Ga naar de inhoudGa naar het filter
Uitnodiging eerste verjaardag

Uitnodiging eerste verjaardag

De eerste verjaardag van je kindje is uniek en bijzonder. Het is de eerste keer dat je kind cadeautjes krijgt en de eerste keer dat er een verjaardagstaart speciaal voor hem of haar is. Stuur een eerste verjaardag uitnodiging naar vrienden en familie en vier samen het feestje. Een kaartje voor de eerste verjaardag maak je heel eenvoudig zelf in onze kaartmaker.

  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Luxe papiersoorten
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau

De eerste verjaardag

De eerste verjaardag van je zoontje of dochtertje is een hele speciale gelegenheid, voor jullie als ouders, maar ook voor de rest van de familie. Het is leuk om familie en vrienden uit te nodigen om dit samen met jullie kleine te vieren! 

Hoewel een eenjarige het concept van een verjaardagsfeest niet begrijpt, is het vieren van een eerste verjaardag toch een hele speciale dag. Niet alleen voor jullie als ouders, maar zeker ook voor het kind is het bijzonder. Maak er een gezellig feest van met taart, slingers en ballonnen. 

En net als bij ieder feestje: vier het op een manier die bij jullie past. Je kan veel gasten uitnodigen om de eerste verjaardag te vieren, maar je kan het ook klein en bescheiden houden. Doe vooral wat bij jullie past. Vergeet niet om de 1 jaar uitnodigingskaarten te maken en te versturen. Op die manier kan iedereen bij de verjaardag van de eenjarige aanwezig zijn.

Ben je op zoek naar een uitnodiging voor een 1 jaar feestje? In onze collectie vind je veel uitnodigingskaarten voor kindjes van 1 jaar. Heb je een leuke kaart gevonden? Maak dan eenvoudig zelf een 1 jaar uitnodiging voor de baby.

Hoera 1 jaar uitnodiging

Wanneer jouw meisje of jongen 1 jaar wordt, dan is dat een speciale gelegenheid. En voor een bijzondere gebeurtenis als de eerste verjaardag van jouw kind wil je natuurlijk wel de allermooiste uitnodigingen. Met een leuke tekst als “Hoera 1 jaar” of “Ik word 1 jaar” nodig je goede vrienden, vriendinnen en familie uit voor een stukje taart en een gezellig kinderfeestje. Zo laat je op een originele manier weten wanneer de eerste verjaardag is. 

Kijk ook eens bij onze andere uitnodigingen voor een kinderfeestje of kaartjes voor een tweede verjaardag.

Uitnodiging eerste verjaardag maken

Een eerste verjaardag uitnodiging maken is heel eenvoudig. Begin met het zoeken van een uitnodiging in jouw stijl. Ga je voor een lief, stoer of hip uitnodigingskaartje? Gebruik de filterfunctie om direct te vinden waar je naar zoekt. Nadat je jouw favoriete uitnodiging hebt gevonden ga je naar de kaartmaker om het kaartje te maken.

In de kaartmaker kun je de uitnodiging aanpassen naar jouw wensen. Schrijf een leuke tekst in de kaart, pas de lettertypes en letterkleur aan en voeg een achtergrond toe. Kijk in de galerij naar leuke figuren en kaders om je kaart helemaal af te maken. Eigenlijk kun je alles aanpassen voor de 1 jaar verjaardagsuitnodiging. Daarnaast willen we je graag helpen bij jouw ontwerp. Neem contact op met onze klantenservice, we staan voor je klaar.

Wil je met de 1e verjaardag uitnodiging nog een stapje verder? Upload jouw eigen foto’s voor een gepersonaliseerd kaartje. Een uitnodiging maken met foto is voor iedereen leuk. Bovendien krijg je een uniek kaartje dat de moeite waard is om te bewaren.

Wil je een prinsessenfeest organiseren? Kijk dan eens bij onze prinsessenfeest uitnodigingen. 

Ideeën originele uitnodiging 1e verjaardag

Veel ouders zijn op zoek naar originele ideeën voor een uitnodiging van de 1e verjaardag. Wij geven je graag een paar tips:

  1. Laat jouw kind een tekening maken en maak daar een foto van. Gebruik de tekening als achtergrond van de kaart voor een uniek plaatje.
  2. Schrijf de kaart vanuit het kindje. Wij persoonlijk vinden het een leuk idee, maar het kan wel wat kinderachtig overkomen. Als je vrienden en familie dit wel kunnen waarderen, kun je de volgende tekst gebruiken: Hoi Naam, Zaterdag 2 juni word ik 1 jaar. Kom je ook een taartje eten? Het feest begint om 14:00 uur en is om 16:30 weer afgelopen. Laat je even weten of je komt? Liefs van Jente'.
  3. Maak een leuke kaart met een fotocollage van het eerste jaar. Pak bijvoorbeeld een foto van elke maand uit het eerste levensjaar. De groei van je kind is zo goed te zien en je krijgt er gelijk een originele uitnodiging voor terug.
  4. Organiseer een cakesmash fotoshoot. Zet je kindje voor de taart neer en ontdek wat er gebeurt. Hou je fototoestel bij de hand en schiet een mooi plaatje voor de eerste verjaardag uitnodiging.
  5. Met foto’s kun je nog veel meer leuke dingen doen. Bekijk onze fotokaart ideeën voor een verjaardagsfeest voor het maken van een originele uitnodiging met foto.
  6. Laat de kaarten thuisbezorgen en doe er zelf confetti bij in. Dit is een leuke verrassing en geeft een feestelijke sfeer.

Hopelijk heb je genoeg inspiratie om een originele uitnodiging 1 jaar te maken. Je vindt nog veel meer ideeën voor het vieren van de eerste verjaardag van je baby op onze blog!

Felicitatiekaartje voor de 1-jarige

Ben je op zoek naar een verjaardagskaart om de 1-jarige te feliciteren? Kijk dan eens bij onze verjaardagskaarten.  

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.