Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging Halloween kinderfeestje

👻 Booooeee… ben je op zoek naar een spookachtig leuke Halloween uitnodiging voor een kinderfeestje? Dat zit je goed bij Kaartje2go. We trakteren je graag op de leukste kinderfeestjes uitnodigingen voor een gezellig griezelfeest.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Halloween uitnodiging voor een kinderfeestje maken? Zo doe je dat!

Een Halloween kinderfeestje is natuurlijk geweldig. Lekker spoken en griezelen met je vriendjes en vriendinnetjes, wie wil dat nou niet? Net als elk feestje begint dat met het maken van een uitnodiging, want zonder feestgangers blijft het eng stil.

Gelukkig is een uitnodiging zo gemaakt in onze kaartmaker:

  1. Kies een kaart uit de collectie ‘Halloween’.
  2. Klik op ‘Kaart bewerken’.
  3. Bewerk de kaart in de kaartmaker. Upload je eigen foto of voeg een figuur uit onze galerij toe. Je kunt kiezen uit spoken, vleermuizen, pompoenen en nog veel meer. 
  4. Maak de kaart compleet met een leuke kinderfeestjes uitnodigingstekst. Bijvoorbeeld: ‘durf jij op mijn feestje te komen?’
  5. Stuur tot slot de uitnodiging naar de kleine griezelaars voor een spannend kinderfeest.

Kan ik een halloween kaart met foto maken?

Ja, dat kan zeker! Met de juiste foto maak je de kaart zelfs extra spooky. Voeg in onze kaartmaker eenvoudig je foto’s toe aan je favoriete halloween kaart. Je kunt ook een fotokaart uitkiezen en die zelf omtoveren tot een halloween kaart. Kies bijvoorbeeld voor een griezelige foto in verkleedkleding of een duister plaatje van een verlaten huis. Super spannend om zo’n halloween kaart met foto in de brievenbus te vinden. Brrr.. 

Uitnodigingen die perfect passen bij een Halloween kinderfeestje

Op het leukste Halloween feestje is er natuurlijk ook wat te beleven. Met deze kinderfeest uitnodigingen en activiteiten scoor je altijd:

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.