Ga naar de inhoud

Uitnodiging kinderfeestje bowlen

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • CO2-neutraal gedrukt
  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.758 beoordelingen

Maak een uitnodiging voor een bowlingfeestje

Is jouw zoon of dochter bijna jarig en staat bowlen op de planning voor het kinderfeestje? Dan hoort daar natuurlijk een passende uitnodiging bij! Bij Kaartje2go hebben we diverse thematische uitnodigingen voor kinderfeestjes, zo ook voor een feestje in het thema bowlen. Nodig de kinderen uit met een leuke kaart om warm te draaien voor een mooie strike en een onvergetelijk kinderfeestje.

Het maken van een uitnodiging voor een bowlingfeestje is onderdeel van de voorpret. Het is daarom extra leuk om dit samen met je kind te doen. De pret begint al bij het verzinnen van een thema. Want bowlen staat misschien vast als activiteit, maar daar kan een overkoepelend thema aan worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie bowlen en eenhoorns, waarbij je het thema laat terugkomen in de versiering en kiest voor een eenhoorn uitnodiging. Je kunt het je zo gek niet bedenken en Kaartje2go heeft het. Wil je een uitnodiging waarop bowlen centraal staat, kies dan bijvoorbeeld voor een leuke geïllustreerde uitnodiging voor het bowlingfeestje of juist een stoere bowling uitnodiging met foto. Pas het ontwerp vervolgens naar hartelust aan met versiersels, leuke foto’s en illustraties. 

Wat zet je op een uitnodiging voor een bowling verjaardagsfeestje

Naast het ontwerp van de uitnodiging is ook de tekst op de kaart belangrijk. Maar wat zet je op een uitnodiging voor een bowling verjaardagsfeestje? Het is in ieder geval handig om de ouders te laten weten op welke datum, locatie en welk tijdstip de kinderen worden verwacht. Natuurlijk mag de naam van de jarige ook niet ontbreken. Andere onderwerpen waar je aan kunt denken, zijn:

  • Het meebrengen van specifieke spullen of kleding
  • Eten en allergieën
  • Cadeauwensen van de jarige 

De beste tone-of-voice voor een uitnodiging is praktisch maar uitnodigend. Wil je nog wat grappigs voor de ouders in de tekst verwerken, dan kun je spelen met woorden die aan bowlen gerelateerd zijn. Denk aan ‘strike’, ‘spare’ en de welbekende bumpers die in de goot worden geplaatst. 

Uitnodiging voor een bowling verjaardagsfeestje versturen 

Is het ontwerp naar wens en de tekst geschreven? Dan kan de uitnodiging voor het bowling verjaardagsfeestje worden verstuurd of uitgedeeld. Via Kaartje2go kun je voor beide kiezen: laat de uitnodigingen bij jou thuis bezorgen of verstuur ze direct naar het de kinderen. Een combinatie van beide kan ook. Wil je de spanning nét even wat langer opbouwen, kies dan voor een feestelijk gekleurde envelop.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.