Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging 2 jaar

Voor je het weet is het zover, jullie kleine spruit wordt 2 jaar. Tijd voor een kinderfeestje! En een uitnodiging maken voor zijn of haar 2e verjaardag is hartstikke leuk. Vrienden en familie staan al te trappelen om te kijken hoeveel de kleine gegroeid is. Maak daarom nu een leuke uitnodiging!

  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Luxe papiersoorten
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau

Kinderfeestje uitnodiging verjaardag 2 jaar

Wat voor type uitnodiging voor de 2e verjaardag ga je kiezen? Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat de uitnodiging leuk én origineel is. Zo worden familie en vrienden direct enthousiast. Bij Kaartje2go vind je uitnodigingen voor 2 jaar in verschillende thema’s en stijlen. Hebben jullie een stoer jongetje? Ga dan voor een kaartje met dino of auto. Of kies een lief kaartje als jullie een schattig meisje hebben. Hieronder vind je een lijstje met verschillende thema's en stijlen die passen bij een tweejarig kindje:

  • Boerderij
  • Confetti & ballonnen
  • Dieren
  • Lief
  • Stoer

🎉 Tip: Bekijk voor meer inspiratie ook de uitnodigingen voor de eerste kinderverjaardag of een derde kinderverjaardag. Je past de leeftijd op de voorkant namelijk makkelijk aan naar “2 jaar”. 

Tweede verjaardag uitnodiging zelf maken

Heb je zin om aan de slag te gaan en je eigen uitnodiging te ontwerpen voor de tweede verjaardag? Start dan met een blanco kaart en laat je creativiteit de vrije loop. Ook leuk: Maak een fotokaart met daarop een kiekje van je tweejarige peuter en toen hij of zij net geboren was. Zo staat de jarige in het stralende middelpunt én zie je meteen hoe snel ze groot worden. Ook voeg je in onze kaartmaker eenvoudig symbolen, figuren en kaders toe. Ga bijvoorbeeld voor een “Twee” in de vorm van een verjaardagskaarsje. 

Tekst uitnodiging kinderfeestje 2 jaar

Je uitnodiging is pas echt af met een leuke tekst. Onze tekstschrijvers hebben daarom niet stilgezeten en een aantal mooie teksten geschreven voor een kinderfeestje uitnodiging. Kopieer de tekst met een simpele klik direct op jouw kaartje. Handig!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.