Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging klimfeestje

Gefeliciteerd! Je kindje is jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden. Is je mini een echte avonturier en altijd aan het klimmen en klauteren? Dan is een kinderfeestje in bijvoorbeeld een klimbos of een indoor klimhal een leuk idee. Ga in dat geval voor een bijpassende uitnodiging voor het klimfeest.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Een uitnodiging voor klimmen op een kinderfeestje maken

In tegenstelling tot het klimmen zelf, hoef je bij het maken van de uitnodigingen voor het kinderfeestje niet te zwoegen. Maak de uitnodigingen zo avontuurlijk en stoer als je zelf wil, in slechts een paar klikken. En dat kan vanaf op de bank! 

Ons aanbod uitnodigingen voor een kinderfeestje met klimmen

Klimmen op je verjaardagsfeestje is natuurlijk ontzettend leuk en stoer om te doen. Het is dan ook heel leuk om hier een bijpassende uitnodiging bij te kiezen. Gaan jullie naar een bos? Laat dan de jungle of dieren terugkomen in de uitnodigingen voor het kinderfeestje. Of kies een van onze andere uitnodiging voor een actief kinderfeestje en voeg krachtige figuren en robuuste kleuren zoals donkergroen en -blauw toe. Kaartje2go heeft de grootste kaartencollectie van Nederland, er is dus hoe dan ook een kaartje dat bij jullie kindje past.

Vind de perfecte uitnodiging voor een klim kinderfeestje

Zie je door de bomen het (klim-)bos niet meer? Maak dan gebruik van ons handige filtermenu. Deze vind je aan de linkerkant van de site. Klik net zoveel voorkeuren, thema’s en stijlen aan tot je de perfecte uitnodiging hebt gevonden. De echte inspanning kan dan mooi even wachten tot het klimmen zelf.

Zelf de uitnodigingen voor het klim kinderfeestje ontwerpen

Uitnodigingen maken voor het klimfeestje van je kind is zo gedaan. We zetten de stappen voor je op een rijtje:

  • Kies een kaart uit onze collectie uitnodigingen.
  • Klik op ‘Kaart bewerken’ en laat je creativiteit de vrije loop.
  • Voeg een stoere foto van de jarige job of jet toe en plaats feestelijke figuren op de kaart. 
  • Schrijf er een bijpassende tekst met alle nodige informatie bij.
  • Bestel de uitnodigingen en laat de jarige ze uitdelen aan al zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes.

Als je houdt van ontwerpen en zelf graag de uitnodigingen voor het klimfeestje wil samenstellen kan je kiezen voor een blanco kaart. Kies een lege kaart in het wit of in een vrolijke kleur en ontwerp erop los tot de uitnodiging perfect is. 

Het feestbeest is natuurlijk het middelpunt van het kinderfeestje én de uitnodiging. Kijk daarom eens tussen onze fotokaarten. Daar hebben we kaarten waar je een of meerdere foto’s van de jarige op kunt zetten. 

Tip: Kijk voor inspiratie eens naar onze voorbeeldteksten voor kinderfeestje kaarten. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.