Ga naar de inhoudGa naar het filter
Valentijnskaarten

Valentijnskaarten

Valentijnscadeaubon confetti goud waardebon
Valentijnskaart met beer 'big hugs' en hart
Valentijnskaart met enkel hartje
Valentijnskaart vrouw met tulpen Ik hou van jou
Valentijnskaart speelkaarten 'We make a great pair'
Valentijnskaartje blij ei
Leuke Valentijns cadeaus
Lief valentijnskaartje in tattoo style hartje liefje
Valentijnskaart hart van hartjes dikke kus
Valentijnskaart one in 8 billion wereld hart
Valentijnskaart kikker verkikkerd op jou!
 Tegoedbon voor Valentijnsdag met plantjes spetters
TegoedbonValentijnsdag stijlvol grafisch foto
Valentijnskaart tegoedbon ticket lampjes foto hartjes
Valentijnskaart - Jij maakt mij blij
Grappige valentijnskaart aubergine perzik druppels emojis
Valentijnskaart handlettering dikke kus door de brievenbus
Valentijnskaart i love you from my head to my toes
Grappig Boobies valentijnskaart
Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
Valentijnskaartje bedankt voor wie jij bent met hartjes
Liefdeskaart Zo blij met jou katten en bloemen
Grappige valentijnskaart I love you very muts illustratie
Valentijnskaart jij bent mijn favorietje
Valentijnskaart kabouter kus door de brievenbus
Valentijnskaart twee egeltjes ik vind je lief met hartjes
  • Eenvoudig personaliseren
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden

Valentijnskaarten maken en versturen

Valentijnsdag is toch wel hét moment van het jaar om een kaartje te sturen. Een kaartje sturen is altijd een goed idee, maar op 14 februari, de dag van de liefde maakt je boodschap natuurlijk extra veel indruk. Laat jouw liefste dus weten dat je gek op hem of haar bent en verstuur een valentijnskaartje.

Valentijnskaart met foto maken

Wil je je valentijnskaart echt persoonlijk maken? Stuur dan een valentijnskaart met foto. Een kaart met eigen foto is de manier om jouw valentijnskaartje echt uniek te maken en je liefde maximaal te verrassen. Je valentijnskaart krijgt vast een mooi plekje in huis als je er een foto op zet. 

Kies je voor een valentijnskaart met foto, dan kun je beginnen met een blanco kaart en je eigen foto uploaden. Daarna maak je je kaart helemaal zelf in de stijl die jij mooi vindt. Voeg bijvoorbeeld lieve figuren, een leuk lettertype en een prachtig fotokader om de foto toe. Je kunt natuurlijk ook een van onze bestaande valentijnskaarten kiezen. Dan is het uploaden van een leuke selfie en het schrijven van een lieve tekst al voldoende. Kun je echt niet kiezen welke foto je op de kaart wilt gebruiken? Upload ze dan allemaal en maak je eigen valentijnskaart met een fotocollage.

Heb je een leuke valentijnskaart gekozen en deze aangepast naar je eigen wensen? Dan is het tijd om er een leuke valentijnstekst op te schrijven. 

De leukste valentijnskaarten van 2023 

Natuurlijk is het romantisch dat je voor je grote liefde de hoogste bergen en de diepste zeeën wilt doorkruisen. Maar voor het versturen van een valentijnskaart hoef jij de kou niet in. Je kunt namelijk heel eenvoudig je valentijnskaart online maken en versturen per post. Bij Kaartje2go vind je dan ook de leukste valentijnskaarten van 2023. De kaarten zijn er in veel verschillende stijlen, zodat we voor elke valentijn wel een leuk kaartje hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van grappige, romantische, klassieke of originele valentijnskaarten? Natuurlijk mogen de schattige elementen ook niet ontbreken. Kies daarom voor een valentijnskaart met hartjes, kusjes, knuffels of schattige dieren. 

Wist je trouwens dat veel vriendinnen elkaar ook een valentijnskaart sturen om hun vriendschap te vieren? Kies een leuke valentijnskaart voor je bestie of bekijk onze vriendschapskaarten!

Voorbeeld van de ultieme valentijnskaart

Hoe maak je eigenlijk de perfecte valentijnskaart? Het antwoord op die vraag is natuurlijk afhankelijk van de geliefde die je verrast. Een roze kaart met een hart is een klassiek voorbeeld van een valentijnskaart. Maar je kunt nog genoeg andere valentijnskaart inspiratie opdoen. Scroll bijvoorbeeld door onze galerij en selecteer het valentijnskaart voorbeeld dat het beste bij jou en je valentijn past. Ook wat betreft tekst inspiratie voor een valentijnskaart kun je een kijkje nemen in onze galerij. Of lees ons artikel over romantische liefdesquotes; daar vind je vast een valentijnsboodschap die als voorbeeld voor jouw persoonlijke kaartje kan dienen. Zo schiet Cupido ongetwijfeld raak! 

Supergrote valentijnskaarten en romantische cadeaus - voor oneindige liefdes

Wil je dit jaar je geliefde eens extra verrassen? Kies dan voor een supergrote valentijnskaart om te laten zien hoe groot jouw liefde is. Onze grootste kaart is maar liefst 21 x 30 centimeter groot! Genoeg ruimte voor een supergrote foto of een lange romantische liefdesbrief.

Wil je helemaal een groot gebaar maken? Dan kun je ook een cadeau bij je valentijnskaart versturen. Met een goede fles wijn of een heerlijke fles bier bezorg je jouw valentijn een fantastische dag. Onze verrukkelijke chocola, schitterende sieraden  en liefdevolle bloemzaadjes zijn ook een fantastisch idee. Deze cadeaus passen bovendien ook nog eens gewoon door de brievenbus. Wat zal jouw valentijn in de wolken zijn op 14 februari!

Je valentijnskaart anoniem sturen

Heb je een crush op iemand en wil je dit ongemerkt laten weten? Stuur je geheime liefde dan een anonieme valentijnskaart! Met een valentijnskaart zonder naam erop, verras je de ontvanger pas echt. Want van wie kan hij of zij nu een kaart ontvangen hebben? Een anonieme valentijnskaart is dan ook de manier om je liefde te laten spreken, zonder dat de ontvanger weet van wie hij of zij een kaartje heeft gekregen. Plaats trouwens geen foto op je anonieme valentijnskaart, want dan weet de ontvanger meteen wie zijn stille aanbidder is ;-)

Bij ons stuur je je valentijnskaarten altijd anoniem, want we zetten je naam en adres niet op de kaart. De ontvanger heeft wel altijd het recht om bij ons op te vragen van wie de kaart afkomstig is. Wij zijn vanuit de wet verplicht om deze informatie vrij te geven. Meer informatie hierover kun je lezen in onze privacyverklaring​.

Natuurlijk kun je je liefde ook wél kenbaar maken door je naam in de valentijnskaart te zetten. Extra leuk is het dan om ook de naam van je valentijn op de voorkant te zetten. Kijk hiervoor eens bij onze valentijnskaarten met naam.

Tekst op je valentijnskaart

Uiteindelijk draait Valentijnsdag om lieve gebaren (en chocola). Maar je kaart is pas echt af met een lieve tekst voor valentijn waarin je vertelt hoeveel je van hem of haar houdt. Maar hoe schrijf je een romantische boodschap om te laten weten hoe speciaal iemand voor je is? Wij hebben alvast een paar leuke valentijnsboodschap voorbeelden voor je bedacht:

  • Jij bent zo leuk
  • Wil je mijn valentijn zijn?
  • Jij hoort bij mij, Naam
  • Naam, ik hou van jou
  • Je bent een schatje!

Merk je dat je de tekst op je valentijnskaart voor hem of voor haar maar blijft herschrijven? Kijk dan voor inspiratie eens bij onze valentijnsteksten en liefdesgedichten!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.