Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?
Sinterklaascadeautjes onder de €10

Bij een sinterklaaskaartje is het leuk om ook een schoencadeautje mee te sturen. Op deze pagina hebben we onze cadeautjes onder €10 voor je verzameld, zodat je direct een keuze kunt maken! 

Kies bijvoorbeeld voor het Ztringz regenboogtouw. Ook het eenhoorn armbandje of een reep Tony’s Chocolonely zijn leuke schoencadeautjes. 

Een sinterklaaskaart met een schoencadeautje sturen

De tijd voor 5 december is elk jaar weer spannend. De Sint komt aan met een prominente boot, de pieten strooien pepernoten in het rond en op sinterklaasavond worden de kinderen verwend met de mooiste cadeaus! Ook is het een traditie om in de week voor Sints verjaardag een sinterklaascadeautje in de schoen te doen. Dit jaar doe je dat heel gemakkelijk door een schoencadeautje bij Kaartje2go te bestellen! Kies er een sinterklaaskaart bij en schrijf er een leuk boodschap van Sint en Piet op. De volgende sinterklaascadeautjes gaan zeker in de smaak vallen.

Reep chocola als schoencadeautje of bedankje

Wie zoet is krijgt lekkers, toch? Geef daarom chocola als schoencadeautje! Zowel volwassenen als kinderen worden altijd erg blij van chocola. Kies dus een heerlijke reep chocola van Tony’s Chocolonely of De Euforij. Van Tony’s Chocolonely heb je de keuze uit karamel zeezout, melk en puur en van De Euforij hebben we de smaken melk en puur. Wil je degene die de sinterklaasavond verzorgde bedanken voor de gastvrijheid of waren de sinterklaas en pieten die je inhuurde enthousiast tegen de kinderen? Dan is het ook leuk om als bedankje een sinterklaaskaart te sturen met een reep chocola! 

Boek bij je sinterklaaskaart

Als je zoon, dochter, kleinzoon of nichtje lief is geweest dit jaar, dan kun je hem of haar ook verrassen met een leuk boek! Wat dacht je van Het grote vaders en zonen voetbalboek, die de kleine voetbalfan samen met zijn vader kan lezen? De kleintjes kun je dan weer verrassen met het schattige en leerzame boek Wat zit er in een regenboog?

Stuur sieraden of speelgoed als schoencadeau!

Je maakt kinderen natuurlijk ook altijd blij met speelgoed. Geef bijvoorbeeld het Ztringz regenboogtouw cadeau, waar de leukste figuren mee gemaakt kunnen worden. Ook vind je bij Kaartje2go leuke sieraden. Verras de ontvanger met een rosékleurig armbandje met een eenhoorn of kies zilveren hartjesoorbellen bij je kaart. Met een persoonlijke boodschap van de Sint en een leuk schoencadeautje zal de ontvanger nog meer zin krijgen in het heerlijk avondje!