Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging 7 jaar

Slingers en ballonnen in huis gehaald met een grote 7 erop? Dat kan maar één ding betekenen: je zoon of dochter wordt een jaartje ouder en dat gaat gevierd worden! Laat de voorpret vast beginnen en maak een originele uitnodiging voor een kinderfeestje.

Uitnodiging kinderfeestje 7 jaar maken? Zo werkt het!

Een uitnodiging voor een kinderfeestje is zo gemaakt! Speur samen met het feestvarken naar een leuke kaart in onze collectie en klik op ‘Kaart bewerken’. Voeg een leuke foto toe, schrijf een originele tekst en versier de uitnodiging met allerlei vrolijke figuurtjes. 

Samen met de jarige job of jet een leuke kaart gevonden? In onze kaartmaker maak je er in een handomdraai een unieke uitnodiging van. Klik op ‘Kaart bewerken’ en het feest kan beginnen!

  • Foto’s: Er is er één jarig, hoera hoera. Dat kun je wel zien dat is … jouw zoon of dochter! Zet daarom een leuk kiekje van het feestvarken op de voor- of binnenkant van de kaart
  • Figuren: Van gouden ballonnen tot feestmutsen: met grappige figuren maak je de uitnodiging nóg leuker! Staat de leeftijd nog niet op de kaart? Filter op ‘cijfers’ en voeg een grote 7 toe!
  • Tekst: Met een leuke uitnodigingstekst maak je de uitnodiging compleet. Maar verklapt nog niet alles, een beetje mysterie maakt de voorpret nog groter!
  • Kaders, afbeeldingen & achtergrond: Kan de uitnodiging voor het feestje nog wat extra’s gebruiken? Voeg een mooi kader of plaatje toe als finishing touch.

Tip: Bestel een gratis proefdruk om de uitnodiging nog even in het echt te bewonderen voor je de daadwerkelijke bestelling plaatst.

De perfecte uitnodiging voor een 7-jarige

Cadeautjes uitzoeken, een mooie taart kopen en een leuke outfit scoren. Verjaardagen van kinderen vragen om een hoop geregel. Ook het vinden van een originele uitnodiging staat op veel ouders hun to-do lijstje. Gelukkig is dit zo gepiept met deze handige filters op onze website.

  • Voor: een jongen of meisje? Een neutrale kaart kan natuurlijk ook!
  • Activiteit: voor een zwemfeestje, speurtocht of ander creatief feestje
  • Thema: van dino en spionnen tot survival en voetbal
  • Stijl: hip en trendy of een originele uitnodiging met goudlook

Selecteer de opties die jou (en je mini) aanspreken en ontdek welke uitnodigingen matchen bij jouw voorkeuren. Daarnaast kun je nog filteren op: met of zonder foto, wel of geen ontworpen achterkant, de gewenste vorm en kleur. De perfecte uitnodiging voor je zoon of dochters 7de verjaardag is dus zo gevonden!

Van prinsessenfeestjes met een eenhoorn tot stoere voetbalfeestjes en piraten partijtjes: de leukste uitnodigingen voor kinderfeestjes vind je bij Kaartje2go. Met de grootste kaartencollectie van Nederland is een hippe, lieve of stoere kaart zo gevonden.

Weet je niet zo goed welk thema je moet kiezen nu je ‘kleine’ jongen of meisje 7 wordt? Op onze blog hebben we de leukste tips en ideeën voor een geslaagd kinderfeestje voor een 7-jarige op een rijtje gezet.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.