Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging cowboy feestje

Speuren naar goud, lasso’s werpen en boeven vangen. In het Wilde Westen is van alles te beleven. Een western thema is dan ook ideaal voor een kinderfeestje. De kleine indianen en cowboys laten weten waar en wanneer het feestje plaatsvindt? Overhandig ze een stoere uitnodiging uit onze collectie.

Uitnodigingen voor een western kinderfeestje maken

Kan het feestvarken niet kiezen tussen een prinsessenfeestje of een piratenfeestje? Laat je jongen of meisje dan gaan voor een western kinderfeestje! Van plan om de kinderen alvast op de hoogte te stellen van het cowboys en indianen thema? Uitgestrekte vlaktes met cactussen, wegwijzers en posters met ‘gezocht!’ erop roepen direct het gevoel van het Wilde Westen op. Ook geeft een aankondiging van het thema kinderen de kans om verkleed naar het kinderfeestje toe te komen.

Stoere uitnodigingen voor een cowboy kinderfeestje

Samen in de verkleedkist duiken en er als een cowboy of indiaan weer uitkomen. Kinderen onder de 9 jaar zijn dol op kinderfeestjes met een thema, vooral als ze geschminkt mogen worden. Stuur ze daarom een leuke uitnodiging en laat de voorpret vast van start gaan. Kies bijvoorbeeld voor een uitnodiging met een woestijn als achtergrond, een houten wegwijzer of een stoere cowboy.

Zelf een cowboy feestje uitnodiging ontwerpen

Het Wilde Westen is een bron van inspiratie voor ouders die zelf een kinderfeestje willen organiseren. Je kunt zelf spellen bedenken, de aankleding bepalen en originele hapjes en drankjes op het menu zetten. Ook is het mogelijk om helemaal zelf een uitnodiging te maken voor een cowboy en indianen kinderfeestje. Begin bijvoorbeeld met een blanco kaart als canvas of kies voor een fotokaart als uitgangspunt. Open de kaart in de kaartmaker en gebruik de verschillende tools om er een mooie uitnodiging in western sferen van te maken.

Hoe maak ik een western kinderfeestje uitnodiging?

Een uitnodiging maken voor een cowboy en indianen kinderfeestje is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens heel leuk. Met de kaartmaker kun je namelijk alle elementen aanpassen en stoere figuren als pijlen, hoeden en sterren toevoegen. Om sneller dan je schaduw een mooie uitnodiging te maken, raden we aan om deze stappen te volgen:

🌵 Stap 1: Kies één van de uitnodigingen uit onze collectie met ‘cowboys en indianen’.

🌵 Stap 2: Klik op ‘Kaart bewerken’ en open de kaartmaker.

🌵 Stap 3: Voeg stoere figuren en een foto van je cowboy, cowgirl of indiaan toe.

🌵 Stap 4: Schrijf een leuke tekst én zet praktische informatie op de uitnodiging.

🌵 Stap 5: Pas de kleuren, posities en groottes van de verschillende elementen aan.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.