Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging speurtocht kinderfeestje

Hiep, hiep, hoera! Jullie kindje is bijna jarig en dat betekent dat het tijd is om een onvergetelijk kinderfeestje te organiseren. Is de jarige dol op zoeken en speuren? Organiseer dan een onvergetelijke speurtocht en stuur een leuke uitnodiging om de verjaardag van je zoon of dochter te vieren.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Speur naar de perfecte kaart voor het speurtocht kinderfeestje

Een echte speurtocht op je verjaardag is heel spannend en stoer. En daar hoort natuurlijk een passende uitnodiging bij. Gelukkig is het vinden van een speurtocht uitnodiging bij Kaartje2go geen zoektocht. We hebben namelijk een handig filtermenu, waarmee je alvast een aantal voorkeuren kunt aanvinken. Organiseer je bijvoorbeeld een speurtocht in het bos? Neem dan ook een kijkje bij onze jungle uitnodigingen. Een andere optie is een toffe escape room kaart

Zelf een speurtocht uitnodiging maken

Bij Kaartje2go maak je eenvoudig én snel zelf een uitnodiging voor een speurtocht kinderfeestje. Zo hou je weer wat tijd over voor het opzetten van de speurtocht zelf ;-). Met een paar klikken heb je een feestelijke uitnodiging in je mandje liggen. We zetten de stappen voor je op een rij: 

  • Kies een kaart uit onze speurtocht kaarten.
  • Klik op “Kaart bewerken” en ga los met stoere figuren, kaders en kleuren. Voeg bijvoorbeeld een vingerafdruk, vergrootglas of kompas toe. 
  • Schrijf een mysterieuze tekst op de kaart. Met een klein raadsel komen de kleine speurneuzen alvast in de stemming voor het kinderfeestje. 
  • Tevreden? Bestel dan de kaartjes en deel ze uit aan de vriendjes en vriendinnetjes.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.