Ga naar de inhoudGa naar het filter

Unicorn uitnodiging

Unicorns zijn populair! Deze paardachtige figuren hebben iets magisch en dat prikkelt kinderen. Met unicorns kunnen kids er echt op los fantaseren. De unicorn is niet alleen populair onder kinderen; ook volwassenen zijn gek op dit wezen. De unicorn staat in het verre oosten niet voor niets symbool voor rijkdom. Niet gek dus dat de eenhoorn vaak wordt afgebeeld met veel kleuren. Daarom heb je met de eenhoorn een vrolijk thema te pakken. De unicorn is een succesnummer voor een uitnodiging of zelfs een heel kinderfeestje.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Eenhoorn uitnodigingen 

Voor een eenhoorn uitnodigingen zit je goed bij Kaartje2go. We hebben een uitgebreid aanbod kaarten waarmee je vriendjes en vriendinnetjes van de jarige kunt uitnodigen in unicorn-stijl. Roze is misschien de kleur die je bij dit thema verwacht, maar je kunt ook kiezen uit eenhoorn uitnodigingen in andere kleuren. Ook kun je filteren op stijlen, zoals lief, modern en stoer. Als je eenmaal een ontwerp hebt gekozen kun je ervoor kiezen om alleen de tekst op de kaart aan te passen. Vermeld de datum, locatie en het tijdstip op de kaart en de eenhoorn uitnodiging is klaar om verstuurd te worden! 

Zelf een unicorn uitnodiging maken

Wil je de kaart nog meer personaliseren, dan kun je je helemaal uitleven. De unicorn uitnodigingen van Kaartje2go zijn naar eigen wens aan te passen. Zo kun je bij veel uitnodigingen de tekst op de voorkant wijzigen. Het is bijvoorbeeld leuk om de naam en de leeftijd van de jarige op de voorkant te vermelden. Met de figuren in de kaartmaker heb je de mogelijkheid om de kaart nóg vrolijker te maken. Een kleurrijke regenboog op de voorkant en eenhoorns in de kaart: er is meer mogelijk dan je denkt.

Uitnodiging unicorn met foto

Wil je de jarige gelijk in het zonnetje zetten én de uitnodiging wat persoonlijker maken? Dan is het leuk om een unicorn uitnodiging met foto te maken. Bij de meeste uitnodigingen heb je de mogelijkheid om een foto toe te voegen. Een foto van de jarige met een big smile doet het altijd goed. Of ga voor wat extra voorpret in stijl en zet de jarige een unicorn haarband op als je een foto maakt. Waar je ook voor kiest, een unicorn uitnodiging met foto maakt het écht eigen.

Een fantasierijke uitnodiging voor een uniek kinderfeestje

De unicorn is ook goed te mixen met andere thema’s. Vanwege het vrolijke, fantasierijke karakter kan de eenhoorn gecombineerd worden met een prinsessen uitnodiging. Dat roze vaak geassocieerd wordt met beide maakt het nog wat makkelijker. Daarnaast zijn fantasierijke zeemeermin uitnodigingen ook een perfecte match met de eenhoorn. En op een uitnodiging in dierenthema kan een eenhoorn ook goed schitteren. Met wat fantasie is de eenhoorn dus in veel thema’s te plaatsen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.