Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodiging voetbal kinderfeestje

Hoera! Jullie zoon of dochter is binnenkort jarig en viert een kinderfeestje. Ben je op zoek naar een leuk thema? Denk dan eens aan een voetbalfeestje. Organiseer een toernooitje, ga naar een wedstrijd of laat het elftal trainen door een echte coach. Welke invulling je er ook aan geeft: met een stoere uitnodiging lopen de kinderen al helemaal warm!

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

De leukste uitnodigingen voor een voetbalfeestje

Met een voetbalfeestje kun je alle kanten op. Van een professionele voetbaltraining volgen tot het bijwonen van een wedstrijd van jullie favoriete club. Meer in voor een DIY feestje? Met een thema als voetbal is dit kinderspel. Bedenk een aantal leuke spelletjes, versier het huis met voetbal decoratie en flans een passend menu in elkaar. In alle gevallen kan een bijpassende voetbal uitnodiging niet ontbreken bij het kinderfeestje. En daarvoor ben je bij Kaartje2go aan het goede adres.

Tussen onze uitnodigingen voor kinderfeestjes staan hippe, moderne en stoere ontwerpen. Sommige met een foto erop, andere met de leeftijd op een prominente plek. Moet er een andere leeftijd op de uitnodiging komen? Met de handige kaartmaker is het zo aangepast.

Uitnodiging kinderfeestje voetbal klaar? Versturen maar!

Klopt alle informatie op de uitnodiging en is het ontwerp een échte winnaar geworden? Dan kan de uitnodiging voor het voetbal kinderfeestje naar de drukker. 

  • Thuis ontvangen: staat je profvoetballer in spé te trappelen om de uitnodigingen zelf uit te delen op het schoolplein? Laat de kaarten thuis bezorgen en stop ze zelf in een envelop, eventueel met sluitzegel.
  • Direct versturen: voor wie liever de kaarten direct op de post doet, is dit de beste optie. Geef de adressen aan ons en de uitnodigingen vallen in 95 procent van de gevallen de volgende dag al op de mat.

Nu een voetbal kinderfeestje, volgend jaar …?

Kinderfeestjes met een thema zijn vaak een groot succes. Je kind mag in de verkleedkist duiken, zich laten schminken of lekker knutselen. Feestjes met een dino, jungle of piraten thema zorgen dan ook voor blije gezichtjes. Nog wat inspiratie nodig om het kinderfeestje het festijn van het jaar te maken? Op onze blog vind je de leukste tips en ideeën.

Veelgestelde vragen over voetbal kinderfeestjes

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.