Uitnodiging kinderfeestje

Het is ongetwijfeld één van de jaarlijkse hoogtepunten voor jouw zoon of dochtertje: het kinderfeestje! Stoere jongens geven een piratenfeest terwijl schattige meisjes liever een theekransje houden. Kies altijd samen met de jarige job de uitnodiging voor het kinderfeestje uit. Het maken van de uitnodigingen voor kinderfeestjes zorgt tenslotte al voor een hoop voorpret.

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen
  • iDEAL
  • Overboeking
  • PayPal
  • Credit Card
Betalingsmogelijkheden 101% Garantie: Niet goed = Geld terug
Supersnel verzonden

Bestel je kaarten voor 20:00 uur en wij doen ze dezelfde dag nog voor je op de post (op werkdagen). De postbode van PostNL bezorgt jouw kaart dan snel!

Bekijk levertijden >
Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 1012 beoordelingen

Hoe maak ik van het kinderfeestje een blijvende herinnering?

Een geslaagd verjaardagsfeest kan een blijvende goede herinnering zijn voor een kind. Daarom wil je de kans op een geslaagd feestje natuurlijk zo groot mogelijk maken. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een themafeest te organiseren. Kies in overleg met jouw zoontje of dochtertje een thema uit en verklap dit thema vast op de uitnodigingen voor het kinderfeestje. Zo weten alle vriendjes en vriendinnetjes ook precies wat zij kunnen verwachten en het plezier beginnen.

Wat zet ik op de uitnodigingen voor kinderfeestjes?

Er zijn een aantal zaken die je op de uitnodiging voor het kinderfeestje van je zoon of dochter kunt zetten. Wij hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet:

- De datum van het feest
- De tijd van het feest
- De plaats van het feest
- De leeftijd die de jarige job bereikt
- De wensen die de jarige job heeft

Kun je bij deze uitnodigingen voor kinderfeestjes niets vinden dat je aanspreekt? Dan kun je natuurlijk ook even bij onze andere uitnodigingen voor verjaardagsfeesten kijken.