Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodiging paarden kinderfeestje

Is jouw kleine ruiter binnenkort jarig en wil je een leuk kinderfeestje organiseren? Plan een gezellig paardenfeestje! Met een mooie uitnodiging maak je alle vriendjes en vriendinnetjes direct enthousiast. Dat een paarden thema veel te bieden heeft, is terug te zien in onze collectie uitnodigingen. Neem ze maar eens rustig onder de loep. Voor welke paarden uitnodiging kies jij?

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging voor een paardfeestje maken? Zo doe je dat!

Niet alleen honden, maar ook paarden zijn hartstikke geliefd. Veel kinderhartjes gaan dan ook sneller kloppen als ze voorzichtig paarden hun vacht borstelen of een vlecht mogen leggen in hun manen. Is een kinderfeestje met echte veulens, pony’s of paarden nog wat te spannend? Ook voor een paardenfeestje thuis zijn allerlei leuke activiteiten te bedenken.

Een schattige pony of toch een stoere hengst? 

Een kinderfeestje met een paardenthema is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Je vindt in onze collectie dan ook uitnodigingen in allerlei kleuren en met verschillende soorten paarden. Zo zitten er kaarten tussen met paarden die veel op een eenhoorn lijken, maar ook uitnodigingen waarvan de edele viervoeters zo weg kunnen galopperen. Nog niet helemaal zeker over het thema? Werp dan eens een blik op onze andere uitnodigingen met dieren.

Vind de perfecte uitnodiging met paard

Onze ontwerpers zitten elke dag aan de tekentafel om mooie, nieuwe uitnodigingen te maken. De collectie uitnodigingen voor paarden kinderfeestjes groeit dan ook gestaag. Om eenvoudig een leuke kaart te vinden, hebben we een filtermenu ontwikkeld. Heb je bijvoorbeeld een voorkeur voor een groene of misschien wel roze uitnodiging? Of zoek je naar een exemplaar met foto? In een paar muisklikken is de perfecte uitnodiging gevonden.

Tip: maak een gratis Kaartje2go account aan. Hiermee kun je je favoriete kaartjes opslaan in je eigen account.

Zelf een paarden uitnodiging ontwerpen

🐴 Hoefwerpen, paardje prik en op speurtocht door de stal. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het past wel in het thema van een paardenfeestje. Dit maakt het personaliseren van een uitnodiging met paarden ook zo leuk. Je kunt er alle kanten mee op!

  • Stap 1: kies een leuke uitnodiging met paarden uit onze collectie.
  • Stap 2: klik op ‘kaart bewerken’ om de online kaartenmaker te openen.
  • Stap 3: pas afbeeldingen naar wens aan en voeg foto’s toe (optioneel).
  • Stap 4: schrijf een leuke tekst en zet praktische informatie op de uitnodiging.
  • Stap 5: voeg grappige figuren of een achtergrond toe als finishing touch.

Is de uitnodiging voor het paardenfeestje klaar? Klik op ‘afronden’, kies het gewenste formaat en vervolg het bestelproces.

Heeft het paarden thema je geïnspireerd en wil je zelf een uitnodiging maken? Gebruik dan een blanco kaart in een vorm en kleur naar keuze als canvas. Als volleerd kunstenaar kun je hier van alles op aanbrengen. Denk aan leuke kiekjes van je kleine ruiter, maar ook aan afbeeldingen, figuren en kaders. De jarige job of jet tot het stralende middelpunt maken? Met een fotokaart zet je je kind in het zonnetje.

De paarden uitnodiging klaar? Uitdelen maar!

Helemaal door het dolle heen met de gratis proefdruk van de uitnodiging? Dan is het moment daar om de kaarten te bestellen. De meeste kinderen vinden het leuk om de uitnodigingen zelf uit te delen. Veel ouders kiezen daarom voor thuisbezorging. Wonen niet alle kinderen in de buurt? Je hebt ook de optie om de uitnodigingen direct te versturen. Heb je niet alle adressen? Geen zorgen; met een adresverzoek is je adressenboekje in een handomdraai compleet.

Voor welke verzendmethode je ook kiest: op doordeweekse dagen voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden. De kans is dus groot (95 procent) dat de uitnodigingen voor het kinderfeestje de volgende dag al op de mat liggen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.