Ga naar de inhoud

Uitnodiging survival kinderfeestje

 • Gratis proefdruk
 • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
 • CO2-neutraal gedrukt
 • Gratis proefdruk
 • Eenvoudig personaliseren
 • CO2-neutraal gedrukt

Hoera! Je stoere superster is bijna jarig en geeft een survival kinderfeestje. Daar horen natuurlijk de allerleukste uitnodigingen bij. Maak alle vriendjes en vriendinnetjes alvast enthousiast met een survival uitnodiging. Wordt je meisje of jongen vrolijk van een feestelijke, zelf ontworpen uitnodigingen? Personaliseer de survival kaartjes dan makkelijk en snel.

Uitnodigingen maken voor het survival kinderfeestje

De survival uitnodigingen maken voor het kinderfeestje van je mini is zo gepiept. Maar het is ook ontzettend leuk om de kaarten te personaliseren tot ze perfect zijn. Plaats leuke figuren en kleuren toe en vergeet geen feestelijke foto van de jarige toe te voegen. 

Ons aanbod survival kinderfeestje uitnodigingen

Bij Kaartje2go vind je grootste collectie kaarten van Nederland. Er is dus altijd een kaartje dat helemaal bij jou past. Zo ook een uitnodigingen voor het survival kinderfeestje van de jarige job of jet! Survival is een buitensport die meestal in een bos wordt uitgeoefend. Daar past een uitnodiging in de jungle of met dieren ook fantastisch bij. Wordt het partijtje gecombineerd met een slaapfeestje of vieren jullie het tijdens Halloween? Kijk dan eens naar uitnodigingen met deze thema. 

Vind de perfecte uitnodigingen voor het survival kinderfeestje

Maak gebruik van ons handige filtermenu aan de linkerkant van pagina. Vink alle thema’s, stijlen en vormen aan die echt niet mogen ontbreken op de kaartjes. Denk bijvoorbeeld aan dieren zoals paarden of dinosaurussen. Of kijk naar kaarten in de leeftijdscategorie van het feestbeest. Zo zijn er uitnodigingen voor peuters en kleuters, maar ook speciaal voor tieners. Op die manier vind je snel de meest perfecte survival uitnodiging voor een fantastisch kinderfeestje. 

Maak een gratis Kaartje2go account

Met een Kaartje2go account profiteren je van veel leuke voordelen. Zo kun je de zelfgemaakte uitnodigingen opslaan en op een later moment verder gaan met ontwerpen. Daarnaast hebben we een ingelogde klantenkorting van maar liefst 10%, krijg je de eerste proefdruk én je eerste kaartje helemaal gratis. 

Uitnodigingen maken voor het kinderfeestje van je superster gaat eenvoudig en snel met onze handige kaartmaker. Zo kan de jarige lekker snel de uitnodigingen uitdelen aan alle vriendjes en vriendinnetjes. We zetten de stappen om een kaart te maken voor je op een rij: 

 • Kies een kaart uit onze collectie kinderfeestje uitnodigingen of ga voor een van onze blanco-kaarten.
 • Klik op ‘Kaart bewerken’ en start met het personaliseren van de gekozen uitnodiging.
 • Voeg een vrolijke foto van de jarige job of jet toe en plaats feestelijke figuren op de kaart. 
 • Schrijf een bijpassende tekst en vermeld met alle nodige informatie.
 • Bestel de uitnodigingen en laat je mini deze uitdelen aan alle vriendjes en vriendinnetjes Je kunt de kaarten ook rechtstreeks versturen. 

🎈Tip: Laat je inspireren door onze  voorbeeldteksten voor kinderfeestjes uitnodigingen.

De uitnodigingen voor het survival kinderfeestje bestellen

Na het ontwerpen is het tijd om de kaartjes te bestellen. We hebben naast de uitnodigingen leuke extra’s die je bestelling helemaal af kunnen maken. 

Als je helemaal tevreden bent met het ontwerp van de kaartjes is het tijd voor de leuke extra’s. Laat de uitnodigingen bijvoorbeeld drukken op een van onze luxe papiersoorten. Zo is de papiersoort ‘glans’ heel mooi bij fotokaarten. Stop de survival uitnodigingen in een gekleurde envelop met een stoere kleur zoals kraft en plak deze dicht met een bijpassende sluitzegel. Vergeet de namen van alle vriendjes en vriendinnetjes niet op een vrolijke adressticker te schrijven. En dan zijn de kaartjes klaar om uitgedeeld te worden door de jarige job of jet. 

De survival uitnodigingen voor het kinderfeestje versturen

De uitnodigingen versturen kan op twee verschillende manieren: Rechtstreeks versturen naar alle uitgenodigde kinderen, of alle uitnodigingen in een pakketje thuis ontvangen. We leggen beide opties voor je uit. 

Rechtstreeks versturen

Met deze optie worden alle kaartjes Rechtstreeks door ons verstuurd naar alle kinderen die uitgenodigd zijn. Het enige wat jij en de jarige hoeven te doen is de uitnodigen ontwerpen en de adressen te verzamelen. Hierbij helpen we jullie ook graag een handje met onze adresverzoeker. Stuur een adresverzoek naar de ouders van de kinderen, zij vullen het verzoek in en de adressen staan automatisch in het adresboek op je Kaartje2go account. Deze manier van verzenden is handig wanneer (sommige) vriendjes en vriendinnetjes van je jarige mini ver weg wonen, of als je kindje jarig is in de vakantie. 

Thuis ontvangen

Als je voor deze optie kiest versturen we alle kaarten in een pakketje naar je thuis. Versier de kaarten zelf met de extra’s die je misschien besteld hebt. Deze zijn namelijk alleen te bestellen wanneer je de kaarten thuis ontvangt. Wanneer de kaarten in de envelop zitten zijn ze klaar om door het feestbeest uitgedeeld te worden. 

🎈Tip: Wanneer je de uitnodigingen voor het survival kinderfeestje voor 20:00 uur besteld op werkdagen, doen we ze diezelfde dag nog op de post!

Hulp nodig bij het bestellen van de survival kinderfeestje uitnodigingen?

Is het ontwerp van de uitnodigingen klaar, maar heb je nog een vraag? Kijk dan eens tussen de veelgestelde vragen, misschien zit jouw vraag daar wel tussen. Als je liever direct contact hebt met een van onze medewerkers, dan kan je altijd contact opnemen met ons klanttevredenheidsteam. Zij staan voor je klaar om je verder te helpen.

Leuk om te bekijken: Lees ons feestelijke Kaartje2go blog voor inspiratie, tips en trics voor een fantastisch kinderfeestje voor je jarige superster!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.