Ga naar de inhoudGa naar het filter

Sinterklaas uitnodigingen

Het heerlijk avondje staat voor de deur, dus Sinterklaas is al druk bezig met de voorbereidingen van het sinterklaasfeest. En daar hoort ook het versturen van sinterklaas uitnodigingen bij. Sint is onwijs handig met onze kaartmaker, en maakt de mooiste uitnodigingen voor sinterklaasavond. Gaan jullie ook een sinterklaasfeest vieren? Nodig dan vrienden en familie uit met een feestelijke kaart in de stijl van 5 december. 

🎁 Bekijk ook onze andere sinterklaaskaarten voor een suikerzoete verrassing op de deurmat.

Uitnodiging voor het sinterklaasfeest

Vieren de kids een sinterklaasfeest op school, de opvang of in de buurt? Hoe leuk zou het zijn als ze hiervoor een speciale uitnodiging van Sinterklaas op de mat krijgen! De Sint is namelijk hartstikke handig met online sinterklaasfeest uitnodigingen versturen. Maar je kan de beste man natuurlijk ook een handje helpen. Ontwerp zelf in een mum van tijd een persoonlijke uitnodiging voor alle kindjes. Je kunt zelfs een foto toevoegen aan het ontwerp, dat maakt het (sint)feest pas echt compleet. 

De sinterklaaskaartjes zelf zijn versierd met pietjes, snoepgoed, het paard Ozosnel, Sinterklaas, de zak en de stoomboot. Deel de sint uitnodiging zelf uit, of laat ons de kaartjes direct naar de ontvangertjes sturen. Dan kan de Goedheiligman zich bezighouden met de belangrijke cadeauzaken.

🧸Over cadeaus gesproken: we hebben een heus Sinterklaas cadeau-assortiment! 

Verstuur een pakjesavond uitnodiging

Daar wordt aan de deur geklopt! Het zijn je vriendinnen en familieleden voor een heerlijke pakjesavond. Maar daarvoor moet je ze natuurlijk wel eerst nog even uitnodigen. En dat doe je volledig in sintstijl met onze pakjesavond uitnodigingen. Verstuur ze namens jezelf of Sinterklaas en maak het feest compleet met een sintbericht in rijmvorm. 

🥕Extra sinterklaastip: Leuke spelletjes voor pakjesavond! 

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.