Uitnodiging maken: 2 jaar!

Voor je het weet is het alweer zo ver, jouw kind wordt binnenkort 2 jaar. Reden voor een feestje! Een uitnodiging maken omdat je kindje jarig is blijft speciaal. Je vrienden en familie staan al te trappelen om te kijken hoeveel de kleine is gegroeid. De viering van de verjaardag wordt nog leuker met het versturen van een mooie uitnodiging. Een kaartje voor de tweede verjaardag maak je eenvoudig zelf in onze kaartenmaker.

Uitnodiging tweede verjaardag

Je kindje zal verbaasd opkijken als de woonkamer vol met visite zit. Hij of zij snapt natuurlijk nog niet wat een verjaardag precies betekent en wie al die gezichten zijn. Toch is het leuk om er een gezellig feestje van te maken. Leg deze tweede verjaardag vast met je fotocamera zodat jouw kind deze later terug kan kijken als hij of zij groter is. Of maak een plakboek met de titel: verjaardag 2 jaar!

De type uitnodiging voor de tweede verjaardag

Welke uitnodiging voor de 2e verjaardag ga je precies kiezen? Je wil ervoor zorgen dat de uitnodiging origineel is waardoor je familie en vrienden direct enthousiast worden en de datum in hun agenda zetten. Op onze website vind je verschillende type kaartjes. Deze leuke kaartjes zijn in allerlei soorten stijlen te maken:

  • Fotocollage
  • Hip en trendy
  • Lief
  • Modern
  • Stijlvol
  • Stoer

Je kiest bijvoorbeeld voor een stoer kaartje voor een jongetje of een lief kaartje voor een meisje. Heb je een ontzettend leuke foto gemaakt van jouw kind en wil je die op de kaart hebben? Kies dan voor start met je eigen foto. Je vrienden en familie zullen ongetwijfeld smelten van het prachtige plaatje. Voor een uitnodiging van de 2 jarige verjaardag kun je ook een kaartsoort kiezen (enkel of dubbel) en de vorm van de kaart bepalen (rechthoek, vierkant of langwerpig).

Ideeën voor een originele uitnodiging van de 2e verjaardag

Ben je op zoek naar originele ideeën voor een uitnodiging van de 2e verjaardag? Wij hebben een paar ideeën voor je opgesomd:

  1. Ontwerp een kaart met verschillende foto’s van jouw kind. Kies van elke maand een foto, zo kan de ontvanger op het kaartje de groei van de kleine zien. Dit zorgt voor een origineel effect op de uitnodiging. Fotocollage kaarten zijn hier uitermate geschikt voor.
  2. Maak een foto van een tekening die jouw kind heeft gemaakt. Deze kun je bijvoorbeeld als achtergrond gebruiken op de uitnodiging.
  3. Kies voor een kaartje met een groot getal van de leeftijd erop. Zo weten de genodigden direct hoe oud de kleine spruit wordt. Als je de kaart bewaard, en een paar jaar later weer eens opzoekt, weet je nog precies wanneer deze is verstuurd.
  4. Er zijn nog veel meer mogelijkheden met foto’s op onze kaartjes. Bekijk hiervoor eens de fotokaart ideeën voor een verjaardagsfeest.

Kies ervoor om de kaart eerst bij je thuis te laten bezorgen. Dit geeft je de mogelijkheid om er zelf nog iets persoonlijks aan toe te voegen zoals onze sluitzegels, een luxe papiersoort of gekleurde enveloppen . Of doe thuis nog wat confetti of kleine hartjes bij de envelop in.

Bekijk ook onze uitnodigingen voor een kinderfeestje voor een eerste verjaardag of alle kaartjes voor een kinderfeestje.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.808 beoordelingen