Ga naar de inhoudGa naar het filter
Nieuwjaarskaarten met jaartal

Nieuwjaarskaarten met jaartal

Vind je nieuwjaarskaarten met een jaartal 2025 erop ook zo mooi? Speciaal voor jou hebben we een collectie van nieuwjaarskaarten met 2025 erop. De nieuwjaarskaart met jaartal is hip, origineel en je weet zeker dat de kaart vorig jaar niet werd gebruikt!

  • Gratis proefdruk
  • Kaarten zijn volledig aan te passen
  • CO2-neutraal gedrukt

Nieuwjaarskaarten met een jaartal maken

Stuur een leuke nieuwjaarskaart met een jaartal naar je familie en vrienden. Deze kaarten zijn altijd leuk om te ontvangen. Kies een kaart uit de collectie nieuwjaarskaarten met een jaartal, of maak je kaart helemaal zelf door te kiezen voor een blanco kaart. In onze kaartmaker kun je eenvoudig foto's, teksten, leuke figuren en prachtige kaders toevoegen. Kies bijvoorbeeld een foto met vuurwerk van vorig jaar voor een mooie nieuwjaarskaart. Pas zelf de kleuren aan, schrijf een leuke tekst in de kaart en stuur je nieuwjaarskaart met jaartal naar al jouw vrienden en familie.

Nieuwjaarskaarten 2024/2025

De nieuwjaarskaarten kun je eenvoudig door ons laten versturen. Voeg adressen toe aan jouw account of gebruik de handige Excel-uploadfunctie. Wij versturen op de door jou gekozen dag de nieuwjaarskaart naar de geadresseerden toe. Wil je nog een persoonlijke nieuwjaarswens toevoegen, dan kun je de nieuwjaarskaarten ook als pakketje bij jou thuis laten bezorgen. Je krijgt de enveloppen er gratis bij. We helpen je graag nog een stapje verder zodat je jaarwisseling van 2024/2025 geweldig is. Bekijk onze handige checklist zodat jij goed voorbereid bent voor deze feestelijke dag. Nieuwjaarskaarten stuur je vanaf 27 december tot Driekoningen op 6 januari. Heb je nog vragen over onze kaartjes? Neem contact op met ons klanttevredenheidsteam. Zij helpen je graag verder!

Bekijk ook onze kerstkaarten met jaartal.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.