Ga naar de inhoud

Uitnodiging voetbal kinderfeestje

Hoera! Jullie zoon of dochter is binnenkort jarig en viert een kinderfeestje. Ben je op zoek naar een leuk thema? Denk dan eens aan een voetbalfeestje. Organiseer een toernooitje, ga naar een wedstrijd of laat het elftal trainen door een echte coach. Welke invulling je er ook aan geeft: met een stoere uitnodiging lopen de kinderen al helemaal warm!

 • Gratis proefdruk
 • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
 • CO2-neutraal gedrukt
 • Gratis proefdruk
 • Eenvoudig personaliseren
 • CO2-neutraal gedrukt

Vind de leukste uitnodigingen voor een voetbalfeestje

Met een voetbalfeestje kun je alle kanten op. Van een professionele voetbaltraining volgen tot het bijwonen van een wedstrijd van jullie favoriete club. Meer in voor een DIY feestje? Met een thema als voetbal is dit kinderspel. Bedenk een aantal leuke spelletjes, versier het huis met voetbal decoratie en flans een passend menu in elkaar. In alle gevallen kan een bijpassende voetbal uitnodiging niet ontbreken bij het kinderfeestje. En daarvoor ben je bij Kaartje2go aan het goede adres.

Tussen onze uitnodigingen voor kinderfeestjes staan hippe, moderne en stoere ontwerpen. Sommige met een foto erop, andere met de leeftijd op een prominente plek. Moet er een andere leeftijd op de uitnodiging komen? Met de handige kaartmaker is het zo aangepast.

Heb je samen met jullie Ronaldo in spe de perfecte uitnodiging voor het voetbal kinderfeestje gevonden? Dan is het tijd om te personaliseren! En dat is makkelijker dan je denkt, kijk maar: 

 • Kies je favoriete voetbal uitnodiging uit de collectie en kies op ‘Kaart bewerken’. 
 • In de kaartmaker is het feest met gezellige figuren, achtergronden en kaders voor op de kaart. 
 • Ga voor een persoonlijke touch toe met een foto en zet de aanvoerder in het zonnetje. 
 • Vergeet niet de praktische informatie over het kinderfeestje en de leeftijd van de jarige op het kaartje te zetten. 
 • Met een feestelijke tekst maak je de uitnodiging helemaal af. 
 • Alles in kannen en kruiken? Tijd voor de aftrap en plaats je bestelling!

Maak het jezelf makkelijk en kopieer een van onze vrolijke voorbeeldteksten voor je kinderfeestje uitnodiging.

Uitnodiging kinderfeestje voetbal klaar? Versturen maar!

Klopt alle informatie op de uitnodiging en is het ontwerp een échte winnaar geworden? Dan kan de uitnodiging voor het voetbal kinderfeestje naar de drukker. 

Thuis ontvangen: staat je profvoetballer in spé te trappelen om de uitnodigingen zelf uit te delen op het schoolplein? Laat de kaarten thuis bezorgen en stop ze zelf in een envelop, eventueel met sluitzegel.
 

Direct versturen: voor wie liever de kaarten direct op de post doet, is dit de beste optie. Geef de adressen aan ons en de uitnodigingen vallen in 95 procent van de gevallen de volgende dag al op de mat.

Met een Kaartje2go account mag je een gratis proefdruk bestellen. Je ontvangt de kaart dan thuis samen met een aantal papiersoorten en enveloppen: leuke extra’s om de uitnodiging helemaal mee af te maken. Toch nog iets aan de uitnodiging veranderen? Je kunt je uitnodiging voor het voetbalfeestje terugvinden onder ‘Jouw proefdrukken’. Open de online kaartmaker, pas de kaart naar wens aan en maak je bestelling definitief.

Nu een voetbal kinderfeestje, volgend jaar …?

Kinderfeestjes met een thema zijn vaak een groot succes. Je kind mag in de verkleedkist duiken, zich laten schminken of lekker knutselen. Feestjes met een dino, jungle of piraten thema zorgen dan ook voor blije gezichtjes. Nog wat inspiratie nodig om het kinderfeestje het festijn van het jaar te maken? Op onze blog vind je de leukste tips en ideeën.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.195 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.