Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging bowlen kinderfeestje

Bowlen met een kinderfeestje is een schot in de roos. Gezellig om de beurt ballen gooien en het uitgillen van plezier als er pionnen omgaan. En als iemand een strike gooit, dan barst het feest helemaal los. Ook kinderen uitnodigen voor een bowling feestje? Kies een leuke kaart uit onze collectie en pas ‘m naar wens aan.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Een uitnodiging voor een bowling kinderfeestje maken

Het ene kind heeft er meer gevoel voor dan het andere, maar met een kinderfeestje waarop er gebowld wordt. maakt dat niet zoveel uit. Veel ouders kiezen er namelijk voor om speciale bumpers in de goot te plaatsen. Hiermee haalt de bowlingbal altijd het einde van de baan. Plezier gegarandeerd! Ben ook jij van plan om een bowlen kinderfeestje te organiseren? Kies een leuk, grappig of stoer ontwerp uit onze collectie en geef er een eigen draai aan in de kaartmaker.

Uitnodigingen voor bowlen en discobowlen kinderfeestje

Gewoon bowlen is al superleuk, maar discobowlen? Dat is nog een stuk cooler. Kinderen genieten volop van de mooiste licht- en geluidshows als hun bal over de bowlingbaan rolt. Ook in het donker swingen op gezellige muziek? Kies voor een uitnodiging met een zwarte achtergrond en voeg naar smaak sterren, discoballen en muzieknoten toe. Op sommige locaties is bowlen trouwens te combineren met andere activiteiten als karten, lasergamen, minigolfen, trampolinespringen of een escape room. Van plan om naast bowlen een van deze dingen te doen? Zet een hint op de uitnodiging! De speculatie over wat ze nog meer gaan doen, maakt de voorpret alleen maar groter.

Zelf een uitnodiging ontwerpen voor een bowling feestje

Heb je in onze kinderfeestjes collectie meerdere stoere kaarten gezien die je het liefst met elkaar zou combineren? Gebruik ze als inspiratie en maak een unieke uitnodiging voor een bowling feestje met onze kaartmaker. 

🎳 Start met een blanco kaart: je eigen teksten schrijven, foto’s uploaden en lettertypes kiezen. Met onze kaartmaker heb je alle vrijheid om naar eigen inzicht een uitnodiging te maken. Een stoere achtergrond en grappige figuren maken de uitnodiging helemaal af.

🎳 Start met een fotokaart: een foto als uitgangspunt, een collage kaart met meerdere foto’s of een bestaand ontwerp met foto’s erop? Voor welke vorm je ook kiest; de kwaliteit van onze glanzende fotokaarten is subliem en maakt van de jarige het stralende middelpunt.

Niet zo’n held in het mixen en matchen van verschillende elementen? Je kunt ook een speciaal verzoek indienen voor uitnodigingen uit onze collectie. In overleg kunnen onze designers bestaande ontwerpen iets aanpassen.

Hoe maak ik een uitnodiging voor een bowling feestje?

Een uitnodiging voor een kinderfeestje met bowlen als thema is zo gemaakt. Kies een van de ontwerpen uit onze collectie en volg onderstaande stappen.

⭐ Stap 1. Klik op ‘Kaart bewerken’ en open de kaartmaker.

⭐ Stap 2. Voeg figuren én een leuke foto toe (optioneel).

⭐ Stap 3. Schrijf een leuke tekst én zet praktische informatie op de uitnodiging.

⭐ Stap 4. Pas de grootte, vorm of kleur van letters, figuren en kaders aan.

Vergeet ook niet om eventuele cadeauwensen op de uitnodiging te zetten. Is de kaart helemaal af? Vraag een gratis proefdruk aan. Vaak valt deze de volgende dag al op de mat.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.