Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodiging speurtocht kinderfeestje

Hiep, hiep, hoera! Je kindje is alweer bijna jarig en dat betekent dat het tijd is om een onvergetelijk kinderfeestje te organiseren. Is ‘De speurneuzen’ hét programma waar de jarige geheim agent alleen maar naar kan kijken? Organiseer dan een onvergetelijke speurtocht om de verjaardag van je zoon of dochter te vieren. 

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging voor een speurtocht kinderfeestje maken

Een uitnodiging voor het kinderfeestje van je eigen detective maken is bij Kaartje2go geen speurtocht. Je maakt in een handomdraai een supermooie uitnodiging, die klaar is om besteld te worden. Kies een vrolijke kaart uit onze collectie of ontwerp er zelf eentje, alles kan bij Kaartje2go. 

Onze uitnodigingen voor een speurtocht kinderfeestje

Een echte speurtocht op je verjaardag is heel spannend en stoer. Daar hoort natuurlijk een bijpassende uitnodiging bij. Organiseer je zelf de speurtocht in bijvoorbeeld het bos? Laat dan stoere dieren of de jungle terugkomen in de uitnodiging. Op die manier maak je het al spannend voor de kinderen voordat het echte feest begonnen is. Kies een van onze uitnodigingen uit onze collectie uitnodigingen voor kinderfeestjes en personaliseer hem met foto’s, figuren en tekst. We hebben de grootste kaartencollectie van Nederland, dus er zit altijd wel een bijpassende kaart voor je bij. 

Speur naar de perfecte uitnodiging voor het kinderfeestje

Een echte speurtocht is een kaartje vinden bij ons niet. Kaartje2go heeft namelijk een handig filtermenu aan de linkerkant van de pagina. Klik hier alle figuren, thema’s, stijlen en andere must-haves aan, die niet mogen ontbreken op de uitnodiging voor het speurtocht kinderfeestje. Op deze manier vind je de perfecte uitnodiging voor een fantastisch kinderfeestje. 

Tip: kijk eens naar onze feestelijke Kaartje2go blog. Daar vind je allerlei leuke tips en tricks over verjaardagen, feestjes en activiteiten.

Zelf een speurtocht kinderfeestje uitnodiging ontwerpen

Een uitnodiging voor het kinderfeestje van je kind maken is bij Kaartje2go lang niet zo moeilijk als de speurtocht zelf. In een paar stappen heb je een stoere en spannende uitnodiging in je winkelmandje liggen. We zetten de stappen voor je op een rij:

  • Kies een kaart uit onze collectie kinderfeestje uitnodigingen.
  • Klik op ‘Kaart bewerken’ en ga los met stoere figuren, kaders en kleuren.
  • Schrijf een mysterieuze tekst, maar zorg wel dat alle nodige informatie erin staat.
  • Bestel de kaartjes als je helemaal tevreden bent. 

Is de speurtocht naar de perfecte uitnodiging niet voltooid of ontwerp je liever van A tot Z zelf de kaart? Ga dan voor een blanco kaart in het wit of een van de stoere kleuren. Voeg zelf leuke figuren, kaders en achtergronden toe. Maak er een fotokaart van door een of meerdere foto’s van het feestbeest toe te voegen. Dat maakt de uitnodiging extra persoonlijk. 

Tip: Gebruik onze voorbeeldteksten voor op kinderfeestje uitnodigingen als je even geen inspiratie hebt.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.