Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Uitnodiging kinderfeestje dieren

Geiten borstelen op een boerderij, aapjes kijken in de dierentuin of samen met een boswachter op pad: met een dierenthema zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook van plan een dieren kinderfeestje te organiseren? Kies een van onze ontwerpen met dieren, pas deze naar wens aan en ontvang een gratis proefdruk.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging voor een dieren kinderfeestje maken? Beestachtig leuk!

De meeste kinderen zijn gek op dieren en willen ze dolgraag aaien, verzorgen en voeren. Een dagje naar de dierentuin is dan ook een absolute aanrader. Is er geen dierentuin in de buurt? Ook veel buurtboerderijen organiseren kinderfeestjes voor kleine en grote kinderen. Daarnaast leent het thema ‘dieren’ zich uitstekend voor een DIY kinderfeestje thuis. Welke invulling je ook geeft aan het dieren kinderfeestje; een leuke uitnodiging is zo gemaakt bij Kaartje2go.

  1. Kies één van de uitnodigingen voor een dieren kinderfeestje.
  2. Klik op ‘Kaart bewerken’ en open de kaartmaker.
  3. Voeg figuren van dieren en een leuke foto toe (optioneel).
  4. Schrijf een tekst om van te brullen én zet praktische informatie op de uitnodiging.
  5. Pas de grootte, vorm of kleur van letters, figuren en kaders aan. 

Helemaal tevreden met de uitnodiging vol reptielen, zeewezens of andere dieren? Vraag een gratis proefdruk aan!

Vind de coolste uitnodiging voor het kinderfeestje

Op safari in de dierentuin of toch een high tea houden tussen de alpacas? Bij Kaartje2go vind je uitnodigingen met dieren voor elke activiteit. Je kunt het haast zo gek niet bedenken of onze designers hebben er wel een uitnodiging voor gemaakt. Naast geliefde dieren als paarden, poezen en honden stelen ook wezens als eenhoorns en dino’s de show in onze collectie. Van plan om het dierenfeestje een tropisch tintje te geven? Neus dan ook tussen onze jungle uitnodigingen met flamingo’s, toekans en papegaaien!

Kaartje2go heeft de allergrootste kaartencollectie van Nederland. De kans is dus groot dat je kinds favoriete dier zich ergens tussen onze uitnodigingen bevindt. Sommige dieren hebben zelfs een eigen thema, waaronder de flamingo en de dieren die leven op een boerderij. Een mooie dieren uitnodiging gevonden, maar staat hier een andere leeftijd op? In de meeste gevallen is dit zó aangepast. Hier zeker van zijn voordat je tussen de uitnodigingen met dieren gaat speuren? Filter dan op ‘leeftijd aanpasbaar’.

Pssst … maak een gratis Kaartje2go account aan

Een geslaagd kinderfeestje start bij een unieke uitnodiging. Twijfel je nog tussen twee of meer kaarten met dieren? Geef ze een hartje en sla ze op in je persoonlijke account. Zo kun je er op een later moment nog eens rustig naar kijken. Daarnaast bouwen ingelogde klanten punten op bij elke bestelling en ontvangen ze het eerste kaartje gratis.

Zelf een dieren uitnodiging maken

In Nederland zijn honderden locaties die kinderfeestjes met een dierenthema aanbieden. Misschien zit er in jouw buurt wel een boerderij waar je biggetjes mag knuffelen, een natuurgebied waar een boswachter je op sleeptouw neemt of een opvang met roofvogels en uilen. Nog geen uitnodiging gevonden die hierbij past? Je kunt natuurlijk ook je eigen dieren uitnodiging maken met een blanco kaart of fotokaart als canvas. Klik op ‘kaart bewerken’ om de kaartenmaker te openen en je eigen invulling aan de uitnodiging te geven.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.