Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging lasergamefeestje

Lasergamen is een leuke, sportieve en spannende activiteit voor een kinderfeestje. Kinderen kunnen lekker achter elkaar aanrennen en ze gieren het uit als ze hun tegenstanders weten te raken. Ook een lasergamefeestje geven? Maak dan een lasergame uitnodiging en vraag een gratis proefdruk aan.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Stoere uitnodigingen voor een lasergamefeestje

Sluipen in het donker, duiken langs fel gekleurde lichtstralen en met volledige concentratie richten als een tegenstander uit het niets opdoemt. Lasergamen is een spel vol adrenaline. En al deze spannende elementen vind je terug in onze collectie met lasergame uitnodigingen voor een kinderfeestje. Daarnaast is het leuk om het thema van de lasergame locatie in het kaartje te verwerken. Voeg bijvoorbeeld een aapje toe voor een jungle missie of een spookje voor een Halloween lasergame arena. 

Tip: Op veel locaties kun je het lasergame kinderfeestje combineren met een andere activiteit. Neem daarom ook eens een kijkje bij onze uitnodigingen voor bowlen of gamen.

Zelf een uitnodiging voor een lasergame kinderfeestje maken

Het organiseren van een kinderfeestje kan best een karwei zijn. Gelukkig is het maken van een uitnodiging voor lasergamen zo gepiept met de Kaartje2go kaartmaker. Durf jij het aan? 

⭐ Stap 1: Kies één van de lasergame uitnodigingen.

⭐ Stap 2: Klik op “Kaart bewerken” en open de kaartmaker.

⭐ Stap 3: Voeg stoere figuren en een foto van het feestvarken toe. Kies bijvoorbeeld voor gekleurde lijnen. Het lijkt dan net alsof er laserstralen over de lasergame uitnodiging lopen. 

⭐ Stap 4: Schrijf een uitnodigingende tekst op de kaart en verzamel alle praktische informatie.

⭐ Stap 5: Pas de grootte, kleur en positie van de tekst aan. Onze tip: Felgekleurde letters op een donkere achtergrond. Zo krijg je een supertof neon effect!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.