Ga naar de inhoud

Uitnodiging kinderfeestje graffiti

Gefeliciteerd! Je kind is bijna jarig en dat is reden genoeg voor een fantastisch kinderfeestje. Is het feestbeest een echte kunstenaar en gaan alle potloden, stiften en potjes verf er zo doorheen? Dan past een graffiti kinderfeestje helemaal bij de verjaardag van jullie zoon of dochter

Graffiti uitnodigingen voor het kinderfeestje maken

Bij ons maak je in een handomdraai de mooiste uitnodigingen voor het graffiti feestje van je kind. Oefen je creativiteit alvast in onze handige kaartmaker, hier maak je namelijk snel en makkelijk de mooiste uitnodigingen. Kies een mooie kaart uit onze collectie en start met ontwerpen, bewerken en personaliseren. Hiervoor hoef je dus niet met potloden, spuitbussen en stiften aan de slag. 

Ons aanbod uitnodigingen voor een graffiti kinderfeestje

Bij een creatief kinderfeestje past natuurlijk een uitnodiging in graffiti thema. Kies een leuke kaart uit een van onze graffiti uitnodigingen en pas hem helemaal naar wens aan zodat hij perfect bij de jarige past. Wordt je kindje bijvoorbeeld 10 jaar, of zit hij/zij al verder in de tienerjaren, verwerk dit dan door de leeftijd groot op de kaart te zetten. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor het ontwerpen van een perfecte graffiti uitnodiging. Dat kan ook niet anders, Kaartje2go heeft namelijk de grootste kaartencollectie van Nederland. 

Vind de perfecte graffiti feest uitnodiging

Maak het jezelf gemakkelijk en filter door alle opties heen. Met behulp van ons filtermenu vind je snel het allermooiste kaartje voor jullie kleine kunstenaar. Klik net zoveel voorkeuren, thema’s en stijlen aan als je zelf wil totdat er nog maar een paar kaarten overblijven. Zo kom je extra snel bij de perfecte kaart uit, heel handig dus!

Maak een gratis Kaartje2go account aan

Maak een account bij ons aan en geniet van ontzettend veel voordelen en extra’s. We zetten ze even voor je op een rijtje:

 • Sla je kaartjes op in je account. Al je ontwerpen worden automatisch opgeslagen. Zo hoef je de uitnodigingen niet in een keer af te maken en kan je ermee aan de slag wanneer je zelf wil. 
 • Profiteer van onze ingelogde klantenkorting. Deze varieert van 10 cent tot 1 euro per kaart en staat automatisch aan als je ingelogd bent. Dat scheelt!
 • Ontvang je eerste proefdruk gratis. Extra handig als je de kaart nog even wil checken voordat je deze besteld. 
 • Je eerste kaartje is helemaal gratis. Ontvang je eerste kaartje helemaal gratis en voor niets. Ee cadeautje van ons, voor jou!

Zelf een uitnodiging ontwerpen voor het graffiti kinderfeestje

Zelf de echte kunstenaar in jezelf naar boven halen? Kies er dan voor om te beginnen met een blanco kaart. Op deze manier kan je helemaal zelf bepalen hoe de uitnodiging eruit gaat zien. Ga voor een vrolijke achtergrond en schrijf er een leuke tekst bij in een graffiti lettertype. Maak er een fotokaart van door mooie foto’s van de jarige kunstenaar op de uitnodiging te plaatsen en voeg vrolijke figuren toe. Varieer met allerlei kleuren en kaders tot de kaart helemaal perfect is. 

Een creatieve graffiti uitnodiging heb je al in een paar stappen gemaakt. Wij zetten ze voor je onder elkaar:

 • Kies een kaart uit onze kinderfeestje uitnodigingen collectie of start met een blanco kaart. 
 • Klik op ‘Kaart bewerken’ en laat je creativiteit de vrije loop door helemaal los te gaan in de kaartmaker. 
 • Voeg een feestelijke foto toe van de jarige en combineer dit met een leuk lettertype en/of vrolijke figuren.
 • Schrijf een bijpassende tekst met alle nodige informatie zoals datum, tijd en locatie. 
 • Controleer de uitnodigingen en bestel ze als je helemaal tevreden bent. Zo kan jullie kleine Picasso de meesterwerken uitdelen aan al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes.

🎈Tip: Bekijk onze voorbeeldteksten voor op een kinderfeestje uitnodiging voor extra inspiratie.

Uitnodigingen voor het graffiti kinderfeestje bestellen

Als het graffiti ontwerp klaar is, dan is het bestellen van de kaartjes ook zo gepiept. Voeg nog een aantal leuke extra’s toe om de uitnodigingen nog meer creativiteit uit te laten stralen. Zo hebben we luxe papiersoorten, gekleurde enveloppen en bijpassende sluitzegels. Een leuke opwarmer voor alle uitgenodigde kinderen. 

Dit kan met onze te gekke extra’s. Deze leuke toevoegingen maken je uitnodigingen helemaal af:

 • Luxe papiersoorten: Kies de papiersoort die het beste bij de uitnodiging past. Zo is de papiersoort ‘glans’ heel mooi bij fotokaarten. Ook hebben we gratis gerecycled papier, leuk om eens te proberen. 
 • Gekleurde enveloppen: Verpak de uitnodiging in een leuke gekleurde envelop. Helemaal leuk als deze past bij de kleur van de uitnodiging. We hebben kleuren die variëren van wit tot goud en van zilver tot blauw en roze. Dit geeft de uitnodiging een extra boost. 
 • Bijpassende sluitzegels: Plak de envelop dicht met een mooie sluitzegel en geef de uitnodiging extra sfeer. Zo krijgen de kinderen al een leuk voorproefje van de uitnodiging en het feestje. 

De graffiti kinderfeestje uitnodigingen versturen

Uitnodigingen versturen kan op twee verschillende manieren. Thuis ontvangen in een pakketje of direct naar de uitgenodigde kinderen versturen. We leggen beide opties voor je uit.

Thuis ontvangen

Met deze optie ontvang je alle kaarten en eventuele extra’s thuis in een pakketje. Versier de uitnodigingen zelf met extra’s en geef ze mee aan de jarige job om ze uit te delen aan al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes. 

 

Rechtstreeks versturen

Kies je voor deze optie, dan bestel je de kaarten en laat je ons de rest van het werk doen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je kindje jarig is in de vakantie of als er vriendjes of vriendinnetjes ver weg wonen. Met deze optie versturen wij namelijk alle uitnodigingen direct naar de adressen van de uitgenodigde kinderen. Bij deze optie is het helaas niet mogelijk om extra’s te bestellen. 

Welke optie je ook kiest, we versturen ze supersnel! Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, is vandaag nog verzonden namelijk. In 95% van de gevallen liggen de kaartjes de volgende dag op de mat.

Hulp nodig bij het bestellen van de graffiti kinderfeestje uitnodigingen?

Heb je nog een extra vraag, of kom je er toch niet helemaal uit? Bekijk dan de pagina met veelgestelde vragen. Als je vraag hier niet tussen staat mag je ook altijd contact opnemen met ons klanttevredenheidsteam. Zij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

🎈Tip: Bekijk onze feestelijke blog voor meer inspiratie en tips voor feestjes, uitnodigingen en andere activiteiten. 

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.