Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging 8 jaar

Er is er een jarig, hoera! 🎉 Jullie topper is alweer 8 jaar geworden en uiteraard hoort daar een kinderfeestje bij. Maak gemakkelijk de mooiste kinderfeestje uitnodiging in de vrolijkste thema’s en kleuren bij Kaartje2go.

Uitnodiging kinderfeestje 8 jaar maken? Zo doe je dat!

Een originele uitnodiging voor een kinderfeestje voor een jongen of meisje van 8 jaar is zo gemaakt! Heb je al een thema in gedachten? Vier je een feestje thuis, of gaan jullie juist naar een locatie voor een leuk actief of creatief kinderfeestje? Bekijk samen met je dochter of zoon al onze feestelijke uitnodigingskaarten voor inspiratie.

  1. Kies je favoriete uitnodiging uit de collectie en kies op ‘Kaart bewerken’. 
  2. In de kaartmaker voeg je de allerleukste figuren, cijfers (voor de leeftijd), achtergronden en kaders toe aan je kaart. 
  3. Maak de kaart nog persoonlijker met een foto van de jarige, die je toevoegt uit je eigen bestanden. 
  4. Vergeet niet de praktische informatie van het kinderfeestje (wie, waar, wanneer, wat moeten de kinderen meenemen en of ze worden thuisgebracht) op je kaart te zetten. 
  5. Bestellen maar!

🎈 Tip: Bekijk deze voorbeeldteksten uitnodiging kinderfeestje voor inspiratie.

Zelf een kinderfeestje uitnodiging ontwerpen 

Het is superleuk om samen met de jarige de uitnodiging te maken. Zo begint de voorpret al vroeg! Kies een kaart uit de collectie of begin met een blanco kaart en voeg je eigen ontwerp toe uit je bestanden. Voeg figuren, kaders en tekst toe en maak je uitnodiging voor het kinderfeestje helemaal naar jouw wens. Met een fotokaart maak je de jarige job of jet het stralende middelpunt van de uitnodiging.

Vind de perfecte uitnodiging verjaardag 8 jaar met onze filters

Met de allergrootste kaartencollectie van Nederland zal het niet moeilijk zijn een toffe uitnodiging voor het kinderfeestje van het 8-jarige feestvarken te vinden! 

Veel meiden van 8 zijn bijvoorbeeld (nog steeds) dol op unicorns 🦄 en paarden, en daar hebben we de leukste uitnodigingen voor. En voor jongens (én meisjes) van 8 kun je misschien ook denken aan een stoere kinderfeestje uitnodiging met graffiti of dieren.

Kijk in deze categorie uitnodigingen specifiek voor 8 jaar, of begin bij alle uitnodigingen voor kinderfeestjes en vind dan jouw perfecte kaart met behulp van de filters. Je kunt op leeftijd filteren, maar ook op de activiteit die de kids gaan doen (speurtocht, bowlen, disco, escape room, zwemmen, of een slaapfeestje). Ook kun je filteren op thema (jungle, flamingo, indianen en cowboys, survival) of op stijl.

🎈Lees ook onze blog voor de leukste tips en ideeën voor een kinderfeestje 8 jaar.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.