Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Verras je valentijn met een lieve valentijnskaart
Verras je valentijn met een lieve valentijnskaart

Ben je smoorverliefd of gewoon heel gelukkig met iemand? Vertel het op de dag van de liefde met een lieve valentijnskaart!

Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
  • Als beste getest!
  • Nieuwe klant = 1e kaart GRATIS
  • Voor 20.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd!

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10730 beoordelingen

Valentijnskaarten maken en sturen

Valentijn is het moment om een kaartje te sturen naar je geliefde. Met een valentijnskaartje vertel jij de liefde van je leven dat je van hem of haar houdt. Stuur op de dag van de liefde een lieve boodschap naar jouw schatje en maak je partner blij. Het is mogelijk om een valentijnskaart anoniem te sturen, maar het kan ook leuk zijn om je geliefde een valentijnskaart te sturen met je eigen naam erin, om te laten weten dat je van hem of haar houdt. Last but not least: de valentijnskaart is ook het ultieme ‘vriendinnenkaartje’: veel vriendinnen sturen elkaar een kaartje om te laten weten dat ze blij zijn met de vriendschap.

De leukste valentijnskaarten in 2018

Bij Kaartje2go vind je de leukste valentijnskaarten van 2018. In onze collectie vind je kleine, schattige valentijnskaartjes, maar ook hele grote valentijnskaarten. Kies het superformaat en je kaart is maar liefst 21x30 cm groot. De valentijnskaarten zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen; origineel, modern, klassiek of met een illustratie. Natuurlijk hebben wij ook grappige valentijn kaarten, voor als jij en je geliefde wel van een beetje humor houden.

Op onze kaartjes vind je veel lieve elementen. De tekst happy valentine, kaarten met dieren of met hartjes en valentijnskaartjes met liefs, knuffels en kusjes. Stuur jij graag een kaart naar een goede vriend of vriendin als dank voor jullie relatie? We hebben speciaal voor jou valentijnskaarten voor vriendschap. Kies een kaart uit de collectie of ga zelf een romantische valentijnskaart maken.

Valentijnskaart met foto

Wat is er nou leuker dan een valentijnskaart? Een valentijnskaart met eigen foto! Op een persoonlijke en unieke valentijnskaart mag een foto natuurlijk niet ontbreken. Stuur een valentijnskaart met een prachtige foto van jezelf erop en de kaart blijft waarschijnlijk nog jaren op het nachtkastje van de ontvanger staan. Voor het maken van een valentijnskaartje met een eigen foto zijn er een paar opties: of je kiest een bestaande kaart waar je een foto in kan plaatsen of je begint met een lege kaart en plaatst hier jouw foto in. Wil je het helemaal afmaken, ga dan voor een fotocollage! Zo heb je al jullie mooie momenten op een unieke valentijn fotokaart.

Wil je een valentijnskaart anoniem versturen, dan kun je beter geen foto plaatsen :-)

Anonieme valentijnskaart sturen

Als je als ontvanger een valentijnskaart krijgt en niet weet van wie het kaartje komt, dan spreken we van een anonieme valentijnskaart. Ook jij kan een stille aanbidder zijn door jenaam niet in het kaartje te vermelden. Op onze kaartjes wordt je adres niet getoond en dus kan jij eenvoudig anoniem een kaart versturen per post.

Een valentijnskaart zonder naam is een leuke verrassing voor de ontvanger. Het is extra leuk om een stille aanbidder of aanbidster te hebben. Je gaat nadenken wie het kan zijn. Wie wil jou de liefde verklaren? Of aangeven dat hij/zij je leuk vindt? Mmm...

Wil je juist wel dat jouw naam of die van je geliefde in de kaart staat, bekijk dan eens onze valentijnskaarten met naam.

Tekst voor valentijnskaart

Op jouw valentijnskaart mag een leuke tekst natuurlijk niet ontbreken. Een persoonlijke valentijnstekst is natuurlijk het allerleukst, maar voor het geval je even geen inspiratie hebt, vind je hier een paar leuke one-liners:

  • Ik vind je zo leuk
  • Ik vind je geweldig
  • Je bent een snoepje
  • I love you
  • Be my valentine

Soms is het heel erg lastig om goed onder woorden te kunnen brengen wat je op een valentijnskaart voor hem of voor haar voelt. Dan blijf je de tekst maar herschrijven en zelfs na de zoveelste poging blijf je zoekende. In dat geval kan het helpen om eens naar onze valentijnsteksten en liefdesgedichten te kijken voor inspiratie.

Hoe is Valentijnsdag ontstaan?

Valentijnsdag is waarschijnlijk ontstaan naar aanleiding van het verhaal van de Priester Valentinus. Op 14 februari 270 kreeg Valentinus de doodstraf. Volgens de legende liet hij een briefje achter voor de blinde dochter van de stadhouder met de tekst: van je valentijn. Toen de dochter dit briefje vasthield, was zij ineens genezen en kon ze weer lezen.

Met Kaartje2go is er altijd wel een reden om een kaartje te sturen. Bekijk bijvoorbeeld eens liefde-kaarten of vriendschap kaarten om de ander te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft. Je kan ook zomaar een kaartje sturen en heb je ergens spijt van, stuur dan een sorry kaartje.