Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging kinderfeestje 3 jaar

Omdat de tijd zo snel gaat wil je graag stilstaan bij de verjaardag van jouw kind. Hoe leuk is het om een originele uitnodiging te maken voor de derde verjaardag van je zoon of dochter? Deze uitnodiging kun je eenvoudig en snel ontwerpen via de kaartmaker van Kaartje2go.

  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Luxe papiersoorten
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau

Uitnodiging derde verjaardag

De uitnodiging van een 3e verjaardag maken is een feestje. Bij Kaartje2go kun je kiezen uit een ruime collectie aan kinderfeest uitnodigingen. Deze pas je eenvoudig en snel aan naar je eigen wensen. Schrijf bijvoorbeeld een persoonlijke tekst waarin je iets vertelt over een leuke gebeurtenis met jouw kind. En vergeet natuurlijk de datum en tijd van de uitnodiging van de 3e verjaardag niet. Personaliseer de kaart door het plaatsen van een foto of fotocollage. Voeg allerlei leuke figuurtjes toe en zo is jouw uitnodiging voor het kinderfeestje in een handomdraai gemaakt. Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan ook onze uitnodigen voor een kinderfeestje voor de eerste verjaardag en tweede verjaardag. Bekijk ook alle andere uitnodigingen voor kinderfeestjes

Kies het thema voor de uitnodiging van de 3e verjaardag!

Heb je al nagedacht wat het thema van het 3e kinderfeestje gaat worden? Kaartje2go heeft alvast wat inspiratie voor op de uitnodiging in kaart gebracht:

Zo zie je maar, voor zowel jongens als meisjes zijn genoeg leuke thema’s te bedenken. Zorg ervoor dat de uitnodiging (en het feestje) voor de 3e verjaardag een onvergetelijke wordt. Voor elk thema hebben onze designers al kaartjes ontworpen. Start je liever met een eigen foto? Dat kan natuurlijk ook!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.