Valentijnskaart maken

Een leuke, lieve (en eventueel anoniem) valentijnskaart maken

Een Valentijnskaart is de ultieme liefdesverklaring en daarnaast ook een mooi gebaar om iemand te laten zien dat je om hem/haar geeft. Het is mogelijk om een Valentijnskaart anoniem te sturen, zodat de ontvanger weet dat hij/zij een aanbidder/aanbidster heeft. Het is natuurlijk ook leuk om je geliefde een Valentijnskaart te sturen met je eigen naam er in, om te laten weten dat je van hem of haar houdt. Last but not least: de Valentijnskaart is ook het ultieme ‘vriendinnen-kaartje’: veel vriendinnen sturen elkaar een kaartje om te laten weten dat ze blij zijn met de vriendschap.

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen

iDeal, Overboeking, PayPal, Eenmalige machtiging, Creditcard

Veilig betalen
101% Garantie:
Niet goed = Geld terug

Daarom Kaartje2go

Kaartje2go krijgt een9.6 van 10uit 9228 beoordelingen

Hoe is Valentijnsdag ontstaan?

Valentijnsdag is waarschijnlijk ontstaan naar aanleiding van het verhaal van de Priester Valentinus. Op 14 februari 270 kreeg Valentinus de doodstraf. Volgens de legende liet hij een briefje achter voor de blinde dochter van de stadhouder met de tekst: van je Valentijn. Toen de dochter dit briefje vasthield, was zij ineens genezen en kon ze weer lezen. 

Anonieme Valentijnskaart

Als je als ontvanger een Valentijnskaart krijgt en niet weet van wie het kaartje komt, dan spreken we van een anonieme Valentijnskaart. Het is extra leuk om een stille aanbidder/aanbidster te hebben. Je gaat nadenken wie het kan zijn. Wie wil jou de liefde verklaren? Of aangeven dat hij/zij je leuk vindt? Mmm...

Tekst voor op een Valentijnskaart

Soms is het heel erg lastig om goed onder woorden te kunnen brengen wat je voor hem of voor haar voelt. Dan blijf je de tekst maar herschrijven en zelfs na de zoveelste poging blijf je zoekende. Een goede tip is om eens naar onze valentijnsteksten en liefdesgedichten te kijken. Allicht kan je één van deze leuke teksten gebruiken op jouw valentijnskaart of inspiratie uit de mooie gedichten putten.