Valentijnskaarten
ValentijnskaartenAll you need is love en een persoonlijk kaartje

Tips: start met eigen foto  |  cadeaus 🎁

Valentijnskaarten From my head tomatoes
Valentijnskaarten I've bean thinking about you
Valentijnskaarten You are one in a melon
Valentijnskaarten Don 't forget to bee awesome
Leuke Valentijns cadeaus
Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
  • Als beste getest!
  • CO2-neutraal gedrukt
  • Voor 20.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd!
Stijlvolle zwarte valentijnskaart met gouden hart en foto
Lieve valentijnskaart met hartjes, foto en I love you!
Valentijn jij boeit mij
Valentijnskaart 12 maanden fotocollage polaroid
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 14921 beoordelingen

Valentijnskaarten maken en sturen

Hét moment van het jaar om een kaartje te sturen is toch wel 14 februari: Valentijnsdag! Laat de liefste dus weten dat je gek op hem of haar bent en verstuur een valentijnskaartje. Een kaartje sturen is altijd een goed idee, maar op de dag van de liefde maakt je boodschap natuurlijk extra veel indruk. Stuur bijvoorbeeld anoniem een valentijnskaart of maak een persoonlijke valentijnskaart met je naam. Wist je trouwens dat veel vriendinnen elkaar ook een valentijnskaart voor hun vriendschap sturen? Kies een leuke valentijnskaart of ga voor een van onze vriendschapskaarten!

De leukste valentijnskaarten van 2020 

Bij ons vind je de leukste valentijnskaarten van 2020. Je kunt je valentijnskaart online maken en door ons laten versturen per post. Ga bijvoorbeeld voor een supergrote valentijnskaart en verras je geliefde dit jaar extra groots. Onze grootste kaart is maar liefst 21x30 cm groot! Je kunt natuurlijk ook voor een klein kaartje gaan, want met een lieve tekst laat je pas echt weten hoeveel je van iemand houdt. Onze valentijnskaarten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zodat we voor elke valentijn wel een leuk kaartje hebben. Wat dacht je van grappige, romantische, klassieke of originele valentijnskaarten? Natuurlijk mogen de schattige elementen niet ontbreken op je kaart. Ga bijvoorbeeld voor een valentijnskaart met dieren, hartjes of kusjes. 

Wist je trouwens dat je ook een cadeau bij je valentijnskaart kunt versturen? Kies bijvoorbeeld voor een goede fles wijn of bier, heerlijke chocola of een cadeaubon. Jouw valentijn zal in de wolken zijn op 14 februari!

Valentijnskaart met foto

Wil je je valentijnskaart echt persoonlijk maken? Stuur dan een valentijnskaart met foto! Zo maak je je valentijnskaartje uniek en zal je liefde erg verrast zijn. Ook krijgt je valentijnskaart vast een mooi plekje in huis als je er een foto op zet. Als je voor een valentijnskaart met foto kiest, kun je zelf beginnen met een blanco kaart en je foto plaatsen. Vervolgens maak je je kaart helemaal in je eigen stijl met figuren en een leuk lettertype. Je kunt natuurlijk ook een van onze bestaande valentijnskaarten kiezen. Voeg dan alleen nog een leuke foto toe en schrijf er een lieve tekst in. Kun je niet kiezen tussen al jullie foto’s? Dan is een valentijnskaart met een fotocollage een leuk idee. 

Je valentijnskaart anoniem sturen

Heb je een crush op iemand en wil je dit ongemerkt laten weten? Stuur dan een anonieme valentijnskaart! Met een anonieme valentijnskaart kun je namelijk je liefde betuigen, terwijl de ontvanger niet weet van wie hij een kaartje heeft gekregen. Bij ons stuur je je valentijnskaarten altijd anoniem, want we zetten je naam en adres niet op de kaart. Met een valentijnskaart zonder naam verras je de ontvanger pas echt. Want van wie kan hij of zij nu een kaart ontvangen hebben? Plaats trouwens geen foto op je anonieme valentijnskaart, want anders weet de ontvanger wie zijn stille aanbidder is ;-) Natuurlijk kun je je liefde ook wél kenbaar maken door je naam in de valentijnskaart te zetten. Extra leuk is het dan om ook de naam van je valentijn op de voorkant te zetten. Kijk hiervoor eens bij onze valentijnskaarten met naam.

De ontvanger heeft wel altijd het recht om bij ons op te vragen van wie de kaart afkomstig is. Wij zijn vanuit de wet verplicht om deze informatie vrij te geven. Meer informatie hierover kun je lezen in onze privacyverklaring​.

Tekst op je valentijnskaart

Heb je een leuke valentijnskaart gekozen en deze aangepast naar je eigen wensen? Dan is het tijd om er een leuke valentijnstekst op te schrijven. Je kaart is namelijk pas echt af met een lieve tekst voor valentijn. Wij hebben alvast een paar leuke tekstjes voor je bedacht:

  • Jij bent zo leuk

  • Wil je mijn valentijn zijn?

  • Jij hoort bij mij, Naam

  • Naam, ik hou van jou

  • Je bent een schatje!

Merk je dat je de tekst op je valentijnskaart voor hem of voor haar maar blijft herschrijven? Kijk dan voor inspiratie eens bij onze valentijnsteksten en liefdesgedichten!

Hoe is Valentijnsdag ontstaan?

Het is niet helemaal zeker, maar het schijnt dat Valentijnsdag is ontstaan naar aanleiding van Priester Valentinus. Hij moest op 14 februari 270 de doodstraf ondergaan. Het verhaal gaat dat hij een boodschap voor de blinde dochter van de stadhouder achterliet met de tekst ‘Van je Valentijn’. Toen de dochter dit briefje vasthield, kon ze ineens weer zien en de tekst lezen! 

Met de kaarten van Kaartje2go is er altijd wel een reden om een kaartje te sturen. Naast valentijnskaarten vind je bij ons ook liefdekaarten, zodat je iemand kunt laten weten dat je aan hem of haar denkt. Heb je toch nog iets goed te maken voordat het Valentijnsdag is? Laat weten dat het je spijt met een sorry-kaart! En als laatste kun je natuurlijk ook zomaar een kaartje sturen.