Nieuwjaarskaarten 2019

Nieuwjaarskaarten met een jaartal maken

Stuur een leuke nieuwjaarskaart met een jaartal naar je familie en vrienden. Deze kaarten zijn altijd leuk om te ontvangen. Kies een kaart uit de collectie nieuwjaarskaarten met een jaartal of maak je kaart helemaal zelf door te kiezen voor een blanco kaart. In onze kaartmaker kun je eenvoudig foto's, teksten, leuke figuren en prachtige kaders toevoegen. Kies bijvoorbeeld een foto van vorig jaar voor een mooie nieuwjaarskaart met vuurwerk. Pas zelf de kleuren aan, schrijf een leuke tekst in de kaart (kijk hier voor nieuwjaarswensen) en stuur je nieuwjaarskaart met jaartal naar al jouw bekenden.

De kerstkaarten kun je vervolgens eenvoudig door ons laten versturen. Voeg adressen toe aan jouw account of gebruik de handige Excel-uploadfunctie. Wij versturen op de door jou gekozen dag de nieuwjaarskaart naar de geadresseerden toe. Wil je nog een persoonlijke nieuwjaarswens toevoegen, dan kun je de nieuwjaarskaarten ook als pakketje bij jou thuis laten bezorgen. Je krijgt de enveloppen er gratis bij, lekker makkelijk.

We helpen je graag nog een stapje verder zodat jouw jaarwisseling van 2019 geweldig is. Bekijk onze handige checklist zodat jij goed voorbereid bent voor deze feestelijke dag.

Een nieuwjaarskaart voor 2019 verstuur je in de laatste weken van 2018 naar al je familie en vrienden.

 

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 14620 beoordelingen