Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging Halloween kinderfeestje

👻 Booooeee… ben je op zoek naar een spookachtig leuke Halloween uitnodiging voor een kinderfeestje? Dan zit je goed bij Kaartje2go. We trakteren je graag op de leukste kinderfeestjes uitnodigingen voor een gezellig Halloween feest.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Halloween uitnodigingen voor een kinderfeestje maken? Zo doe je dat!

Een Halloween kinderfeestje is natuurlijk geweldig. Lekker spoken en griezelen met je vriendjes en vriendinnetjes, wie wil dat nou niet? Net als elk feestje begint dat met het maken van een uitnodigingen, want zonder feestgangers blijft het eng stil. Gelukkig is een Halloween uitnodiging maken schrikbarend makkelijk: 

  1. Kies een Halloween kaart uit onze collectie en klik op kaart bewerken. 
  2. Voeg spooky figuren uit onze galerij toe. Je kunt kiezen uit spoken, vleermuizen, pompoenen en nog veel meer. 
  3. Maak de kaart compleet met een leuke kinderfeestjes uitnodigingstekst. Bijvoorbeeld: “Durf jij op mijn feestje te komen?”. 
  4. Bestel de uitnodigingen en verstuur ze naar de kleine griezelaars.

👻 Tip: Maak je Halloween kaart extra spooky door een foto toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een griezelige foto in verkleedkleding of een duister plaatje van een verlaten huis. Super spannend om zo’n Halloween uitnodiging in de brievenbus te vinden. Brrr..

Uitnodigingen die perfect passen bij een Halloween kinderfeestje

Op het leukste Halloween feestje is natuurlijk ook wat te beleven. Met deze uitnodigingen en activiteiten scoor je altijd:

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.