Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Uitnodiging kinderfeestje peuter-kleuter

Kinderfeestjes zijn één van de jaarlijkse hoogtepunten voor een kind. Op zo’n dag krijg je namelijk veel cadeautjes en mag je lekker taart en snoep eten. Bij een kinderverjaardag of een kinderfeestje hoort natuurlijk ook een uitnodiging. Het is leuk om bijvoorbeeld een foto van je zoon of dochter te gebruiken op de uitnodiging of de leeftijd natuurlijk.  

Uitnodiging kinderfeestje 5 jaar (of kleuter)

5 jaar worden als kind is heel speciaal. Je hebt al iets meer bewustzijn en weet daardoor goed dat je in de schijnwerpers staat op die dag. Het is voor kids van (bijna) 5 vooral leuk om te spelen, in bijvoorbeeld een speeltuin. Daarnaast is het op deze leeftijd ook leuk om een thema te kiezen die centraal staat tijdens het kinderfeestje. Denk hierbij aan een piraten thema of prinsessen thema. 

Verjaardag kind 2 jaar (of peuter)

Als een kind 2 wordt spreken we natuurlijk niet echt van een kinderfeestje, maar meer van een verjaardagsfeestje. Het zijn voornamelijk vrienden en familie die hier normaliter voor uitgenodigd worden. Desalniettemin is dit wel een gelegenheid waarbij een mooie kinderfeest uitnodiging hoort met bijvoorbeeld een foto van jullie dreumes er op. 

Op zoek naar specifieke uitnodigingen voor de 1e verjaardag? Kijk dan eens op onze uitnodiging eerste verjaardag pagina.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10567 beoordelingen