Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging boerderij kinderfeestje

Ravotten op de hooizolder, koeien melken met de boer en kroelen met konijnen: een kinderfeestje op een boerderij is loeigezellig. Wil jouw kleine dierenvriend(in) de verjaardag vieren tussen de kippen, varkens en geiten? Laat de voorpret vast beginnen en kondig het partijtje aan met een leuke boerderij uitnodiging!

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging voor een kinderfeestje op de boerderij maken? Beestachtig leuk!

Jullie kleine zonnetje is bijna jarig, van harte gefeliciteerd! Naast taart, cadeaus en slingers hoort ook een kinderfeestje bij een kinderverjaardag. Een kinderfeestje bij de boer kan altijd en is van alle tijden. Misschien heb je er zelf als kind ook wel eens je verjaardag gevierd. Bij mooi weer lekker rondrijden op een skelter of minigolfen, bij regen je eigen taartje versieren en spelen in de hooischuur. Een kinderfeestje op een boerderij is altijd een succes. 

  • Kies een van de boerderij uitnodigingen.
  • Klik op ‘Kaart bewerken’ om de kaartmaker te openen.
  • Voeg leuke figuren, grappige foto’s en sierlijke kaders toe.
  • Schrijf een leuke tekst én zet praktische informatie op de uitnodiging.
  • Pas de grootte, kleur en positie van de tekst aan.

Het feest begint met een uitnodiging voor het boerderij thema feest

Veel kinderen vinden hun verjaardag de leukste dag van het jaar. Ze staan de hele dag in de belangstelling, mogen een traktatie uitdelen en hebben de uitnodigingen voor hun boerderij kinderfeestje paraat. Ook op de kaart vormen ze vaak het stralende middelpunt: met een grote foto op de voorkant, naast een tractor of bij een hooischuur. Heeft de jarige job of jet z’n koppie liever niet op de kaart staan? In onze collectie staan ook leuke boerderij uitnodigingen met afbeeldingen van boerderijdieren, glooiende landschappen en graafmachines.

Vind de prrrr-fecte uitnodiging voor je boerderij kinderfeestje

Naast veel dieren om te aaien (waaronder soms ook paarden) kun je bij sommige boerderijen ook een speurtocht doen of door de modder tijgeren tijdens een survival obstacle run. Een kinderfeestje op een boerderij is heel veelzijdig en heeft voor ieder kind wel wat te bieden. De perfecte uitnodiging nog niet gevonden? Neus dan eens tussen onze andere categorieën. In de grootste kaartencollectie van Nederland zit vast en zeker een uitnodiging die je aanspreekt. Onze handige filters maken het een fluitje van een cent om snel en eenvoudig een leuke kaart te vinden, die aan al je wensen voldoet.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.