Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging survival kinderfeestje

Hoera! Je stoere superster is bijna jarig en geeft een survival kinderfeestje. Daar horen natuurlijk de allerleukste uitnodigingen bij. Maak alle vriendjes en vriendinnetjes alvast enthousiast met een survival uitnodiging. Wordt je meisje of jongen vrolijk van een feestelijke, zelf ontworpen uitnodigingen? Personaliseer de survival kaartjes dan makkelijk en snel.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging voor een survival kinderfeestje maken

Uitnodigingen maken voor het kinderfeestje van je superster gaat eenvoudig en snel met onze handige kaartmaker. Zo kan de jarige lekker snel de uitnodigingen uitdelen aan alle vriendjes en vriendinnetjes. We zetten de stappen om een kaart te maken voor je op een rij: 

  • Kies een kaart uit onze collectie kinderfeestje uitnodigingen of ga voor een van onze blanco-kaarten.
  • Klik op ‘Kaart bewerken’ en start met het personaliseren van de gekozen uitnodiging.
  • Voeg een vrolijke foto van de jarige job of jet toe en plaats feestelijke figuren op de kaart. 
  • Schrijf een bijpassende tekst en vermeld met alle nodige informatie.
  • Bestel de uitnodigingen en laat je mini deze uitdelen aan alle vriendjes en vriendinnetjes Je kunt de kaarten ook rechtstreeks versturen. 

🎈Tip: Laat je inspireren door onze  voorbeeldteksten voor kinderfeestjes uitnodigingen.

De survival uitnodigingen voor het kinderfeestje versturen

De uitnodigingen versturen kan op twee verschillende manieren: Rechtstreeks versturen naar alle uitgenodigde kinderen, of alle uitnodigingen in een pakketje thuis ontvangen. We leggen beide opties voor je uit. 

  • Rechtstreeks versturen: Met deze optie worden alle kaartjes Rechtstreeks door ons verstuurd naar alle kinderen die uitgenodigd zijn. Het enige wat jij en de jarige hoeven te doen is de uitnodigen ontwerpen en de adressen te verzamelen. Hierbij helpen we jullie ook graag een handje met onze adresverzoeker. Stuur een adresverzoek naar de ouders van de kinderen, zij vullen het verzoek in en de adressen staan automatisch in het adresboek op je Kaartje2go account. Deze manier van verzenden is handig wanneer (sommige) vriendjes en vriendinnetjes van je jarige mini ver weg wonen, of als je kindje jarig is in de vakantie. 
  • Thuis ontvangen: Als je voor deze optie kiest versturen we alle kaarten in een pakketje naar je thuis. Versier de kaarten zelf met de extra’s die je misschien besteld hebt. Deze zijn namelijk alleen te bestellen wanneer je de kaarten thuis ontvangt. Wanneer de kaarten in de envelop zitten zijn ze klaar om door het feestbeest uitgedeeld te worden. 

🎈Tip: Wanneer je de uitnodigingen voor het survival kinderfeestje voor 20:00 uur besteld op werkdagen, doen we ze diezelfde dag nog op de post!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.