Ga naar de inhoud

Uitnodiging cowboys en indianen kinderfeestje

Speuren naar goud, lasso’s werpen en boeven vangen. In het Wilde Westen is van alles te beleven. Een western thema is dan ook ideaal voor een kinderfeestje. De kleine indianen en cowboys laten weten waar en wanneer het feestje plaatsvindt? Overhandig ze een stoere uitnodiging uit onze collectie.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd

Uitnodigingen voor een western kinderfeestje maken

Kan het feestvarken niet kiezen tussen een prinsessenfeestje of een piratenfeestje? Laat je jongen of meisje dan gaan voor een western kinderfeestje! Van plan om de kinderen alvast op de hoogte te stellen van het cowboys en indianen thema? Uitgestrekte vlaktes met cactussen, wegwijzers en posters met ‘gezocht!’ erop roepen direct het gevoel van het Wilde Westen op. Ook geeft een aankondiging van het thema kinderen de kans om verkleed naar het kinderfeestje toe te komen.

Stoere uitnodigingen voor een cowboy en indianen kinderfeestje

Samen in de verkleedkist duiken en er als een cowboy of indiaan weer uitkomen. Kinderen onder de 9 jaar zijn dol op kinderfeestjes met een thema, vooral als ze geschminkt mogen worden. Stuur ze daarom een leuke uitnodiging en laat de voorpret vast van start gaan. Kies bijvoorbeeld voor een uitnodiging met een woestijn als achtergrond, een houten wegwijzer of een stoere cowboy.

Howdy stranger! Vergeet je korting niet… 🤠

Ontwerpen opslaan, adressen onthouden en bonuspunten voor korting opbouwen. Klant zijn bij Kaartje2go kent veel voordelen. Nog geen account aangemaakt? Je registreren is binnen één minuut gepiept. Als welkomstcadeau verstuur je de eerste kaart helemaal gratis!

Zelf een western uitnodiging ontwerpen

Het Wilde Westen is een bron van inspiratie voor ouders die zelf een kinderfeestje willen organiseren. Je kunt zelf spellen bedenken, de aankleding bepalen en originele hapjes en drankjes op het menu zetten. Ook is het mogelijk om helemaal zelf een uitnodiging te maken voor een cowboy en indianen kinderfeestje. Begin bijvoorbeeld met een blanco kaart als canvas of kies voor een fotokaart als uitgangspunt. Open de kaart in de kaartmaker en gebruik de verschillende tools om er een mooie uitnodiging in western sferen van te maken.

Uitnodigingen western kinderfeestje klaar? Uitdelen maar!

Yeeha, de gratis proefdruk is naar wens. Je hoeft naast het gewenste aantal uitnodigingen en formaat alleen nog een verzendmethode te kiezen: thuis ontvangen of direct versturen. Beide opties hebben zo hun voordelen.

Thuis ontvangen:

Kinderen kunnen de uitnodigingen zelf uitdelen.

Uitnodigingen kunnen voorzien worden van leuke extra’s.

Postzegels plakken is natuurlijk niet nodig als je kind z’n uitnodigingen zelf geeft.

Direct versturen:

➡ Uitnodigingen op de gewenste datum op de post.

Nergens meer omkijken naar; wij regelen alles.

➡ Eenvoudig adressen bewaren voor een volgend kinderfeestje. 

Cowboy en indianen uitnodigingen met korting

Een cowboy of indianen taart, stoere western decoratie en een mand vol leuke spellen. Het organiseren van een kinderfeestje kost enkele duiten. Gelukkig geven we korting naarmate je meer uitnodigingen bestelt. Vergeet trouwens niet om in te loggen voordat je je bestelling definitief maakt. Je spaart namelijk automatisch voor nog meer korting op je kaarten!

Hulp nodig bij het bestellen van je western uitnodigingen?

Soms gaat het maken van een uitnodiging niet van een leien dakje. Gelukkig staan de antwoorden op de meestgestelde vragen over het maken van een uitnodiging 24/7 paraat. Daarnaast is het tijdens kantooruren mogelijk om contact op te nemen met medewerkers van ons klanttevredenheidsteam. Is een gebrek aan inspiratie de reden dat je vastloopt? Onze website barst van de leuke ideeën en tips voor het maken van een uitnodiging.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.275 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.