Kerstcadeautjes

Met Kerstmis geven veel mensen elkaar cadeaus. Gezellig met elkaar rond de boom, waar de mooiste pakjes onder liggen. Alleen kun je met kerst niet altijd bij iedereen zijn om een cadeau te geven. Op deze pagina hebben we daarom de leukste cadeautjes uit ons assortiment verzameld, die je met een kerstkaart kunt sturen. Zo kun je jouw familie en vrienden toch laten weten dat je aan ze denkt! 

Chocolade & Snoep

Bier en wijn

Bloemen & Planten

Cadeaubonnen

Speelgoed en boeken

Sieraden

Cadeau bij je kerstkaart sturen

Hebben sommige bekenden iets extra’s verdiend tijdens de feestdagen? Stuur dan een leuk cadeau bij je kerstkaart! Bij Kaartje2go vind je verschillende cadeaus om als bedankje of extraatje te sturen bij je kerstgroet.

Kerstkaart met wijn of bier sturen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau dat helemaal bij de tijd van het jaar past? Ga dan voor een fles wijn of bier bij je kaart! We hebben verschillende soorten wijn, zodat er voor elke wijndrinker een goede fles wijn tussen zit. Ook hebben we voor de bierdrinkers een luxe fles Leffe blond van 750 ml. Stuur een kerstkaart met wijn of bier naar zakelijke contacten als relatiegeschenk, of als bedankje naar iemand die je heeft geholpen het afgelopen jaar. 

Kerstkaart met chocola sturen

Als je met een dekentje op de bank zit tijdens de donkere dagen, dan is chocola je vriend! Maak de ontvanger daarom blij met een heerlijke reep chocola en een leuke kerstkaart. Kies bijvoorbeeld voor het populaire Tony’s Chocolonely, ga voor de authentieke chocola van De Euforij of stuur heerlijke hartjesbonbons mee met je kaart. Voor likeurfans hebben we ook chocola met Jack Daniel’s-likeur en chocola met de sinaasappellikeur Cointreau! 

Boeken, sieraden of speelgoed bij een kerstkaart

Wil je een kind verrassen met een leuk kerstcadeautje? Ga dan voor een boek, sieraad of voor speelgoed bij je kerstkaart. Kies als boek bijvoorbeeld het Bout en Moertje ABC voor een kleuter of ga voor Het grote vaders en zonen voetbalboek voor kleine voetbalfans. Daarnaast hebben we ook heel veel mooie sieraden, zoals een eenhoorn armbandje en hartjes oorbellen. Zoek je een cadeau dat de meeste kinderen leuk zullen vinden? Ga dan voor het Ztringz regenboogtouw, waarmee ze de leukste figuren maken!

Stuur een cadeaubon bij je kerstkaart

Als laatste kun je ook een cadeaubon bij je kerstkaart meesturen. Je hebt de keuze uit een cadeaubon van Bol.com, Fonq, een Nationale Dinerbon, Bloemen Cadeau of BladCadeau. Stuur bijvoorbeeld als blijk van waardering een cadeaubon naar de schoonmaakster of oppas!