Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging jungle kinderfeestje

De apen slingeren vrolijk door de bomen, de olifant eet een stuk taart en de leeuw brult ‘gefeliciteerd!’. Een jungle kinderfeestje is onvergetelijk, spannend en superleuk. Het is als een speurtocht vol mooie verrassingen. Voor ouders geeft het jungle thema houvast in het grote oerwoud: een rode – of beter gezegd: groene – draad. Dat de jungle veel te bieden heeft, zie je ook terug in onze collectie uitnodigingen. Bekijk ze maar eens! Voor welke jungle-tastische uitnodiging kies jij?

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Zo maak je de tofste uitnodiging voor een jungle kinderfeestje

Bij Kaartje2go vind je de tofste uitnodigingen voor een kinderfeestje in jungle thema. Extra fijn: een kaart maken is ook nog eens eenvoudig. Lees snel verder en ontdek hoe jij de perfecte uitnodiging maakt voor een onvergetelijk jungle kinderfeestje.

Eenvoudig een jungle-tastische uitnodiging kiezen

In een (regen)woud aan mooie jungle uitnodigingen kán je natuurlijk verdwalen. Daarom kun je de kaarten uit onze uitgebreide kaartencollectie makkelijk filteren. Zo vind je met een paar klikken op de knop de allerleukste uitnodigingen. Je kunt filteren op:

🌳  Leeftijd
De tijd vliegt, dat is iets wat zeker is. En daarom is de dag van de jarige jet of job een echt hoogtepunt. Misschien wordt jullie zoon of dochter alweer 7, 11 of 15 jaar. In het filtermenu kun je aangeven hoe oud het feestvarken wordt. Vervolgens verschijnen er verschillende jungle uitnodigingen voor deze leeftijd.

🌳  Activiteit

Wordt er tijdens het kinderfeestje gezwommen of staat er een hip dansfeestje op de planning? Pas de uitnodiging aan op de activiteit; kies voor een jungle ontwerp dat past bij bijvoorbeeld een zwemfeestje of discofeestje.

🌳  Thema 

Een kinderfeestje uitnodiging in jungle stijl kun je goed combineren met een ander thema. Misschien is een dinofeestje wel een droom. Of houdt hij/zij van prinsessen, piraten of paarden. Met een beetje verbeeldingskracht zijn ook zij te vinden in het oerwoud. Selecteer het thema waar je kind weg van is en ontdek de uitnodigingen.

🌳  Stijl

Is jullie kind een echte lolbroek of past juist een zacht karakter goed? Door te kiezen voor een uitnodiging in een stijl die bij jullie zoon of dochter past, maak je de kaart persoonlijk. Denk aan een grappige uitnodiging, stoer, lief of hip.

Tip: Maak een gratis Kaartje2go account aan. Zo kun je je favoriete kaartjes opslaan in je 

eigen account.

Jungle inspiratie? Maak je eigen creatie!

Wat een tof ontwerp heb je gekozen. Met onze kaartmaker maak je ‘m helemaal af. Hiervoor klik je op ‘kaart bewerken’. Wil je net dat extra boompje of een ander figuur toevoegen? Deze vind je onder ‘figuren’. Ook kaders zijn leuk, hiervoor klik je op ‘kaders’. Dan mist er nu nog één ding: tekst. Kies een leuk lettertype en typ de uitnodigingstekst. Deze tekst kun je groter of kleiner maken. Je kunt ook een kleur kiezen. Vergeet niet om alle praktische zaken te vermelden. Met deze tekst en een eventueel figuur of kader is de kaart écht af!

Hoe maak ik zelf een jungle kinderfeestje uitnodiging?

Heeft het jungle thema je geïnspireerd en wil je zelf een uitnodiging maken? Kies dan voor een blanco kaart. Hiermee kun je je eigen creatie omzetten tot de tofste uitnodiging. Je hebt hiermee alle vrijheid om de jungle vorm te geven. Een jungle met de allerhoogste bomen en allerlei dieren. Of een fotokaart met een foto van jullie zoon of dochter in de jungle: het kan allemaal.

De jungle uitnodiging voor het kinderfeestje bestellen of versturen

Ben jij helemaal happy met de uitnodiging? Dan is het tijd om de uitgenodigde kids net zo blij te maken. We gaan de kaart bestellen! Wil jullie zoon of dochter de uitnodigingen uitdelen, bijvoorbeeld in de klas of in de straat? Voer dan als adres jouw eigen adres in en ontvang de uitnodigingen thuis. Als er kindjes zijn die hij of zij niet zo vaak ziet, kunnen de uitnodigingen ook verstuurd worden. Voer dan de adressen in van deze kinderen. Vervolgens kies je een verzenddatum en kunnen de uitnodigingen op de post. 

5 redenen waarom uitnodigingen versturen met Kaartje2go een feestje is

We snappen dat het organiseren van een kinderfeestje best pittig kan zijn. Je wilt er een onvergetelijke dag van maken zonder gedoe. Daarom helpen we je om van de voorbereidingen een feestje te maken. Dat doen we zo:

  1. We maken het bestellen van uitnodigingen zo eenvoudig mogelijk. Dat doen we onder andere met ons filtermenu.
  2. We bieden leuke extra’s. Denk aan mooie papiersoorten, hippe enveloppen en coole sluitzegels.
  3. We geven korting. Je ontvangt deze korting als je ingelogd bent, maar ook als je meer jungle uitnodigingen bestelt.
  4. We versturen supersnel. Bestel je op werkdagen voor 20:00 uur, dan worden de kaartjes vandaag nog verzonden.
  5. We helpen je graag. Zie je door de bomen het bos niet meer? Onze medewerkers staan voor jou klaar.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.