Ga naar de inhoud

Uitnodigingen escaperoom kinderfeestje

Hiep hiep hoera! Je kleine Sherlock Holmes is jarig en dat is dé reden om een escaperoom kinderfeestje te organiseren. Maak op een leuke en makkelijke manier de mooiste uitnodigingen voor je jarige dochter of zoon. Personaliseer en bestel de uitnodigingen voor het escaperoom kinderfeestje supersnel. 

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodigingen voor een escaperoom kinderfeestje maken? Zo doe je dat!

Het maken van de uitnodigingen voor een spannend kinderfeestje is absoluut geen moeilijke puzzel, zoals een escaperoom. Naast dat het heel snel gaat, is het ook nog eens heel leuk om te doen. Maak in een paar klikken een spannende uitnodiging voor alle vriendjes en vriendinnetjes van je jarige superster. Voeg een feestelijke foto toe en de uitnodigingen zijn klaar om besteld te worden. 

In een paar stappen heb je al fantastische uitnodigingen ontworpen. Die kan de jarige detective dan uitdelen aan al zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. We zetten de stappen voor je op een rij:

  • Kijk in onze collectie kinderfeestje uitnodigingen en kies een kaart. Je kan natuurlijk ook zelf een kaart ontwerpen, begin dan met een blanco kaart
  • Klik op ‘Kaart bewerken’ en ga aan de slag in onze kaartmaker.
  • Laat je creativiteit de vrije loop en voeg leuke figuren, vrolijke kleuren en mooie achtergronden toe. Vergeet geen foto van het feestbeest te uploaden voor een extra persoonlijke uitnodiging. 
  • Schrijf een feestelijke tekst met alle nodige informatie over het feestje en jullie contactgegevens.
  • Kies het formaat, het aantal kaarten, de papiersoort en bestel de uitnodigingen. Hoe eerder besteld, hoe eerder je kindje de uitnodigingen vol trots kan uitdelen!

🕵️ Tip: even geen inspiratie voor een feestelijke tekst? Bekijk dan onze pagina met voorbeeldteksten voor op kinderfeestje uitnodigingen eens.

Ons aanbod in uitnodigingen voor een escaperoom kinderfeestje

Bij Kaartje2go vind je hoe dan ook een uitnodiging die perfect bij je kindje past. We hebben namelijk de grootste kaartencollectie van Nederland, dus er zit altijd wel een geschikt kinderfeest kaartje tussen. Is de jarige job of jet een tiener. Is de jarige job of jet 10 jaar geworden en nu een heuse tiener? Dan hebben wij hier passende uitnodigingen voor. Voeg nog een leuk thema toe aan de uitnodigingen zoals dieren of piraten om de voorpret van de kinderen nog groter te maken. Maak gebruik van het handige filtermenu op de pagina om zo supersnel bij de perfecte uitnodiging te belanden. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.