Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging 11 jaar

Komt de omcirkelde datum op de kalender in de buurt en wordt je zoon of dochter bijna 11? Tijd om een feestje te plannen! In onze collectie vind je de leukste uitnodigingen voor allerlei soorten partijtjes. Scroll snel verder en ontdek welke mooie ontwerpen we voor je in petto hebben.

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld, vandaag verstuurd
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging kinderfeestje 11 jaar maken? Zo doe je dat!

Waar kleine kinderen vaak van alles leuk - en goed - vinden, hebben kinderen van 11 toch wel een bepaalde voorkeur voor het soort kinderfeestje dat ze willen houden. Ook voor de uitnodiging bruisen ze vaak van de ideeën. Kruip dus gezellig samen achter de computer en creëer de ultieme uitnodiging.

Een tof ontwerp gevonden? Met onze kaartmaker maak je ‘m helemaal af. Hiervoor klik je op ‘Kaart bewerken’. De eerste stap is de praktische informatie op de uitnodiging aanpassen. Denk aan de datum, het adres en van hoelaat tot hoelaat het kinderfeestje duurt. Bij een unieke kaart hoort natuurlijk ook een leuke uitnodigingstekst. Komt er niets uit je vingers? Deze teksten voor kinderfeestjes uitnodigingen geven de kaart net wat extra’s. Met onze kaartmaker kun je ook:

het lettertype aanpassen: groter, kleiner, schuin of een andere kleur? Jij kiest.

een foto toevoegen: bevat het ontwerp nog geen foto? Voeg er één (of meerdere) toe.

decoreren: maak de uitnodiging extra feestelijk met grappige en vrolijke figuren. Staat de leeftijd nog niet op de kaart? Voeg een grote 11 toe!

Vind de perfecte uitnodiging voor de 11e verjaardag

Niet alle papa’s en mama’s hebben een grote portemonnee. Daarom kiezen veel ouders voor een kinderfeestje thuis. Vaak stukken goedkoper en net zo leuk! Zoek je nog naar inspiratie? In deze blog delen we de leukste tips en ideeën voor een kinderfeestje bij 11 jaar met je. Wedden dat het een geslaagd partijtje wordt? Ook deze feesten staan garant voor succes:

🌙 Slaapfeestje: tijd voor een pyjama party! Zet buiten een tent op of richt de woonkamer knus in met allemaal kussentjes. Met een goed gevuld avondprogramma slapen de tieners - hopelijk - als een roosje.

🎥 Filmfeestje: een romantische romcom om bij weg te zwijmelen of toch een stoere actiefilm? Voor welk genre je ook kiest: met een projectiescherm en een grote bak popcorn wordt het ongetwijfeld een gezellige avond!

🎮 Gamefeestje: een favoriet onder de jongens, maar ook genoeg meisjes zijn in voor een LAN-party. Teams gemaakt, snacks uitgestald en controllers klaar? Gamen maar!

🌳 Lasergamen: de ideale activiteit voor een stoer kinderfeestje! Regel lasergame guns, ga met z’n allen naar het bos en ontdek welk team met de overwinning naar huis gaat.

🔓 Escaperoom: een van de populairste thema’s voor een kinderfeestje, zowel voor thuis als op locatie. Weten de kinderen op tijd de code te kraken? Gegarandeerd feestpret voor ieder budget.

Nog geen concrete activiteiten in gedachten, maar wel een bepaald thema? De leukste uitnodigingen voor een kinderfeestje zijn zo gevonden met onze filters. Zet bijvoorbeeld een vinkje bij tropisch als je een strandfeest of pool party wilt organiseren. Ook met het thema jungle kun je alle kanten op. Is de keuze uit uitnodigingen nog wat groot? Verklein het aantal opties en geef aan naar welke stijl de voorkeur uitgaat: hip, lief of misschien toch stoer? Je vindt hierdoor nog sneller de perfecte uitnodiging.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.