Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging zwemfeestje

Een zwemfeestje is altijd een goed idee. Gezellig op een tropische dag in de tuin of buiten de zomermaanden in een overdekt zwembad. Ook gaan zwemmen met een kinderfeestje? Maak een spetterende uitnodiging om uit te delen aan vriendjes en vriendinnetjes.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Zwemfeestje uitnodiging maken

De meeste kinderen doen niets liever dan zwemmen. In een zwembad, een meer of een plas. Zolang er maar water is waarin ze kunnen spelen, is een kind al gauw tevreden. Omdat zwemmen op veel plekken kan, hebben we een grote collectie uitnodigingen. Kies een ontwerp waar het enthousiasme vanaf spat en pas ‘m naar wens aan met onze kaartmaker.

Tropische tuinfeesten en coole pool party’s

Elkaar met supersoakers natspuiten in de tuin of van glijbanen afroetsjen in een subtropisch zwembad? De locatie bepaalt welke uitnodiging het meest geschikt is. Zo is een uitnodiging met flamingo’s, toekans en tropisch fruit een leuke optie voor een tropisch tuinfeest. Van plan om met een groep kinderen naar een buitenzwembad of overdekt zwembad te gaan? Onze uitnodigingen met opblaasdieren, zwemringen en snorkels verklappen direct om wat voor kinderfeestje het gaat. Ook de uitnodigingen met zeemeerminnen laten weinig aan de verbeelding over.

Uitnodiging voor zwemfeestje vinden

De eerste stap is genomen: uit alle soorten kinderfeestjes is de keuze gevallen op een zwemfeestje. Nu nog een leuke uitnodiging maken. Alle ontwerpen doorspitten kan best even duren, onze designers hebben zo’n honderd ontwerpen voor zwemfeestjes gemaakt. Daarom hebben we een handig filtermenu ontworpen om een leuke uitnodiging voor je kleine jongen of meisje te vinden. Zet bijvoorbeeld een vinkje bij ‘dieren’, prinsessen’ of ‘zeemeermin’ om de zoektocht te vereenvoudigen. 

Tip: maak een gratis Kaartje2go account aan

Een geslaagd zwemfeestje begint met een unieke uitnodiging. Twijfel je nog tussen twee of meer exemplaren? Geef ze een hartje en sla ze op in je persoonlijke account. Zo kun je er op een later moment nog eens rustig naar kijken.

Helemaal zelf een uitnodiging voor een zwemfeestje maken

Al onze ontwerpen zijn eenvoudig te personaliseren. Je eigen draai geven aan een uitnodiging voor een zwemfeestje is dan ook zo voor elkaar. Loop je echter over van de inspiratie? Helemaal zelf een uitnodiging maken kan natuurlijk ook.

🦩 Begin met een blanco kaart: een leeg canvas is ideaal voor wie de uitnodiging voor het zwemfeestje al helemaal voor zich ziet. Kies voor een vorm en kleur en open de blanco kaart in de kaartmaker. Voeg vervolgens een achtergrond, een foto, teksten en figuren toe om er een spetterend geheel van te maken.

🦩 Begin met een fotokaart: je verjaardag is de dag in het jaar dat je in de spotlight mag staan. Kies dus gerust voor een collagekaart of een ontwerp met foto’s. Is er een foto wat donker van kleur? Klik in de kaartmaker op ‘Verbeter foto’ of kies voor een mooi filter. Je kunt ook met de doorzichtigheid spelen, de foto verschuiven en kaders toevoegen.

Hoe maak ik een zwemfeestje uitnodiging?

Waar in de voorbereiding van een zwemfeestje vaak vele uren gaat zitten, is een uitnodiging zo gemaakt. Volg onderstaande stappen en vraag een gratis proefdruk aan om het resultaat te bewonderen. 

🍦 Stap 1. Kies een uitnodiging voor een zwemfeestje uit onze collectie.

🍦 Stap 2. Klik op ‘Kaart bewerken’ en open de kaartmaker.

🍦 Stap 3. Voeg leuke figuren als flamingo’s, opblaasballen en ijsjes toe.

🍦 Stap 4. Schrijf een leuke tekst én zet praktische informatie op de uitnodiging.

🍦 Stap 5. Pas de grootte, kleur en positie van de tekst aan.

Enne, vergeet niet om op de uitnodiging te zetten dat kinderen hun zwemkleding, slippers en een handdoek mee moeten nemen.

Uitnodigingen zwemfeestje bestellen

Wil je de uitnodiging voor het zwemfeestje met eigen ogen aanschouwen voordat je een definitieve bestelling plaatst? Vraag een gratis proefdruk aan. Deze krijg je van ons cadeau en ontvang je vaak de volgende werkdag al. Als het ontwerp helemaal naar wens is, zet je de proefdruk eenvoudig om naar een echte bestelling. Je hoeft alleen maar aan te geven:

👉 hoeveel uitnodigingen je wilt bestellen;

👉 welk formaat (klein, normaal of super) je voorkeur heeft;

👉 of je de kaarten thuis wilt ontvangen of rechtstreeks naar de ontvanger wilt sturen.

Hoe kan ik de mooiste uitnodigingen voor een zwemfeestje maken?

Je maakt een spetterende uitnodiging helemaal af met onze extra’s. Kies bijvoorbeeld voor een zacht glinsterende papiersoort of een blauwe envelop met een matchende sluitzegel. Je ontvangt de extra’s samen met de uitnodigingen bij jou thuis. Voeg nog wat confetti aan de envelop toe voor een feestelijk effect en de uitnodigingen zijn klaar om uitgedeeld te worden.

Zwemfeestjes uitnodigingen met korting

Ben jij ingelogd op onze website? Good for you! Onze klanten ontvangen namelijk een vaste klantenkorting en sparen punten voor gratis kaarten. Nog geen account? Deze is binnen een paar klikken aangemaakt. Wist je trouwens dat hoe meer uitnodigingen je bestelt, hoe goedkoper ze per stuk worden? Meer kaarten = dus meer korting.

Uitnodigingen voor het zwemfeestje klaar? Uitdelen maar!

Kinderen vinden niets leuker dan uitnodigingen uitdelen voor hun kinderfeestje. Veel ouders laten uitnodigingen en extra’s daarom thuisbezorgen. In sommige situaties is uitdelen niet zo handig. Misschien is het vakantie of wonen niet alle kinderen in de buurt. In deze gevallen kun je er ook voor kiezen de uitnodigingen door ons te laten versturen. 

📬 Hiervoor hebben we enkel een adressenlijst nodig. Ontbreken er een aantal adressen? Stuur een adresverzoek naar de ouders van de kinderen via WhatsApp of per e-mail.

📬 Daarna rest nog één stap: het kiezen van een verzenddatum. Mogen de uitnodigingen direct naar de drukker? Voor 20:00 uur ‘s avonds besteld = dezelfde dag verzonden.

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Neem gerust contact op met ons klanttevredenheidsteam of werp een blik op de veelgestelde vragen. Kun je nog wel wat extra inspiratie gebruiken voor het zwemfeestje? Open onze inspiratieblog eens; hier vind je ongetwijfeld leuke ideeën en tips.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.