Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging graffiti kinderfeestje

Gefeliciteerd! Je kind is bijna jarig en dat is reden genoeg voor een fantastisch kinderfeestje. Is het feestbeest een echte kunstenaar en gaan alle potloden, stiften en potjes verf er zo doorheen? Dan past een graffiti kinderfeestje helemaal bij de verjaardag van jullie zoon of dochter

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Graffiti uitnodigingen voor het kinderfeestje maken

Bij ons maak je in een handomdraai de mooiste uitnodigingen voor het graffiti feestje van je kind. Oefen je creativiteit alvast in onze handige kaartmaker, hier maak je namelijk snel en makkelijk de mooiste uitnodigingen. Kies een mooie kaart uit onze collectie en start met ontwerpen, bewerken en personaliseren. Hiervoor hoef je dus niet met potloden, spuitbussen en stiften aan de slag. 

Een creatieve graffiti uitnodiging heb je al in een paar stappen gemaakt. Wij zetten ze voor je onder elkaar:

  • Kies een kaart uit onze kinderfeestje uitnodigingen collectie of start met een blanco kaart. 
  • Klik op ‘Kaart bewerken’ en laat je creativiteit de vrije loop door helemaal los te gaan in de kaartmaker. 
  • Voeg een feestelijke foto toe van de jarige en combineer dit met een leuk lettertype en/of vrolijke figuren.
  • Schrijf een bijpassende tekst met alle nodige informatie zoals datum, tijd en locatie. 
  • Controleer de uitnodigingen en bestel ze als je helemaal tevreden bent. Zo kan jullie kleine Picasso de meesterwerken uitdelen aan al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes.

🎈Tip: Bekijk onze voorbeeldteksten voor op een kinderfeestje uitnodiging voor extra inspiratie.

Vind de perfecte graffiti feest uitnodiging

Bij een creatief kinderfeestje past natuurlijk een uitnodiging in graffiti thema. Kies een leuke kaart uit een van onze graffiti uitnodigingen en pas hem helemaal naar wens aan zodat hij perfect bij de jarige past. Wordt je kindje bijvoorbeeld 10 jaar, of zit hij/zij al verder in de tienerjaren, verwerk dit dan door de leeftijd groot op de kaart te zetten. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor het ontwerpen van een perfecte graffiti uitnodiging. Dat kan ook niet anders, Kaartje2go heeft namelijk de grootste kaartencollectie van Nederland. 

Maak het jezelf gemakkelijk en filter door alle opties heen. Met behulp van ons filtermenu vind je snel het allermooiste kaartje voor jullie kleine kunstenaar. Klik net zoveel voorkeuren, thema’s en stijlen aan als je zelf wil totdat er nog maar een paar kaarten overblijven. Zo kom je extra snel bij de perfecte kaart uit, heel handig dus!

Zelf een uitnodiging ontwerpen voor het graffiti kinderfeestje

Zelf de echte kunstenaar in jezelf naar boven halen? Kies er dan voor om te beginnen met een blanco kaart. Op deze manier kan je helemaal zelf bepalen hoe de uitnodiging eruit gaat zien. Ga voor een vrolijke achtergrond en schrijf er een leuke tekst bij in een graffiti lettertype. Maak er een fotokaart van door mooie foto’s van de jarige kunstenaar op de uitnodiging te plaatsen en voeg vrolijke figuren toe. Varieer met allerlei kleuren en kaders tot de kaart helemaal perfect is. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.