Ga naar de inhoud

Uitnodiging disco kinderfeestje

Zelfgemaakte punch drinken, eindeloos veel TikTok dansjes en swingen in een glinsterende outfit: een kinderfeestje met disco thema is een gegarandeerde hit onder kinderen. Hen laten weten in welk huis ze uit hun dak mogen gaan? Maak samen met je zoon of dochter een coole uitnodiging en vertel waar en wanneer het feestje los gaat.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging disco feestje maken? Zo doe je dat!

Je zoon of dochter is jarig en dat is reden voor een feestje! En niet zomaar een feestje, maar een disco kinderfeestje. Een feest is geen feest zonder feestgangers. Kies daarom een leuk ontwerp uit en pas ‘m naar wens aan in onze kaartmaker.

Een uitnodiging voor een disco kinderfeestje is zo gemaakt bij Kaartje2go:

  1. Kies één van de feestelijke disco uitnodigingen.
  2. Klik op ‘Kaart bewerken’ en open de kaartmaker.
  3. Voeg leuke figuren, grappige foto’s en mooie kaders toe.
  4. Schrijf een swingende tekst én zet praktische informatie op de uitnodiging.
  5. Pas de grootte, kleur en positie van de tekst aan.
  6. De uitnodiging is klaar. Waar mag-ie naartoe?

Psst … meer uitnodigingen = meer korting!

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daarom geven we oplopende korting naarmate je meer kaarten bestelt. Ook komt een extra kaartje vaak goed uit voor als je nog een kindje wilt uitnodigingen of er een als herinnering wilt houden.

Voor elke disco party de perfecte uitnodiging!

Thuis, in het zwembad of in de schuur van een boerderij: het zijn allemaal geschikte plekken voor een disco kinderfeestje. Hoewel de locatie kan verschillen, hebben alle discofeestjes een aantal dingen gemeen: een discobal, confetti en leuke deuntjes om op los te gaan. Op veel van onze uitnodigen komen deze feestelijke elementen dan ook terug. Wil je de disco party in een extra feestelijk jasje steken? Geef het kinderfeestje dan een tropisch tintje. Zijn de kinderen al iets ouder? Met glow in the dark decoratie maak je er een onvergetelijke dag van.

Zelf een uitnodiging voor een disco kinderfeestje ontwerpen

Al onze ontwerpen zijn eenvoudig te personaliseren. Je eigen draai aan een uitnodiging geven is dan ook een fluitje van een cent met onze kaartmaker. Barst je van de inspiratie? Helemaal zelf een kaart maken kan natuurlijk ook!

✨ Start met een blanco kaart: je eigen teksten schrijven, foto’s uploaden en lettertype kiezen. In de kaartmaker heb je alle vrijheid om de uitnodiging eenvoudig en snel te personaliseren. Een mooie achtergrond en swingende figuren maken de kaart helemaal af.

Start met een fotokaart: een foto als uitgangspunt, een collagekaart met meerdere foto’s of een bestaand ontwerp met foto’s erop? Welk ontwerp je ook kiest; de kwaliteit van de fotokaarten is van het hoogste niveau en maakt de jarige job of jet het stralende middelpunt.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.