Ga naar de inhoud

Uitnodigingen kinderfeestje speurtocht

Hiep, hiep, hoera! Je kindje is alweer bijna jarig en dat betekent dat het tijd is om een onvergetelijk kinderfeestje te organiseren. Is ‘De speurneuzen’ hét programma waar de jarige geheim agent alleen maar naar kan kijken? Organiseer dan een onvergetelijke speurtocht om de verjaardag van je zoon of dochter te vieren. 

De uitnodigingen voor het speurtocht kinderfeestje maken

Een uitnodiging voor het kinderfeestje van je eigen detective maken is bij Kaartje2go geen speurtocht. Je maakt in een handomdraai een supermooie uitnodiging, die klaar is om besteld te worden. Kies een vrolijke kaart uit onze collectie of ontwerp er zelf eentje, alles kan bij Kaartje2go. 

Onze uitnodigingen voor een speurtocht kinderfeestje

Een echte speurtocht op je verjaardag is heel spannend en stoer. Daar hoort natuurlijk een bijpassende uitnodiging bij. Organiseer je zelf de speurtocht in bijvoorbeeld het bos? Laat dan stoere dieren of de jungle terugkomen in de uitnodiging. Op die manier maak je het al spannend voor de kinderen voordat het echte feest begonnen is. Kies een van onze uitnodigingen uit onze collectie uitnodigingen voor kinderfeestjes en personaliseer hem met foto’s, figuren en tekst. We hebben de grootste kaartencollectie van Nederland, dus er zit altijd wel een bijpassende kaart voor je bij. 

Speur naar de perfecte uitnodiging voor het kinderfeestje

Een echte speurtocht is een kaartje vinden bij ons niet. Kaartje2go heeft namelijk een handig filtermenu aan de linkerkant van de pagina. Klik hier alle figuren, thema’s, stijlen en andere must-haves aan, die niet mogen ontbreken op de uitnodiging voor het speurtocht kinderfeestje. Op deze manier vind je de perfecte uitnodiging voor een fantastisch kinderfeestje. 

Maak een gratis Kaartje2go account

Met een gratis account bij Kaartje2go geniet je van allerlei leuke voordelen en extra’s. We zetten het overzichtelijk voor je op een rij:

 • Eerste kaartje gratis: De eerste kaart die je als ingelogde klant bestelt is helemaal gratis. 
 • Ingelogde klantenkorting: Bestel terwijl je ingelogd bent en ontvang automatisch korting op je kaartjes. De korting varieert van 10 cent tot 1 euro per kaart.
 • Eerste proefdruk gratis: Ontvang de eerste proefdruk gratis. Zo kan je de uitnodiging nog even in het echt zien en helemaal checken. 

Zelf een speurtocht kinderfeestje uitnodiging ontwerpen

Is de speurtocht naar de perfecte uitnodiging niet voltooid of ontwerp je liever van A tot Z zelf de kaart? Ga dan voor een blanco kaart in het wit of een van de stoere kleuren. Voeg zelf leuke figuren, kaders en achtergronden toe. Maak er een fotokaart van door een of meerdere foto’s van het feestbeest toe te voegen. Dat maakt de uitnodiging extra persoonlijk. 

Een uitnodiging voor het kinderfeestje van je kind maken is bij Kaartje2go lang niet zo moeilijk als de speurtocht zelf. In een paar stappen heb je een stoere en spannende uitnodiging in je winkelmandje liggen. We zetten de stappen voor je op een rij:

 • Kies een kaart uit onze collectie kinderfeestje uitnodigingen.
 • Klik op ‘Kaart bewerken’ en ga los met stoere figuren, kaders en kleuren.
 • Schrijf een mysterieuze tekst, maar zorg wel dat alle nodige informatie erin staat.
 • Bestel de kaartjes als je helemaal tevreden bent. 


Tip: Gebruik onze voorbeeldteksten voor op kinderfeestje uitnodigingen als je even geen inspiratie hebt.

Uitnodigingen voor het speurtocht kinderfeestje bestellen

Als het ontwerp helemaal af is, is het tijd voor het bestellen van de kaartjes. We hebben een aantal leuke extra’s die je erbij kunt bestellen om de uitnodigingen extra speciaal te maken. Zo worden de kinderen al lekker opgewarmd voor het spannende feestje wat eraan zit te komen. 

De uitnodigingen voor het kinderfeestje van je jarige kindje kan je op een leuke manier nog mooier maken. Denk aan luxe papiersoorten, gekleurde enveloppen, sluitzegels en adresstickers. We lichten ze per stuk even toe:

 • Luxe papiersoorten: Kies uit een van onze 6 papiersoorten. Staat er een foto van de jarige op de kaart? Kies dan de papiersoort ‘glans’ voor een extra mooi effect. Of ga voor het gratis gerecyclede papier of de oud-Hollandse structuur, zo blijf je echt in het thema van een speurtocht. 
 • Gekleurde enveloppen: Naast de standaard witte enveloppen bieden we ook enveloppen in kleur aan. Kies bijvoorbeeld de kleur ‘kraft’ als je een spannende speurtocht organiseert.
 • Sluitzegels: Maak de uitnodigingen helemaal af door alvast een voorproefje op de envelop te geven. Plak de envelop dicht met een sluitzegel die past bij de kleuren of het thema van de uitnodiging. 
 • Adresstickers: Bestel adresstickers met een stoer kader in een bijpassende kleur. Schrijf de namen van alle vriendjes en vriendinnetjes van de jarige erop voor een persoonlijke uitnodiging.  

De uitnodigingen voor het speurtocht kinderfeestje versturen

De uitnodigingen zijn helemaal klaar, het ontwerp is af en de eventuele extra’s zijn toegevoegd. Dan is het tijd om te kiezen op welke manier je de uitnodigingen wilt versturen. We hebben twee opties:

Thuis ontvangen: Ontvang met deze optie alle uitnodigingen in een pakketje thuis. Verpak de uitnodigingen in de enveloppen, plak ze dicht met een sluitzegel en schrijf de namen op de adresstickers. Zo kan de jarige job of jet de uitnodigingen uitdelen aan al zijn of haar vriendjes. Het is alleen bij deze manier van verzenden mogelijk om extra’s toe te voegen. 

Direct versturen: Voer alle adressen van de uitgenodigde kinderen in en wij doen de rest. Wij helpen je ook graag om alle adressen te verzamelen, gebruik hiervoor onze handige tool: de adresverzoeker. Stuur een verzoek naar alle ouders van de kleine feestvierders. Zij vullen hem in en de adressen staan klaar in je Kaartje2go account. Deze optie kan handig zijn wanneer je kind in de vakantie jarig is of kindjes wil uitnodigen die ver weg wonen. 

Hoe dan ook geldt: Voor 20:00 besteld, is vandaag nog verzonden. In 95% van de gevallen betekent dit dat de uitnodigingen de volgende dag door de brievenbus vallen.  

Hulp nodig bij het bestellen van de speurtocht uitnodigingen voor het kinderfeestje? 

Het kan zijn dat je nog wat vragen hebt over het maken, bestellen of versturen van de uitnodigen. Kijk in dat geval eens tussen onze veelgestelde vragen over uitnodigingen. Staat je vraag hier niet tussen? Klopt dan even aan bij ons klanttevredenheidsteam, zij helpen je met alle plezier aan een antwoord of passende oplossing. 


Tip: Kijk eens naar onze feestelijke Kaartje2go blog. Daar vind je allerlei leuke tips en tricks over verjaardagen, feestjes en activiteiten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.