vakantiekaartje

Onze designers zijn echte avonturiers, en daarom kun je bij Kaartje2go vakantiekaarten in allerlei stijlen vinden. Denk aan kaartjes met een Franse, Italiaanse of Spaanse look. En ook wat betreft vakantiethema’s zijn onze designers helemaal uit hun wereldbol gegaan. Een ansichtkaart voor je vakantie wordt namelijk nog leuker met thema’s als Strand, Thuisvakantie, Steden, Wereldreis of Kamperen. Ga lekker op safari in onze galerij en ontwerp een vakantie kaart die perfect bij jouw bestemming past.

🍉 Blijf je lekker in eigen land, stuur dan een vakantiegroet uit Nederland.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.