Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging piratenfeest

Ahoy maatje! Is jullie piraatje binnenkort jarig en wil je een leuk kinderfeestje organiseren? Plan dan een spannend piratenfeestje! Met een mooie piraten uitnodiging maak je alle kleine zeerovers direct enthousiast. Dat een piratenthema veel te bieden heeft, zie je ook terug in onze collectie kinderfeestje uitnodigingen. Neem ze maar eens onder de loep. Voor welke kaart kies jij?

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Gezocht: Een mast-erlijke uitnodiging voor een piraten kinderfeestje

Bij Kaartje2go vind je de gaafste uitnodigingen voor een piraten kinderfeestje. En een mooie kaart is trouwens zo veroverd. Onze speurneuzen hebben de stoerste ontwerpen namelijk al voor je opgespoord en tussen onze uitnodigingen voor een piratenfeest gezet. Handig, hè? 

💎 Van plan om een speurtocht naar een verloren schat op touw te zetten? Uitnodigingen met een schatkaart, stippellijnen en gouden munten laten menig kinderhart sneller kloppen. 

🌴 Vaak bevindt de ‘X’ van een schatkaart zich in de jungle van een onbewoond eiland. Daarom zie je op onze piraten uitnodigingen ook kompassen en glanzende kapmessen terug. 

🐒 Voor de jonge zeerovers zijn uitnodigingen met dieren als een aap, papegaai en haai ook ontzettend leuk. 

Zelf een piraten uitnodiging maken

Aye aye kapitein! Zelf een piraten uitnodiging maken is super eenvoudig met onze handige kaartmaker. Lees snel verder en ontdek hoe jij de perfecte uitnodiging maakt voor een onvergetelijk piratenfeestje.

Heb je een mooi ontwerp voor het kinderfeestje gevonden? In onze kaartmaker voeg je eenvoudig persoonlijke touches toe. De eerste stap: de tekst aanpassen. Niet genoeg ruimte voor alle tekst? Kies dan voor een kleiner lettertype of voeg een extra tekstvak toe. Als je de uitnodiging voor het piraten kinderfeestje nog mooier wilt maken, dan kun je figuren toevoegen. Ga bijvoorbeeld voor een piratenvlag, doodskop of verrekijker. Deze vind je onder “Figuren” als je “Piraten” intikt. 

🏴‍☠️ Er is er één jarig, hoera hoera. Dat kun je wel zien, dat ben JIJ! Tenminste… als er een foto op de piraten uitnodiging staat. In onze handige kaartmaker voeg je eenvoudig een foto van jullie jarige jongen of meisje toe.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.